Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Φίλε konandrio το sub είναι το δυσκολότερο ηχείο!!! και είναι αυτό που είτε φτιάχνει κινηματογραφική ατμόσφαιρα, είτε καταστρέφει τελείως τον ήχο, γεμίζοντας θολούρα σχεδόν όλες τις συχνότητες. Θα έλεγα να βάλεις μια αγγελία στο φόρουμ και να πεις ότι ζητάς υπογούφερ στα 100 ευρώ. Οι πιθανότητες να βρεις κάποιο crystal audio ή και άλλης κόσμιας μάρκας είναι πολλές και θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.Μην αγχώνεσαι, ισα ισα που οι ερωτήσεις σου δίνουν απαντήσεις και σε μ ένα.
Μαλλον για ετοιμο sub θα παω στο κατοσταρικο.
Παιδια ο ενισχυτης ειναι αυτος![]()
Μου μενουν 2 υποδοχες, δεν υπαρχει τροπος να μπει το sub παθητικο.
Ωραίος να είσαι καλά φίλε μου γιατί το σκεφτόμουν για δεύτερο sub γιατί έχω διαβάσει οτι αν έχεις δυο και τα έχεις να παίζουν σε χαμηλές εντάσεις το ηχητικό αποτέλεσμα είναι σωστότερο." σκευτωμουν το εξις η Pre out των ενισχυτων για sub ειναι stereo σωστα ?οποτε απο την στιγμη που συνδεω τον ενα ακροδεκτη μενει ο αλλος ο οποιος εχει σημα.Αν κανω λαθος πειτε ε
Παίζει αυτό να συνδέσεις δεύτερο sub στο δεξί πχ rca ? το λέω γιατί ο δικός μου ο ενισχυτής έχει μόνο μια έξοδο για sub....και γενικός με ειχε προβληματίσει αυτο "
Σπάνια οι ενισχυτές έχουν 2 εξόδους για σαμπ και τότε δεν είναι στέρεο, είναι απλά το ίδιο σήμα εις διπλούν ( γι'αυτό λέμε 5,1 ή 7, 1 γιατί το 0,1 είναι το κανάλι των χαμηλών συχνοτήτων. Αν θες να οδηγήσεις δυο σαμπ ,παίρνεις ή φτιάχνεις ένα καλώδιο που από μονό rca καταλήγει σε 2 rca. (εκτός και αν το ένα υπογούφερ έχει και έξοδο σήματος για σύνδεση με δεύτερο, οπότε παίρνεις σήμα από εκεί).
Μαεστρο αυτο που λες ισχυει σε ορισμενες περιπτωσεις..αλλα συνηθως ενα σαμπ κανει την δουλεια του μια χαρα..αρκει φυσικα να σ αρεσει η χρηση σαμπ στην αναπαραγωγη του ηχου γιατι εγω πχ που ακουω ροκιες κτλ μου τα κανει οοολα μανταρα...Ωραίος να είσαι καλά φίλε μου γιατί το σκεφτόμουν για δεύτερο sub γιατί έχω διαβάσει οτι αν έχεις δυο και τα έχεις να παίζουν σε χαμηλές εντάσεις το ηχητικό αποτέλεσμα είναι σωστότερο.
Τώρα μιας και σε βρήκα κάτι ακόμα και τέλος. Πρέπει υποχρεωτικά τα subs να είναι ίδιας μάρκας και ιδιο μοντέλο για να παίζουν σωστά ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Όχι , δεν χρειάζεται τα subs να είναι της ίδιας μάρκας.Ωραίος να είσαι καλά φίλε μου γιατί το σκεφτόμουν για δεύτερο sub γιατί έχω διαβάσει οτι αν έχεις δυο και τα έχεις να παίζουν σε χαμηλές εντάσεις το ηχητικό αποτέλεσμα είναι σωστότερο.
Τώρα μιας και σε βρήκα κάτι ακόμα και τέλος. Πρέπει υποχρεωτικά τα subs να είναι ίδιας μάρκας και ιδιο μοντέλο για να παίζουν σωστά ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά