Αγορα LCD 46-55

Reaction score
0
Καλήμερα επειδή θέλω να αγοράσω μια νεα τηλ θα ήθελα να μου προτείνετε το κορυφαίο μοντέλο σε LCD.Οι διαστάσεις θέλω να ειναι απο 46-55" και δεν με ενδιαφέρει το 3D. Πιστεύω πως τα μοντέλα των LCD εχουν φτασει στο αποκορύφωμα τους κ οι τιμές σίγουρα ειναι αρκετά χαμηλότερες απο αυτες των LED.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Αγορα LCD 46-55

Koρυφαίο μοντέλο της lg είναι η LD750(στις 47'')
Απο Samsung είναι η C650(στις 55'' και 46'').
Απο Philips υπάρχει η PFL3605(στις 47'')
Σε Sony είναι ΗΧ700(στις 46'').

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Αγορα LCD 46-55

Τώρα για το ποιά είναι καλύτερη :203:
Για να στο πεί κάποιος σίγουρα αυτό θα πρέπει να τις έχει δεί ταυτοχρόνως και τις 4 σε ασφαλείς συνθήκες.Εγώ πάντως δεν ξέρω κάποιον.
Τι να προσέξεις στις παραπάνω;
Στην Samsung και την Sony το panel switching(δλδ διαφορετικού τύπο πανελ σε κάθε μοντέλο).
Στις Sony και Lg το πόσο ανακλαστικό είναι το γυαλί τους,καθότι υπάρχουν πολλά παράπονα σε κανονικές και έντονες συνθήκες φωτισμού.Η Sony μάλιστα άλλαξε άρον-άρον κάποια μοντέλα για αυτό το λόγο αλλά δεν ξέρω αν και η ΗΧ700 είναι σε αυτά.Πάρε ένα τηλ στην Σονυ Ελλας να σου πουν αν αναμένεται νέο μοντέλο αυτής της TV.
Η Philips μου είναι άγνωστη ποσότητα.

Γενικά πάντως η συγκεκριμένη Sony έχει το motionflow 200Ηz που στην κίνηση κάνει παπάδες.
Ψαξε λίγο στο site,στην κατηγορία με τις τηλεοράσεις,και θα βρείς reviews απ τα μοντέλα που σου έδειξα μέχρι στιγμης.
Πχ για την 650

Reaction score
0
Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις,θα παω να δω καποια απο τα μοντελα που πρωτεινης κ εδω ειμαστε

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe