Αγορα τηλεόρασης

Reaction score
3
Καλημέρα κ καλώς σας ξαναβρήκα..!!
Εχω λιώσει στις διακοπές κ ειναι πολύ ωραία..!! Επισης ανέβηκα καποιες μερες Στοκχολμη,σε ενα φιλο,.... καλα μιλαμε ειναι αυτο που,λογικα σου ερχεται στο μυαλο οταν λες ευρωπη... δηλαδή οχι Ελλαδα... Για ηχεία ,για οσους θυμούνται απο προηγουμενο ποστ που ειχα κανει, δε πηρα ακόμη αλλα μαλλον κατέληξα σε κεφ.. αλλα βρηκα τυχαία ενα μαγαζι σε Στοκχολμη (hifiklubben) κ .... τα ειδα ολα μαζεμενα εκει!!!!!!!!!!! για να μη κουραζω να πω κ ενα τελευταίο gia ενα καταστημα bang olufsen που ειδα με την beovision9 κ γυρω γυρω τα beolab 5....

Επι του θέματος... μετα απο ενα search στο φορουμ κατέληξα στο να παρω την samsung 40'' α656 λόγω του ότι εχει πολυ καλες κριτικές κ εφόσον αντικαταστήθηκε απο την β650 η τιμή της έπεσε αρκετα αλλα τελικά δε την βρηκα.. Οποτε είπα να δω για την Β650 την οποία τη βρίσκω 899 €. Ομως είδα σημερα τυχαία στη σελίδα του πλαισίου την Panasonic Viera TX-P42X10E Plasma TV 42'' 636€..!!!! Επειδη ειχα δει κ για πλασμα αλλα ηταν πανάκριβες γλυκάθηκα.... κ εφοσον η σειρα viera εχει καλη φήμη κ γενικά η panasonic συνίσταται για αντοχή στο burn in μήπως.....να τη χτυπήσω??? Τι λέτε?? Ειμαι Θεσ για σκ οπότε αν ειναι το πολύ μεχρι αυριο λεω να κατέβω να πάρω μια απο τις δύο...

(απόσταση θεασης είνια 3,5-4 μ, μηπως 42'' ειναι υπερβολή??...)

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα τηλεόρασης

Μήπως οι 42" .....είναι πολύ λίγες????

Πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις και θα έλεγες ότι θα ήτανε προτιμότερη μια 50άρα!!!!
Ακουσέ με και δεν θα χάσεις!!!! Είναι πολύ λίγες οι 42"!!!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.565

(απόσταση θεασης είνια 3,5-4 μ, μηπως 42'' ειναι υπερβολή??...)
Όντως υπερβολικά μικρή!:137:

Σε αυτή την απόσταση έχω 110'' και δεν με κουράζει καθόλου!

Reaction score
3

Φίλε cbk αυτην έβλεπα κ εγω... Αλλα διαβασα σε καποια thread plasma vs lcd οτι η πρώτη παει να δύσει σαν τεχνολογία ενω η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη όσο αναφορά ποιότητα αναφερόμενος σε χρόνο ζωής περισσότερο. Να σου πω την αλήθεια διαβασα οτι οι plasma αν χαλασει δεν επιδιορθώνεται.... ξέρει κανεις κατα πόσο ισχύει αυτο??
Οσο για τις ίντες... αν ήταν μόνο για μενα θα έπαιρνα μεγαλύτερη αλλα η τηλεόραση είναι για πατρικό κ επειδή τους φαινεται ήδη μεγάλη δεν είδα τπτ σε πανω απο 42''....
Με βλέπω να καταλήγω στην Samsung 40'' B650...
Αύριο πρωι λεω να παω να την πάρω...

Reaction score
73

Aν δεν τη πηρες... δες να παιζει και την 40 η 46 της νεας σειρας 7000 της SAMSUNG ... ισως να αξιζει τον κοπο.

Reaction score
3

Φίλε hal μόλις επέστρεψα απο Θες με την Α656.... Εχω δει και την 7000 αλλα ξεφεύγει λίγο σε τιμή.. Τώρα έβαλα την tv στη βάση της αλλα γέρνει λίγο μπροστα... δε τη στήριξα καλά ή ετσι είναι ?? ή ρυθμίζω εγω την κλίση ??? στο manual δε λεει τπτ για κατακόρυφη κλίση... δείχνει μονο οτι η tv μπορεί να περιστραφεί δεξια αριστερά, κάποιες μοίρες. Μήπως ξέρει κανέις τι παίζει με κατακόρυφο άξονα...????

Reaction score
73

Αν και δεν εχω SAMSUNG ... δες παλι τη συνδεση της βασης... μηπως εχει πολλαπλες θεσεις
σε καμμια θεση βιδας που ισως εχεις βαλει που να ρυθμιζει αυτη την κλιση που λες...
Εκτός αν κατι δεν εκανες καλα στη συνδεσμολογια της βασης... Ξαναλύστην και προσεξε τη συνδεση

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale