Αγορα SKY STAR HD απο που??????

Reaction score
4
Αν καποιος μπορει να βοηθησει γιατι ψαχνω για αγορα της συγκεκριμενης καρτας εστω και απο το internet ας γραψει παρακαλω.

GTX

Reaction score
39
Στη Στουρνάρα την έχουν το RAM και το HAC, κανένας από τους 2 δεν έχει το CI της όμως.

Reaction score
4
Στη Στουρνάρα την έχουν το RAM και το HAC, κανένας από τους 2 δεν έχει το CI της όμως.
Thanks man:cool_4:
Αλλα επειδη ειμαι παντελως ασχετος μπορεις να μου πεις τι ειναι το CI της?

GTX

Reaction score
39
Καλά μη νομίζεις οτι μιλάς και με γνώστη του θέματος :happy_5::happy_5::happy_5:

CI είναι η υποδοχή για να βάλεις συνδρομητική κάρτα.
Αν δε κάνω λάθος είναι από το Card Interface

Reaction score
4
Καλά μη νομίζεις οτι μιλάς και με γνώστη του θέματος :happy_5::happy_5::happy_5:

Σε αυτην την περιπτωση τι κανω?
Παραγγελνω απο εξω? Ειναι μεγαλο το κοστος ξερεις?
Σε επριξα σορρυ...:oops:

GTX

Reaction score
39
Στο HAC που ρώτησα (πριν καιρό) μου είπαν οτι δεν έχουν βρει να φέρουν το κανονικό και έχουν κάποιο usb αλλά έχει πάνω από 100 ευρώ αν θυμάμαι.

Στο RAM μου είπε οτι αν το έχει σε στοκ και το φέρνει ο προμηθευτής του μπορεί να το έχει σε 1-2 μέρες αλλά χλωμό το κόβω (άμα θες χτύπα και στους 2 κανά τηλέφωνο)

Στο internet μπορείς να το βρείς αλλά δε ξέρω που, κάπου τριγυρίζει ενα thread με μια άλλη κάρτα που είναι ίδιες νομίζω με άλλο όνομα, εκεί έχει και link για αγορά από το internet :cool_4:

Reaction score
4
Στο HAC που ρώτησα (πριν καιρό) μου είπαν οτι δεν έχουν βρει να φέρουν το κανονικό και έχουν κάποιο usb αλλά έχει πάνω από 100 ευρώ αν θυμάμαι.

Στο RAM μου είπε οτι αν το έχει σε στοκ και το φέρνει ο προμηθευτής του μπορεί να το έχει σε 1-2 μέρες αλλά χλωμό το κόβω (άμα θες χτύπα και στους 2 κανά τηλέφωνο)

Στο internet μπορείς να το βρείς αλλά δε ξέρω που, κάπου τριγυρίζει ενα thread με μια άλλη κάρτα που είναι ίδιες νομίζω με άλλο όνομα, εκεί έχει και link για αγορά από το internet :cool_4:
Thanks man :cool_4:

Reaction score
4

Common Interface.

Αλήθεια τα διάφορα emulators παίζουν χωρίς CI και μοντούλα?

κανείς?

Reaction score
14
CI (Common Interface = PCMCIA module slot)

Στο CI βάζεις την μοντούλα αποκωδικοποίησης που μέσα σε αυτή βάζεις την κάρτα σου

GTX

Reaction score
39
Α εγώ το ξεκαθάρισα αν δεν κάνω λάθος...:happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα SKY STAR HD απο που??????

Μπορεις να βαλεις το CI της Tecnotrend s2-3200 της οποιας η Skystar HD ειναι κλωνος...

Reaction score
1
Το www.dvbshop.net έχει και τα 2.

Το κόστος αποστολής είναι γύρω στα 20ε.

Εκτός από την ΤΤ S3200 έχω πάρει και άλλες φορές από κει. Προτείνεται....

Reaction score
4

Και η ερωτηση του ενος εκατομυριου γιατι οπως εγραψα και πιο πανω ειμαι παντελως ασχετος με τα δορυφορικα (α ξερω να βλεπω :happy_5:) και τωρα θελω με ενα φιλο να κανουμε τα πρωτα μας βηματα και να αγορασουμε 2 απο δαυτες , ειναι αν αυτη η συγκεκριμενη καρτα αξιζει ή να προτειμησουμε καποια αλλη.

Ολες οι αποψεις ευπροσδεκτες:cool_4:

Reaction score
2
Κοιτα, προσωπικα μου εχει βγαλει λιγο την πιστη με τους drivers και την υποστηριξη που εχει απο τα προγραμματα (ProgDVB, AltDVB). Με το μονο που δουλευει σχετικα σωστα ειναι το DVBViewer που πρεπει να το αγορασεις, το οποιο προσωπικα δεν μου εκατσε ποτε καλα (ισως παλι να μην το εχω ψαξει σωστα ακομα). Απο την αλλη ειναι το μονο με το οποιο δουλευει το diseqc, και το μονο προγραμμα που σου επιτρεπει να γυρισεις το πιατο σου με αυτη την καρτα.

Απο εικονα παντως σκιζει!

Reaction score
0
Καλησπερα
λετε σε βιστα να παιξει??απο drivers ενοω
χλωμο το βλεπω αλλα ειπα ας ρωτησω !!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524