Αγορα ψηφιακης στα 5 Megapixels

Μηνύματα
80
Reaction score
0
Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω ψηφιακη καμερα των 5 megapixel μεχρι 500ευρω, μπορειτε να με βοηθησετε/προτεινετε?ευχαριστω προκαταβολικα.
 


Μηνύματα
5.087
Reaction score
14
Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω ψηφιακη καμερα των 5 megapixel μεχρι 500ευρω, μπορειτε να με βοηθησετε/προτεινετε?ευχαριστω προκαταβολικα.
Δεν μας βοηθάς ιδιαίτερα αναφέροντας μας μόνο το budget και τα megapixel.... :roll:

καλό θα ήταν να μας πεις τι περίπου θες να κάνεις με την μηχανή. (το ξέρω ότι θες να φωτογραφίζεις). Από εκεί θα προκύψουν ακόμη και τα πόσα MP χρειάζεσαι.

Πάρα πολύ περιφραστικά....θα διαφωνήσω με τον Γιώργο και θα σε αποτρέψω από την Sony για πάρα πολλούς λόγους που δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να περιγράψω.
Δύο από αυτούς είναι τα πανάκριβα αξεσουάρ και ο ακριβος τύπος μνήμης.

Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς λιιιιιγο πιο δημιουργικά με την φωτογραφία πήγαινε σε canon - olympus.
Αν θες μεγάλη φορητότητα πήγαινε σε casio.

Κοίτα και τις μεγάλες Fuji. Στα χρήματα που ψάχνεις βρίσκεις πλέον πολλές μηχανές.
 

Μηνύματα
562
Reaction score
2
Δες τα ακόλουθα μοντέλα:
Canon: Ixus 500, A95, S60 (η δεύτερη επιλογή)
HP 945
Casio QV-R51
Olympus C-5060 (η κορυφαία επιλογή, με πολύ μειωμένη τιμή)
Pentax Optio S5i
Sony: T33, V1 (αν τη βρεις)

Επίσης, στο Adorama θα βρεις τη Canon S70 (7MP) στα 485 Ευρώ με το ΦΠΑ! Χτύπα τη χωρίς δισταγμό!
 

Μηνύματα
15
Reaction score
0
Ελπίζω να μην είναι πολύ ετεροχρονισμένο το post... :oops: Αν είναι, συγχωρέστε με. Εμένα τουλάχιστον μού παίρνουν μήνες τέτοιες αγορές.

Δες τη Fujifilm S5500. Είναι 4.0mp αλλά οι φωτογραφίες της είναι πάρα πολύ καλές και έχει ατού το τεράστιο ζουμ της. Είχα τον προκάτοχό της (την S5000) και έχω τραβήξει υπέροχες φωτογραφίες!

Όσο για το Adorama, εγώ θα το απέφευγα για εταιρίες των οποίων οι ελληνικές αντιπροσωπείες δεν έχουν καλή φήμη. Τα μοντέλα τα εισάγει από την Αμερική και σε περίπτωση που χρειαστεί σέρβις εναπόκειται στην καλή θέληση της αντιπροσωπείας για το αν θα δεχτεί να στο κάνει. Στην αντίθετη περίπτωση τη στέλνουν πακέτο στις ΗΠΑ και την ξαναπαίρνεις μετά από αρκετό καιρό. Εξάλλου οι εγγυήσεις της Canon (επειδή ο Costas Papazoglou ανέφερε την S70) ξεκαθαρίζουν ότι η εγγύηση των αμερικάνικων μοντέλων δεν ισχύει στην Ευρώπη. Είχα DOA μια Canon EOS Digital Rebel (το αμερικάνικο μοντέλο της EOS 300D) και έτρεχα και δεν έφτανα. Περισσότερα για αυτό το θέμα θα βρεις σε σχετικά threads του dpgr.

Αν βέβαια έχεις ήδη αγοράσει μηχανή, με γεια! :D
 

V

VIDEOMIX

Guest
Θα συνιστούσα και εγώ την μηχανή που χρησιμοποιώ και ειμαι πολύ ευχαριστημένος για την αυτονομία της, την ευελιξία της, τις δυνατότητές της, την φορητότητά της και πολλά άλλα. Σύν το οτι με την αγορά της προσφέρεται τώρα και δεύτερος φορτιστής, θήκη και δεύτερη μπαταρία. Μιλάω για την HP R707.
Και κάτι βασικό. Ειναι πολύ καλή η τιμή αγοράς της. Κάτω απο το όριο που θέτεις, κατα πολύ.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.319
Μηνύματα
2.858.428
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top