Αγορα 120v 60Hz Richard Gray’s RGPC 400 Pro

Reaction score
403
Σκεφτομαι να προβω στην αγορα ενος RGPC 400 Pro και θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει προβλημα που ειναι 120v 60Hz, μηπως υπαρχει και 220V 50Hz εκδοση?

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Αγορα 120v 60Hz Richard Gray’s RGPC 400 Pro

Γαλλία
Έχει και τιμές απ ότι κατάλαβα
Θα υπαρξει προβλημα με το οτι ειναι 120V 50hz? με ενα μετασχηματιστη 120V -> 240V λυνεται ή θα εχω απωλειες, προβληματα..?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.483
Αν δεν έχει μέσα στον μετασχηματιστή ξεχωριστά τυλίγματα ούτως ώστε να τον κάνεις 240 δεν θα το συνιστούσα.Κοίτα εδώ για αρχή.
Πάντως για να παίξει αυτό με στεπ νταουν θέλει ένα θηριάκι το οποίο δεν θα είναι φθηνό.Εξάλλου και από αμέρικα να έρθει προσοχή με τελωνία κτλ...
Μη σου βγεί παραπάνω στο τέλος.

Reaction score
403
Απάντηση: Αγορα 120v 60Hz Richard Gray’s RGPC 400 Pro

θα περιμενω και την γνωμη του argi που τον εχει...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

1 απο οτι βλεπω η γαλλια ειναι πιο ακριβη απο την ελλαδα
2 του τσακιριδη ειναι πιο φτηνο
3 το δικο μου ειναι κατσαβιδιασμενο(το εχω κανει 6μρπιζο απο 4 μπριζο (με μπριζες φουρουτεκ)
Κατα τα αλλα οταν οι τελικοι ζητανε ρευμα το προσφερει απλοχερα
Και ησυχασμενο.

Reaction score
403

1 απο οτι βλεπω η γαλλια ειναι πιο ακριβη απο την ελλαδα
2 του τσακιριδη ειναι πιο φτηνο
3 το δικο μου ειναι κατσαβιδιασμενο(το εχω κανει 6μρπιζο απο 4 μπριζο (με μπριζες φουρουτεκ)
Κατα τα αλλα οταν οι τελικοι ζητανε ρευμα το προσφερει απλοχερα
Και ησυχασμενο.
1 Δηλαδη μπορω να τον κανω απο 120V 50hz σε 240V χωρις προβληματα?
2 Εχω φιλο ηλεκτρολογο αλλα αν ειναι μπελας και μεγαλο κοστος καλυτερα να μην παρω τον τσακιρη?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μαλλον θα προτιμουσα τσακιριδη.Φτηνοτερο και ειναι σχεδιασμενο για 230.Το αλλο (οχι οτι δεν ειναι καλο -μια χαρα ειναι) απλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει με μετασχηματιστη

Reaction score
150

Αν αντέχει αυτό έστω και μισή μέρα εγώ θα γίνω Κινέζος. Τουλάχιστον όχι με τις μπαταρίες που δείχνει η φωτογραφία γιατί θα είχαμε λύσει το ενεργειακό μας. Μόνο με γενήτρια κρατάς σπίτι όχι με μπαταρίες.

Πληρώσαμε κάποτε καμιά 20,000 Ευρώ στην MGE (5 χρόνια πριν) για 8 ώρες αυτονομία, όχι σπιτιού, 3 υπολογιστών και κάτι άλλων συσκευών (και ασυρμάτου). Η μπαταρίες ήταν 4απλές απο αυτές που δείχνει η φώτο.

Σιγά μην ανάβεις και θερμοσίφωνα με αυτό:143: στα 24,000 δολλάρια.

Αλλά για το Home Cinema είναι τζετ.

Αυτό ναι

1.600 KW ή 1.6MW να φουρνίζει και κανένα ψητό η γυναίκα!

http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SYMF1600KG&total_watts=1600000

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

θεωρεις οτι υπαρχει περιπτωση να χρειαστεις τοσες ωρες ρευμα?
Οχι βεβαια, για λιγο ειναι μεχρι να σβησεις καθε τι με ασφαλεια.
Η Ριτσαρντ ειναι μια εταιρια με μεγαλη φημη σε οντιοφαιλ προιοντα.Αν δεν σε ενδιαφερει το οτι μπορει να χαλα ο ηχος εχεις και αλλες λυσεις.
Διαλεξε τι θες και πες

Reaction score
150
Όταν λέμε ότι χαλάει ο ήχος είναι ακουστό? Κι αν ναι πως επανέρχεται? Δεν μπορεί ή προστασία ή καλό ήχο?

Μήπως να κάναμε κανένα sticky σιγά σιγά για τέτοια θέματα?

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Αγορα 120v 60Hz Richard Gray’s RGPC 400 Pro

Όταν λέμε ότι χαλάει ο ήχος είναι ακουστό? Κι αν ναι πως επανέρχεται? Δεν μπορεί ή προστασία ή καλό ήχο?

Μήπως να κάναμε κανένα sticky σιγά σιγά για τέτοια θέματα?
Θεωρω πως θα βοηθουσε πολλους!
Καλο ειναι να υπαρχει ενας all around οδηγος για το τι πρεπει να προσεχουμε για να εχουμε καλη εικονα και ηχο (μυθοι και πραγματικοτητες..) πχ εγω προβληματιζομαι με το τι καλωδια hdmi αλλα και για τα ηχεια να παρω...απο οτι διαβασα στα ψηφιακα (hdmi) δεν υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα αρκει να κλειδωσει αλλα στα αναλογικα παιζει μεγαλο ρολο...τι πρεπει να προσεξω?

Για τους προτζεκτορες πρεπει να υπαρχει ενα sticky οτι μετα την αγορα του προτζεκτορα θα χρειαστουμε οποσδηποτε ups για να κρυωνει η λαμπα μετα απο διακοπη ρευματος..για πολλους εδω μπορει αυτο να ειναι de facto αλλα για ολους εμας τους νεους οχι..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αν καποιος δεν ακουει διαφορα αφου εχει αγορασει κατι γιατι πραμα μιλαμε?
οποιος εχει κατι τετοιο και θελει, μαζευομαστε καπου και ζουμε καταστασεις.Ολα τα αλλα ειναι για να αδειαζουμε το μελανι του πληκτρολογιου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.650
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale