Αγορα Klipsch subwoofer ?

Reaction score
4
Καλησπέρα !

Θέλω να αγοράσω Klipsch Sub μιας και εχω τα Rp600m ως σετ ιδιας σειρας αλλα και για το Point 15' inch μεμβράνης του μεγαφώνου.
Βλέπω σε πολυ καλες τιμες τα used Klipsch R-115SW
Πολλα ατομα βεβαια λενε οτι χαλαει ο ενισχυτης τους μετα απο 1 χρονο λειτουργιας...γι αυτο και δεν εχω κανει κινηση για αγορα ακομη.
Μετα η safe λυση ειναι το Svs pb-1000 αλλα θα χάσω σε ογκο μιας και ειναι 10΄.
Το ξερω πως εχω πολυ μικρο δωματιο (11τμ) και οτι και να βαλω θα ειναι τουμπανακι εδω αλλα θελω την πληρης σεισμικη εκρηξη σε ταινιες εδω ! (δωματιο σοφιτας με πολυ χαμηλο ταβανι 2.20 ) που σημαινει οτι οσο ποιο χαμηλα κατεβαινει το σαμπ τοσο ποιο ευκολα θα το ευχαριστηθω μιας και δωματιο εχει προδιαγραφες για νιωσουμε εως τα 19hz .
Δυστηχως δεν μπορω να αποφασισω ευκολα γι αυτο και θελω την γνωμη σας !
Να μην παρω ενα used r115sw να παω σε svs ή να κανω μεγάλη υπομονή για το Spl 15 της Klipsch το νεο σαμπ που εβγαλε με τους νεους κ amps που δεν εχουν το προβλημα του r115sw που εκκει αναγκαστικα θα φτασω τα 950ε σε sub ?

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.108
Πέραν από κόλλημα με το να είναι όλα τα ηχεία σου Klipsch, ΔΕΝ θα πήγαινα προσωπικά σε subwoofer Klipsch για πολλούς λόγους.

SVS, JTR Speakers, REL, Paradigm, Arendal είναι καλύτερες επιλογές.

Στο δωμάτιο που λες θα έβαζα ένα PB-2000 Pro αν τρελλαίνεσαι για δυνατό μπάσο.

Reaction score
4
Ευχαριστω !
Θα ηθελα ενα PB-2000 Pro αλλα παει πολυ !
Ισως κοιταξω μονοπλευρα την επιλογη του pb-1000

Reaction score
1
Καλησπέρα !

Θέλω να αγοράσω Klipsch Sub μιας και εχω τα Rp600m ως σετ ιδιας σειρας αλλα και για το Point 15' inch μεμβράνης του μεγαφώνου.
Βλέπω σε πολυ καλες τιμες τα used Klipsch R-115SW
Πολλα ατομα βεβαια λενε οτι χαλαει ο ενισχυτης τους μετα απο 1 χρονο λειτουργιας...γι αυτο και δεν εχω κανει κινηση για αγορα ακομη.
Μετα η safe λυση ειναι το Svs pb-1000 αλλα θα χάσω σε ογκο μιας και ειναι 10΄.
Το ξερω πως εχω πολυ μικρο δωματιο (11τμ) και οτι και να βαλω θα ειναι τουμπανακι εδω αλλα θελω την πληρης σεισμικη εκρηξη σε ταινιες εδω ! (δωματιο σοφιτας με πολυ χαμηλο ταβανι 2.20 ) που σημαινει οτι οσο ποιο χαμηλα κατεβαινει το σαμπ τοσο ποιο ευκολα θα το ευχαριστηθω μιας και δωματιο εχει προδιαγραφες για νιωσουμε εως τα 19hz .
Δυστηχως δεν μπορω να αποφασισω ευκολα γι αυτο και θελω την γνωμη σας !
Να μην παρω ενα used r115sw να παω σε svs ή να κανω μεγάλη υπομονή για το Spl 15 της Klipsch το νεο σαμπ που εβγαλε με τους νεους κ amps που δεν εχουν το προβλημα του r115sw που εκκει αναγκαστικα θα φτασω τα 950ε σε sub ?
Καλησπερα φιλε. Αν διαθετεις 850 σου χω μια επιλογη

Reaction score
7.890
Έλα φίλε μου καλησπέρα. όχι klipsch sub.

800euro στη πόστα σου και πάς εδώ

διαφορετικά τα παραπάνω που έχουν προτείνει

H

HuxFlux

Guest
Πάντως σε 11τ.μ χωρο με 2.20 ταβάνι, θεωρώ και οτι οι 10 ίντσες με σωστή τοποθέτηση υπεραρκούν. Η λογική μου είναι να πάρεις κάτι πολύ ποιοτικότερο σε ένα μέγεθος που σε υπερκαλύπτει, παρά κάτι αχρείαστα μεγαλύτερο που θα κάνει αλλά κατώτερη σειρά/κατασκευή κλπ.
Κατα τ'αλλα αν το μέγεθος είναι σχεδόν μοναδικό κριτήριο, με το μπάτζετ που έχεις προχώρα για 15ιντσο, μην κοιτάς καν τα 12ρια.

Οχι Klipsch , και φυσικά όχι αυτή τη σειρά.

Last edited by a moderator:

Reaction score
6.236
Καλά με τα klipsch δεν είναι και σίγουρο ότι θα βγάλουν πρόβλημα μην σε κολλάει αυτό. Το pb2000 είναι καλύτερο στο κάτω άκρο αλλά το pb1000 είναι γενικά κατώτερο. Τα arendal είναι πολύ καλά όπως και η επιλογή του 15" της psa είναι πολύ σοβαρή και μάλλον προς τα εκεί θα κοιταγα.

Reaction score
6.236
Δεν ειναι μικροτερο σιγουρα. Ιδια κατηγορια με το pb2000 ειναι και αυτο και πιθανον να παιζει δυνατοτερα.

Reaction score
1
Δεν ειναι μικροτερο σιγουρα. Ιδια κατηγορια με το pb2000 ειναι και αυτο και πιθανον να παιζει δυνατοτερα.
Αρκετα πιο δυνατο απο pb2000 και αρκετα πιο μεγαλο και πιο βαρετο.
Στελνω μια συγκριση που εκανε η psa το v1500 ειναι το front facing 1.1 σε σχεση με το 15v να δεις με πιο της svs συγκρίνεται.

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas