Αγορα ολοκληρωμενου συστηματος. ΑΠΟΨΕΙΣ!

Reaction score
0
Ραδιοενισχυτής Marantz SR5003 ή Cambridge Audio AZUR 540R
DVD Recorder Sony RDR – AT100/200 ή Cambridge Audio AZUR 540D ή Harman Kardon 49
Ηχεία εμπρός Mission M35i
Ηχεία πίσω Mission M32i
Ηχείο κεντρικό Mission M3C2i
Subwoofer Mission M3AS
ή την σειρα ηχειων Acoustic Energy “Aegis Evo”

Αυτα σκεφτομαι να αγορασω και θελω τις πολυτιμες συμβουλες - γνωσεις σας! και επισης που θα βρω τις βασεις για τα πισω ηχεια...

Σας ευχαριστω εκ των προταιρων!

Reaction score
50
Καταρχήν καλωσόρισες! Για το ερώτημά σου, για πες μας... χώρο (μέγεθος), τι σ' ενδιαφέρει ν' ακούς κατά κύριο λόγο και βέβαια το χρηματικό όριο.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα ολοκληρωμενου συστηματος. ΑΠΟΨΕΙΣ!

Ευχαριστω! ο χωρος ειναι γυρω στα 32τμ. Το θελω για 80% μουσικη και 20% για ταινιες. Χρηματικο οριο μεχρι τα 2700€.

Reaction score
0

α! και επισης κατεβασα το manual απο τον Marantz και δεν ειδα καπου εισοδο για πικαπ. ισχυει? δεν θα μπορω να το συνδεσω?

Reaction score
0

ευχαριστω για τις απαντησεις σας. :101:

Reaction score
50
Καταρχήν δε νομίζω να υπάρχει λόγος ούτε να εκνευρίζεσαι, ούτε να είσαι βιαστικός... Από 'κει και πέρα, επειδή βλέπω ότι δίνεις μεγάλο βάρος στη μουσική, έχεις σκεφτεί να πας σε δικάναλο σύστημα και να το χρησιμοποιείς και για τις ταινίες; Φαντάζομαι την έχεις σκεφτεί και την έχεις αποκλείσει την περίπτωση, αλλιώς δε θα έψαχνες για πολυκάναλο σύστημα, αλλά το αναφέρω just in case.

Σχετικά με το σύστημα που λες: πώς κατέληξες - έστω σαν πρώτο βήμα - σ' αυτό; Το έχεις ακούσει; Πάντως ο Marantz είναι σωστή επιλογή δεδομένου ότι δίνεις βάρος στη μουσική αλλά καλό είναι να τον ακούσεις με τα ηχεία που σ' ενδιαφέρουν για να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα οδηγικά.

Τώρα για βάσεις νομίζω μπορείς να βρεις σχεδόν σε όλα τα καταστήματα του χώρου. Για κάτι οικονομικό μια βόλτα από στοά Φέξη ή κι εδώ.

Reaction score
0

σορρυ απλα επειδη θελω να αγορασω αμεσα ειμαι σχετικα βιαστικος...
απο τις λιγες γνωσεις μου αλλα και απο τις πολλες γνωμες φιλων κατεληξα σ'αυτο το συστημα. θελω 5.1 ωστε να "γουσταρω" και στις ταινιες... :102:
οσο για αν το ακουσα, δεν το ακουσα αλλα θα το επιδιωξω αν στο καταστημα που θα παω τα εχουν συνδεδεμενα.(Σαραφιδης Mega Store Θεσ/νικης)
αλλα επειδη ξανα λεω οτι εχω ελαχιστες γνωσεις σε αυτο το θεμα (αν και φοιτητης ηλεκτρονικων) αλλα και πολλες γνωμες σχετικων - ασχετων ηρθα στο φορουμ ωστε να με βοηθησετε...
ευχαριστω και συγνωμη!

Reaction score
50
Δεν το είπα για να ζητήσεις συγγνώμη, απλά για να έχεις υπόψη σου ότι σ' ένα forum που δεν ξέρεις πότε θα είναι διαθέσιμος κάποιος να σου απαντήσει είναι λογικό, πολλές φορές, να μην έχεις απάντηση εντός μερικών ωρών.

Τώρα, για τις βάσεις προφανώς δεν παίζει η στοά Φέξη, καθότι δε μένεις Αθήνα απ' όσο κατάλαβα. Για τα ηχεία πάντως ρίξε μια ματιά στις διαθέσιμες επιλογές και το συζητάμε. Πολύ γενικά θα σου έλεγα ότι μουσικά ηχεία είναι τα Chario και σε καλές τιμές. Επίσης μπορείς ν' ακούσεις και κάποια Tannoy (ειδικά με το ομοκεντρικό super tweeter), Dali ή και KEF. Εννοείται ότι υπάρχουν ακόμα πολλές επιλογές αλλά επειδή δε γνωρίζω ποια θα βρεις διαθέσιμα, κάνε μια βόλτα απ' τα μαγαζιά, άκουσε διάφορα ηχεία (όχι μόνο αυτά που αναφέρεις παραπάνω) και το ξανασυζητάμε.

Έχε υπόψη σου πάντως ότι η βιασύνη σ' αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι και πολύ καλός σύμβουλος. Καλύτερα να κάνεις μερικές ακροάσεις παραπάνω και να κατασταλάξεις έχοντας μερικές εμπειρίες, παρά να πάρεις το πρώτο set που απλά θα ακουστεί καλά στο αυτί σου. Δε δίνεις και λίγα χρήματα άλλωστε, κρίμα να πάρεις κάτι που δε θα σε ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Reaction score
0

οκ thanks! θα το ξανα ψαξω τοτε και σιγουρα θα ακουσω και τα ηχεια που μου ειπες....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.244
Members
38.435
Νεότερο μέλος
Hyparxist