Εχω κανει και ποστ σε αλλο αδερφο φορουμ αλλα ειπα να γραψω και εδω να δω αν θα παρω ιδιες γνωμες...
Ειμαι αναμεσα σε 2 εν ολιγοις:
Philips 9706 που ηταν η επιλογη μου στην αρχη,
και Sony 46HX920 που μου προτειναν μετα.
H χρηση θα ειναι hd content και games (ps3+pc).Αποσταση ειναι γυρω στα 3 m. Ξερω θα μου πειτε να παρω μεγαλυτερη αλλα και τοσα λεφτα που δινω πολλα ειναι.
Δεν ειμαι υπεραπαιτητικος απλα θελω να εχει καλη κινηση και σωστα χρωματα με αρκετα καλη λεπτομερεια. Την τηλεοραση σκοπευω να την κρατησω χρονια και γιαυτο παω σε κατι ακριβο. Γιαυτο το λογο κιολας θελω οσο γινεται να μην εχω πολλα προβληματα.
Για το service για της sony εχω ακουσει ασχημα σχολια και για της philips OK σχολια.
Ακουω και τα δικα σας...
Ευχαριστω
ΥΓ Τις πλασμα δεν τις πολυθελω για πολλους λογους που τις φοβαμαι...
Ειμαι αναμεσα σε 2 εν ολιγοις:
Philips 9706 που ηταν η επιλογη μου στην αρχη,
και Sony 46HX920 που μου προτειναν μετα.
H χρηση θα ειναι hd content και games (ps3+pc).Αποσταση ειναι γυρω στα 3 m. Ξερω θα μου πειτε να παρω μεγαλυτερη αλλα και τοσα λεφτα που δινω πολλα ειναι.
Δεν ειμαι υπεραπαιτητικος απλα θελω να εχει καλη κινηση και σωστα χρωματα με αρκετα καλη λεπτομερεια. Την τηλεοραση σκοπευω να την κρατησω χρονια και γιαυτο παω σε κατι ακριβο. Γιαυτο το λογο κιολας θελω οσο γινεται να μην εχω πολλα προβληματα.
Για το service για της sony εχω ακουσει ασχημα σχολια και για της philips OK σχολια.
Ακουω και τα δικα σας...
Ευχαριστω
ΥΓ Τις πλασμα δεν τις πολυθελω για πολλους λογους που τις φοβαμαι...