Αγορα 46αρας

Reaction score
0
Εχω κανει και ποστ σε αλλο αδερφο φορουμ αλλα ειπα να γραψω και εδω να δω αν θα παρω ιδιες γνωμες...

Ειμαι αναμεσα σε 2 εν ολιγοις:

Philips 9706 που ηταν η επιλογη μου στην αρχη,
και Sony 46HX920 που μου προτειναν μετα.

H χρηση θα ειναι hd content και games (ps3+pc).Αποσταση ειναι γυρω στα 3 m. Ξερω θα μου πειτε να παρω μεγαλυτερη αλλα και τοσα λεφτα που δινω πολλα ειναι.

Δεν ειμαι υπεραπαιτητικος απλα θελω να εχει καλη κινηση και σωστα χρωματα με αρκετα καλη λεπτομερεια. Την τηλεοραση σκοπευω να την κρατησω χρονια και γιαυτο παω σε κατι ακριβο. Γιαυτο το λογο κιολας θελω οσο γινεται να μην εχω πολλα προβληματα.

Για το service για της sony εχω ακουσει ασχημα σχολια και για της philips OK σχολια.

Ακουω και τα δικα σας...
Ευχαριστω

ΥΓ Τις πλασμα δεν τις πολυθελω για πολλους λογους που τις φοβαμαι...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Αγορα 46αρας

H Φιλιπς μου είναι άγνωστη ποσότητα.
Η συγκεκριμένη Sony είναι ό,τι καλύτερο έχω δει στο στρατόπεδο των led.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα 46αρας

Πάρε κριτικές από site που κάνουν δοκιμές και ύστερα δες την και μόνος σου....

Η Philips 9706 (αλλά και η σειρά 9606) έρχεται με πολλά υπερ...τα ξέρεις....αλλά δεν έχει δοκιμαστεί εγχώρια για να μάθουμε πώς αποδίδει...

η Toshiba 46-άρα WL863G (δες CEVO!!!) και η 46-άρα Sony HX920 είναι αξιόλογοι ανταγωνιστές στα ίδια χρήματα περίπου ....αλλά μιλάμε για active 3D, αν ψάξεις passive 3D πήγαινε με την 47-άρα LG LW980S...

βέβαια το 2012 πλησιάζει και πολλές εταιρείες ετοιμάζουν εκπλήξεις τεχνολογικές....

κλείνω με το να σου πω ότι η Panasonic VT30 είναι πρώτη και μην φοβάσαι πολύ τις PLASMA...άλλωστε θα την προσέχεις το ίδιο όσο και μιά LED....βασικά αυτό αρκεί....τα άλλα όλα είναι λεπτομέρειες (εκτός και αν είσαι φανατικός gamer και τότε το συζητάμε!)

Τα λέμε,
Γιάννης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.254
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale