Αγορα 40'' εως 1200euro...ποια?

Reaction score
0
Παιδια ενας φιλος αποφασισε να παρει καινουργια tv για το σαλονι του...
το μεγεθος που θελει ειναι 40'' και το budget το πολυ 1200euro...
Θα ηθελα να με διαφωτισετε με τα εξης:
1)Plasma ή LCD?γενικα οι αποψεις δυιστανται αλλα για αυτο τον συνδιασμο τιμης/μεγεθους τι θα προτεινατε?
παντως τελευταια για καποιους λογους νομιζω οτι οι περισσοτεροι προτιμουν τις TFT-LCD...μειονεκτηματα οπως η μεγαλη καταναλωση ενεργειας και burn in ειναι απο τα βασικα των Plasma...
2)ποιο μοντελο προτεινετε βασει αυτης της αποδοσης τιμης/μεγεθους?
κανοντας ενα (απλο και γρηγορο) ψαξιμο κατεληξα στα εξης μοντελα:
α)http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1046322
β)http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1110357

ποια απο τα 2 προτεινετε?η sony υπερεχει στην δυναμικη αντιθεση και στην μεγαλητερη εγγυηση και η samsung στην φωτεινοτητα...
μηπως θα υπηρχε καποια καλυτερη λυση?

Ευχατιστω εκ των προτερων:)

Reaction score
0
αν αποφασισει για πλασμα προτεινω να δει την samsung 40Q96 την ειδα απο κοντα (public) και εμεινα εντυπωσιασμενος απο την εικονα..θα την βρει κοντα στα 1100 ευρω νομιζω

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορα 40'' εως 1200euro...ποια?

Αν παίζει πολύ πλέυστάσιον, τότε μάλλον να στραφεί προς υγρούς κρυστάλλους. Στα 1279 ευρώ βρίσκει την πολύ καλή sony w4000, η οποία έχει και 4 χρονάκια εγγύηση.
Τώρα αν ενδιαφέρεται για τηλεοπτικό σήμα, dvd και ματρόσκες και όχι για παιγνίδια, τότε ένα πλασματάκι είναι ότι πρέπει. Με τιμές καλύτερες και ίντσες 42 η 42ΡΧ80 panasonic & LG 42pg6000 αποτελούν άριστες επιλογές.
Όσο για το burn in, δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα. Εγώ έχω την 37ΡΧ80 και δεν μου παρουσίασε τίποτα ως τώρα. Και βέβαια δεν έχω ασχοληθεί με διαδικασίες στρωσίματος. Απλά βλέπω τηλεόραση και τίποτα άλλο. Ούτε ζουμ να μη φαίνονται τα λογότυπα, ούτε περίεργες ρυθμίσεις...

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα 40'' εως 1200euro...ποια?

Σαν κάτοχος της 42 PG 6000 την συστήνω ανεπιφύλακτα...την έχω περίπου μια βδομάδα...την στρώνω αλλά όχι αγχοτικά...και διαπιστώνω ότι η εικόνα της μέρα με την μέρα βελτιώνεται κατακόρυφα...
Βλέπω euro σε σπίτια φίλων με LCD και δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι να την ανοίξω για να γιατρέψω τα ματάκια μου...
καμία σχέση παιδιά σε τηλεοπτικό σήμα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas