Αγορα τηλεόρασης 40"-42" ?

Reaction score
29
Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας νέας τηλεόρασης 40-42".
Το budget θα έχει οροφή τα 700€ και κατά προτίμηση να είναι διαθέσιμη στα PUBLIC, επειδή απο κεί υπάρχει η δωροεπιταγή. :107:

Σε τεχνολογίες είμαι ανοιχτός, αρκεί να μην είναι ξεπερασμένη.

Απόσταση θέασης, περίπου 4 μέτρα.
Η χρήση της θα είναι κυρίως για ταινίες και τηλεοπτικό σήμα.

Βασική προυπόθεση είναι να ειναι FULL HD.

Οποιος μπορεί να βοηθήσει, τον ευχαριστώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Αγορα τηλεόρασης 40"-42" ?

Και τι υπάρχει διαθέσιμο στο public;
Κανα λινκ για να δούμε;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Όχι απαραίτητα.
Εξαρτάται απ το είδος του led και το πάνελ.
Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν είναι καλύτερη απ την αντίστοιχη lcd.

Reaction score
3

Χαιρετω.
Κοιταζω για μια Samsung,μαλλον 40άρα,λογω δωματιου,δεν χωραει πιο μεγαλη,και πηγαινοντας στο Πλαισιο,ειδα οτι υπαρχουν ΤΑ μοντελλα,οποτε και σηκωσα τα χερια ψηλα. http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...Samsung).htm?gclid=CKDpi5KSr6QCFUg24wodMDNEyg
Στο δικο μου δωματιο,εχω μια 32άρα, Samsung παλι,της σειρας 7000,που ειναι πολυ καλη,αλλα κοιταζοντας τοσα μοντελα,δεν ξερω πιο ειναι τι.
Δεν με ενδιαφερει 3D δυνατοτητα,για 100 λόγους,πρωτον,γιατι δεν αξιζει τον κοπο,με τοσο μικρη οθονη,να προσπαθησεις να δεις 3D.
Αν βγουν καλοι προβολεις,που να εχουν φως και οχι καντηλια,σαν κι αυτον της ΣΟΝΥ πχ,τοτε το συζηταμε,αλλα και παλι,απο τη στιγμην που δεν υπαρχει περιεχομενο,προς τι η σπουδη;
Ας αγορασουν οι τρελλαμενοι.
Αν δεν βγαλω ακρη,μαλλον θα παρω καμια,της σειρας 6000,ως φτηνοτερη,αν βρω,ή εστω της σειρας 7000,που την ξερω.

Reaction score
29

Συγγνώμη που σας πρήζω, αλλά για την παρακάτω ξέρουμε κάτι ?

http://www.public.gr/prod/sound-and...s-47pfl3605h-47"-lcd-tv-full-hd/prod320135pp/

Γενικά ακούω δεξιά κι αριστερά αρνητικά για LG και επίσης μου προτάθηκε και η παρακάτω PLASMA 50"
http://www.public.gr/prod/sound-and...d-ready-600hz-sub-field-driving/prod340096pp/

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Η Φιλιπς μου είναι αγνωστη.

Η lg δεν είναι full-hd αλλά δες την πριν κανεις την αγορά και αν είναι δυνατόν να την συγκρίνεις με μια full-hd στην ίδια διάσταση..

Reaction score
29

Αληθεύει, οτι εφόσον κάποιος είναι διατεθιμένος να στρώσει μια PLASMA σωστά, αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη για τη χρήση που τη θέλω ?
Επίσης πολλοί λένε, οτι τελικά η διαφορά στην ανάλυση μιας HD ready και μιας FULL HD, δεν είναι καν ορατή σε λογικές αποστάσεις θέασης.

Δυστυχώς για διάφορους λόγους δεν υπάρχει δυνατότητα να δω κάποια απο αυτές.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Αν μπορείς να την στρώσεις σωστά πάρε την πλάσμα.Υποψιν όμως ότι οι διαφορές είναι εμφανής σε συνθήκες πολύ χαμηλού εως καθόλου φωτισμού.Αν η τηλεόραση θα είναι γενικής χρήσης,όπερ θα βλέπουν και άλλα μέλη με κανονικό φωτισμό πάρε μια lcd που είναι λιγότερο ενεργοβόρα και πιό αναίσθητες στην ''μεταχείρηση''.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.173
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS