Αγορα 2d σε 3d converter.Αξιζει???

Reaction score
0
Καλημερα στην παρεα.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτους τους μετατροπεις.Στην Ελλαδα βρηκα της konig CMP-2DTO3DCONV στα 190 ευρω περιπου και καποιον πιο φτηνο http://www.e-shoptoday.org/p.Metatropeas-Full-HD-1080P-2D-se-3D.326110.html στα 80 ευρω περιπου.Βεβαια βρηκα και αρκετους καθως και πιο φτηνους στο αμερικανικο ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_trk...d converter&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&_pgn=1.
Τα πραγματα που εχω ηδη ειναι:
1) τηλεοραση samsung και συγκεκριμενα η le40s86bd η οποια ειναι hd ready και εχει 2 hdmi
2) 2η τηλεοραση samsung η le40a536t1f η οποια ειναι full hd και εχει 3 hdmi
3) playstation 3 με εξωτερικο σκληρο 2tb συνδεμενο με mini-usb πανω του
4) ενισχυτη 5.1 μαζι με τα απαραιτητα ηχεια.
Θα παιζει αποκλειστικα και μονο ταινιες οι οποιες θα μεταφερονται απο το laptop(μιας και αυτο δεν διαθετει hdmi) στο playstation ή στον εξωτερικο σκληρο που ειναι συνδεμενος πανω του.Aξιζει κατι τετοιο και κατα ποσο θα ειναι ρεαλιστικο το αποτελεσμα?Η τηλεοραση που ειναι hd ready θα εχει μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα απο την full hd?
Ευχαριστω

ps Αν εχω γραψει σε λαθος ενοτητα παρακαλω μεταφερετε το στην σωστη

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479
Απάντηση: Αγορα 2d σε 3d converter.Αξιζει???

Ένα,δύο τέτοια που είχα δει μου προκάλεσαν απίστευτο πονοκέφαλο χωρίς κάποιο αξιοσημείωτο 3D εφέ.
Δοκιμάστε πριν αγοράσετε.
Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να προβάλουν σωστά τους υπότιτλους.

Reaction score
0

Γνωριζεις αν υπαρχει καπου στην Αθηνα καποιο τετοιο συστημα εγκατεστημενο που να μπορω να το δω?Σε μαγαζι προφανως...

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω ενα που ειχα δει σε εναν που πηγα να του φτιαξω τον υπολογιστη δεν μπορουσα να καταλαβω αν αυτο που βλεπω εχει βαθος ειναι ειναι προς τα εξω, μου θυμησε κατι πλαστικα που τα εβαζες μπροστα απο την τηλεοραση για να μεγαλωσει η εικονα καπως ετσι εδιχνε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale