Αγορα 65 αρας

Reaction score
0
Θα ηθελα να παρακαλεσω τα μελη να μου δωσουν τη γνωμη τους για αγορα 65αρας TV. Ειμαι κατοχος της Pioneer PDP 5000 EX , και μεχρι σημερα δεν εχω δει κατι να με εντυπωσιασει, οντας "καλομαθημενος". Απ οσα εχω δει, η μονη εικονα που μου αρεσει ειναι απο την 50αρα Panasonic, αλλα και παλι δεν εχω δει την 65αρα τους για να εχω αποψη. Γενικα ειμαι fan των Plasma, πιστευω η τεχνολογια αυτη δυσκολα θα ξεπεραστει σε αυτα τα μεγεθη.. τι γνωμη εχετε γι αυτο; Επισης, σε τι τιμη (εκπτωτικη) πιστευετε οτι θα την βρω; Ευχαριστω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Αγορα 65 αρας

Και ούτε πρόκειτε,όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα.
Σε blu ray,εφόσον ρυμθιστεί σωστά,τότε οι VT30 μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια μια pioneer αρκεί να μην βλέπει κάποιος σε bat cave χώρο.Και σε ορισμένα σημεία,όπως πχ η κίνηση να ξεπεράσει την pioneer.

Το θέμα δεν είναι σε τι τιμή αλλά αν θα την βρείτε..

Reaction score
0

Καλησπερα αγαπητε, δεν καταλαβα γιατι δεν θα την βρω.. σταματησε το μοντελο ;;
Υπαρχει κατι αλλο που προτεινετε σε 65 ιντσες ;

Reaction score
0

Ευχαριστω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να παω σε LED για τοσο μεγαλη οθονη... κατι σε plasma υπαρχει ;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα 65 αρας

...αλλωστε νομιζω πως η μεγαλυτερη διασταση σ αυτη τη τηλεοραση ειναι 55 ιντσες. Μιας που εχω κορυφαια 50αρα , θα αλλαζα μονο αν πηγαινα σε κατι μεγαλυτερο , δηλ 65" .

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλησπερα αγαπητε, δεν καταλαβα γιατι δεν θα την βρω.. σταματησε το μοντελο ;;
Υπαρχει κατι αλλο που προτεινετε σε 65 ιντσες ;
Απο πληροφόρηση που έχω δεν πρόκειτε να γίνει περαιτέρω εισαγωγή της VT30.Οπότε μόνο αν έχει μείνει κανά τεμάχιο σε κανα κατάστημα.Έτερη πρόταση η 64άρα PND8000 της Samsung.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα 65 αρας

SONY KDL HX-920 η κορυφαια τηλεοραση σε εικονα ...............................αλλα και σε τιμη

http://www.avsite.gr/vb/content.php?37-Sony-KDL-HX920-Series
Εξωφρενικά πολλά λεφτά για 65άρα(και εν γένει για τηλεόραση).
Με λίγα παραπάνω πέρνει κάποιος επαγγελματικό μονιτορ στην ίδια διάσταση(και απόδοση αλλού..)

Reaction score
152

μιας και τον Απριλη θα βγει η νεα φουρνια,η σειρα 50 της Παννυ,γιατι δε περιμενεις λιγο;
διαβασα οτι φετος θα υπαρχουν 65ρες και στις σειρες ST & GT και οχι μονο VT....
Αρα θα ειναι και πιο οικονομικες.... φανταζεσαι μια 65ρα με δυο-δυομισι χιλιαρικα;
αρκει να τις δουμε και στην εγχωρια αγορα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas