Αγορα LG 32SL8000 LCD TV 32''

Reaction score
1
Καλησπέρα παιδιά και κάλο Πάσχα σε όλους ,θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτό το μοντέλο της LG( LG 32SL8000 LCD TV 32'')γιατί σκευτομε να προχωρήσω σε αγορά της, η αν κάποιος φίλος εχει να προτείνει κατη αλο,ευχαριστώ εκ των πρότερων

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-32SL8000-LCD-TV-32-32SL8000.htm#

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Καλησπέρα και καλό Πάσχα!
Ερώτηση 1η:Γιατί 32άρα και μάλιστα σε τέτοιο κοστολόγιο;

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορα LG 32SL8000 LCD TV 32''

Καλησπερα φιλε μου,32αρα γιατί τη θέλω για το δωμάτιο μου,και οχι για σαλόνι,και για το κοστολόγιο τη εννοείς πως ειναι ακριβή για 32? η για αυτά που προσφέρει?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Για τις δυνατότητες που έχει δεν είναι ακριβή.
Η χρήση θα είναι για τηλεοπτικό πρόγραμμα και ταινιές;
Αν είναι περισσότερο για τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν είναι αναγκη να πάτε σε τόσο ακριβό μοντέλο(ειδικά σε αυτές τις ίντσες).Δεν νομίζω ότι σε σχ'εση με τις οικονομικότερες,θα δείτε σημαντικές διαφορές,που να δικαιολογούν την διαφορά στην τιμή.
Πάντως καλό είναι κάνετε μια βόλτα να δείτε πολλές απο κοντά για να σχηματίσετε ίδια άποψη και να δείτε τι σας αρέσει και τι σας απωθεί.

Reaction score
1

Kαι για τηλεοπτικό πρόγραμμα άλλα και για ταινίες καi ειδικά για ταινίες blue-ray,άπλα έπεσε το μάτι μου ποιο πολύ σε αυτήν γιατί ναι μεν ειναι 100-150Ε ποιο ακριβή απο κάποιες άλλες άλλα είναι τα 200ΗΖ που δεν βρήκα σε καμιά άλλη 32αρα και οτη ειναι full HD.Aυτη η TV που εχω τωρα ειναι μια JVC 32αρα που την ειχα αγοράσει πριν 2,5 χρονια αλλα σε ποδοσφαίρο και σε τανιες με γρήγορη κίνηση μου κάνει έντονο τρέμουλο στην οθόνη( ειναι 60hz, ΗD ready,και 5 ms)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Το τρεμόπαιγμα στην κίνηση και τα είδωλα(πχ όταν κινείτε η μπάλα σε μακρινά πλάνα)είναι ένα θέμα που δεν έχει καταπολεμηθεί πλήρως στις lcd(ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα).Οπότε σίγουρα να πάτε να ρίξετε μια ματια για να έχετε ίδια άποψη.
Γενικότερα μιλώντας πιό αποτελεσματικές αυτή τη στιγμή είναι κάποιες σονυ με 200hz motionflow.

Reaction score
1

Nαι την εχω υπόψιν μου αυτη που μου λες φίλε μου αλλα νομίζω πως δεν εχει κυκλοφοριση ακόμα στην αγορά τη δικιά μας,παντός για να μην σε κουράζω με της ερωτήσεις μου εσύ στη θέσει μου θα προχωρούσες στην αγορά της συγκεκριμένης LG ? τωρα θα μου πεις γιατη κολισα μ αυτην ,οκ απλα έχω δη 37 και 42 αρα LG στα 100HZ full HD και μ άρεσε πολύ σαν εικόνα εχει πολύ καθαρό μαύρο,και φανταζομαι πως αυτή ίσως να είναι και ακόμα καλύτερη.

Reaction score
1

όντως πολύ καλή η panasonic αλα δεν με βολεύει για το δωμάτιο η 42αρα,αυτή υπάρχει σε 32?

Reaction score
1

Ναι φίλε μου άπλα η διάφορα είναι ότι η panasonic δεν λέει ποσά HZ είναι άρα μάλλον θα ειναι 60HZ,και η άλλη είναι στα 200HZ αυτο παίζει μεγάλο ρόλο?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Απάντηση: Αγορα LG 32SL8000 LCD TV 32''

Ναι φίλε μου άπλα η διάφορα είναι ότι η panasonic δεν λέει ποσά HZ είναι άρα μάλλον θα ειναι 60HZ,και η άλλη είναι στα 200HZ αυτο παίζει μεγάλο ρόλο?
Nαι.
Αλλά μερικές φορές προς το χειρότερο.Φυσικά για αυτό φταίει το χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικό σήμα.Οπότε ότι και να σου πούμε αν δεν πάς να δεις ο ίδιος συμπέρασμα δεν θα βγεί.:126:

Παράδειγμα:
απλα έχω δη 37 και 42 αρα LG στα 100HZ full HD και μ άρεσε πολύ σαν εικόνα εχει πολύ καθαρό μαύρο
Ε,εδώ έχουμε τελείως αντίθετη άποψη.Με εξαίρεση την LH9000(εξαντλημένο πλεόν μοντέλο) κανένα μοντέλο της lg δεν με ικανοποιήσε στο θέμα μαύρο.

Reaction score
1

Δηλαδή φίλε μου αν συγκρίνουμε αυτήν την LG που λέω και την panasonic πού μου πρωτινέ ο φίλος πιο πάνω ποια ειναι η καλύτερη επιλογή κατα τη γνώμη σου? η αν καμία απο τησ 2 εσυ με ενα πόσο περίπου στα 600 σε ποια 32αρα θα κατεληγες?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Aπ την στιγμή που δεν τις έχω δίπλα-δίπλα να τις συγκρίνω όπως θέλω εγώ δεν ξέρω ποιά είναι καλύτερη.Πάντως σε κάποια καταστήματα που τις έχω δει είναι και 2 πολύ καλές τηλεοράσεις.
Προσωπικά δεν θα έδινα 600ε για 32άρα ειδικά απ την στιγμή που θα είχε χρήση υπνοδωματίου και μάλιστα για τηλεοπτικό πρόγραμμα.Αν θές να είσαι όσο το δυνατόν πιό σίγουρος για την αγορά σου,πήγαινε κοίτα τις ο ίδιος και μάλιστα με τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Reaction score
1

ΟΚ φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου όπως και τα άλλα παιδιά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.289
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale