Αγορα 42αρας

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους σας κατ αρχην .Σκεφτομαι να κανω αγορα μιας 42αρας τηλεορασης .Η μεγιστη τιμη που μπορω να διαθεσω ειναι εως 650 ευρω .Θελω να δηλωσω πως θα ναι πρωτη tft τηλεοραση οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης ουτε ειμαι απιστευτα απαιτητικος.Την τηλεοραση την θελω για θεαση ταινιων και για ps3.

Γλυκοκοιταζα την LG LV5500 που εχει και media player αλλα ιδια καποια θεματα εδω μεσα για To input lag και με φοβισε .
Ο προκατοχος της LG LV4500 εχει μεγαλες διαφορες περα απο την τιμη γιατι πανω κατω μοιαζει ιδια .Eσεις τι θα προτεινατε?.ευχαριστω εκ των προτερων

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Αγορα 42αρας

Aν η υποστήριξη αρχείων μέσω usb είναι πρωταρχικής σημασίας τότε η λύση είναι κάποιο μοντέλο της Samsung.
πχ
http://www.skroutz.gr/s/330458/Samsung-UE40D5500.html (είναι 40''.42αρα δεν υπάρχει.)

H LV4500 δεν είναι προηγούμενης γενίας σε σχέση με την 5500 αλλά ένα σκαλί κάτω ως μοντέλο.

Reaction score
0

h 5500 για ps3 λεει γιατι δεν εχω ακουσει καλα λογια για το Input lag ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Δεν ξέρω,δεν έχω κάποια μετρήσιμα στοιχεία.
Έχεις κανα link απο κάποιο review να το κοιτάξω;

Reaction score
0

Επειδή κοιτάω κι εγώ αυτή την περίοδο για τηλεόραση το θέμα του input lag με έχει μπερδέψει λίγο. Σε κάποιες περιπτώσεις, για τις ίδιες τηλεοράσεις βρίσκω σε διάφορα websites διαφορετικές τιμές input lag.

Σχετικά με την D5500 δεν έχω βρει κάτι, αλλά για την D5520 γράφουν σχετικά καλά λόγια εδώ. Είναι άραγε το ίδιο μοντέλο, με διαφορά κωδικού λόγω χώρας? Όσο κι αν το έψαξα στο google δεν έχω βρει απάντηση...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.770

Συνήθως στις Samsung η διαφορά των 2 τελευταίων ψηφίων αφορά το ίδιο μοντέλο με διαφορετικό φινίρισμα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40d5520-ue32d5520-201107121282.htm

5520 είναι ο κωδικός της Αγγλικής αγοράς.Η διαφορά τους είναι ότι η Αγγλική έκδοση έχει δέκτη freeview hd,ουσιαστικά άχρηστος εκτός Αγγλίας.
Η Ελληνική εκδοχή είναι η 5500.
Πριν προβείτε σε αγορά κάντε ένα τηλέφωνο στην Samsung Ελλας γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο,στις 40'', δεν εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα τους ούτως ώστε να σιγουρευτείτε ότι δεν πρόκειτε για παραεισαγωγή,με ότι πιθανόν να συνεπάγεται αυτό στο θέμα εγγύησης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο link με το review το input lag είναι στα 31ms,ένα αποδεκτό νούμερο για gaming.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas