Αγορα tv!!Οποιος μπορει βοηθαει...

Reaction score
0
Kαλησπερα σε ολη την παρεα!

Νεο μελος στο φορουμ,και οχι ιδιαιτερα σχετικος με την τεχνολογια της τηλεορασης!Παρολα αυτα ομως εχω αποφασισει πως σε λιγο καιρο θα αποκτησω και εγω την δικη μου(led/plasma/lcd) η οτιδηποτε αλλο.Τι να παρω ομως?Προσπαθωντας να ενημερωθω,εχω διαβασει τα χιλια μυρια για led,plasma,tft,media players,internet(?) και τοσα αλλα που ειλικρινα πλεον εχω αρχισει να μπερδευομαι περισσοτερο.Εδω ειναι λοιπον που χρειαζομαι την βοηθεια σας!
Ας τα παρουμε με την σειρα λοιπον.Θελω μια τηλεοραση η οποια να ειναι/εχει/κανει:

37-40 ιντσες max.

led/plasma/lcd η οτι αλλο δεν εχω ιδεα εσεις θα μου πειτε:116:

να μπορω να βλεπω ταινιες ( μεσω usb?) που κατεβαζω απο το νετ σε mkv avi 480p 720p 1080p

να μπορω να συνδεσω εναν εξωτερικο σκληρο η εναν media player(ποιον?)

να μπορουμε να βλεπουμε και σαν οικογενεια και λιγο απο τα οποια προγραμματα εχει

και να μου εξηγησει και καποιος σε απλα Ελληνικα τι επιτελους ειναι ολα αυτα τα smart tv-3D-και internet..:121: για να δω εαν μου χρειαζονται...
Μα καλα??γινεται να εχει η τηλεοραση Internet??:111:

Και επισης να εχει μια νορμαλ καταναλωση στο ρευμα!Μην ερθει ο λογαριασμος της ΔΕΗ,και ειναι σαν να εχει το χαρατσι για τα ακινητα απο την στιγμη που δεν εχουμε κιολας!!!:107:

Τιμη μεχρι 650-700 ευρω!

Απο εταιρεια θα ηθελα να κοιταξω την Samsung μιας και εχω διαβασει καλα λογια γενικα.Εαν βεβαια απο την αλλη εχετε να προτεινετε κατι αλλο...

Υπαρχει κατι με ολα αυτα που ψαχνω??

Ξερω οτι σας κουραζω αλλα δυστυχως οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες σε αυτον τον τομεα οποτε και σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες υποδειξεις σας!

Δημητρης

Reaction score
9
Απάντηση: Αγορα tv!!Οποιος μπορει βοηθαει...

Καλησπέρα.
Α) Για νορμάλ κατανάλωση ξέχνα τις plasma.
Β) Αρκετές τηλεοράσεις υποστηρίζουν αναπαραγωγή αρχείων αλλά για βέλτιστα αποτελέσματα και συμβατότητα με σχεδόν όλα τα αρχεία θες χωριστό media player. Ο σκληρός δίσκος συνδέεται σε θύρα usb ενό το media player σε hdmi όπως ένα κανονικό blue-ray player. Η νέα σοδιά media player υποστηρίζει και αρχεία 3d. Για ποιότητα σε προσιτή τιμή δες το τελευταίο media player της med8er.
Γ) Η τηλεόραση γίνεται να έχει internet, συνδέεται ασύρματα με το router σου. Το αν σου χρειάζεται να σερφάρεις π.χ. στο youtube ή το facebook απο την τηλεόραση μόνο εσύ το ξέρεις. Πάντως λιγότερο ή περισσότερο όλες οι νέες τηλεοράσεις έχουν ευκολίες internet.
Δ) Μια και όλες οι νέες τηλεοράσεις είναι 3d πρέπει να αποφασίσεις αν θες active ή passive. Το passive είναι πιο ξεκούραστο και τα γυαλιά πάμφθηνα αλλά σε 3d η εικόνα έχει ανάλυση 720p ενώ το active 1080p αλλά τα γυαλιά είναι πιο ακριβά και κάπως κουραστικά για πολύωρη παρακολούθηση. Passive 3d έχουν οι LG & Panasonic (όχι όλα τα μοντέλα της Panasonic, κάποια είναι active).
Ε) Εγώ προτιμάω τις Sony αλλά αυτά είναι θέμα γούστου. Η Samsung έχει πάντα καλή ποιότητα σε προστιτές τιμές. Απλά πρόσεξε να μην σου πασάρουν μοντέλα περυσινά ή προπέρσινα που ξεστοκάρουν τα καταστήματα.
ΣΤ) Τέλος όσον αφορά το 3d το μέγεθος παίζει ρόλο. Προτίμησε τις 40 ίντσες από τις 37. Αν τα λεφτά σου, φτάνουν και για περισσότερες ιντσες πάρε την μεγαλύτερη τηλεόραση.

Reaction score
0

.................
Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!!

Μηπως θα μπορουσες να μου προτεινεις και καποιο απο τα μοντελα της Samsung που να εχει καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα??
Ας υποθεσουμε στις 40 ιντσες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Κάποιο της σειρά UE6000.
Απλά να ξέρετε ότι το 3d της είναι 1080p απ το μοντέλο 6750 και πάνω.
(Όχι ότι σε αυτές τις ίντσες έχει ιδιαίτερη σημασία)

Reaction score
9

Δεν έχω ψάξει την φετινή σοδιά τηλεοράσεων και δεν μπορώ να προτείνω κάτι συγκεκριμένο. Η σειρά 6 της Samsung είναι στο μπάτζετ σου. Μία βόλτα στα μαγαζιά θα σε βοηθήσει να διαλέξεις. Λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει.

Reaction score
0

Κάποιο της σειρά UE6000.
Απλά να ξέρετε ότι το 3d της είναι 1080p απ το μοντέλο 6750 και πάνω.
(Όχι ότι σε αυτές τις ίντσες έχει ιδιαίτερη σημασία)
Ok!!
Αυτην θα κοιταξω!

Μία βόλτα στα μαγαζιά θα σε βοηθήσει να διαλέξεις. Λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει.
Σωστος!!Και παλι ευχαριστω!

Reaction score
9

Καλορίζικη. Θα χρειαστεί να ψάξεις για τις καλύτερες ρυθμίσεις. Αρχικά, επέλεξε το cinema για την ρύθμιση της εικόνας και απενεργοποίησε κάποια ψηφιακά κολπάκια που περισσότερο χαλάνε παρά βελτιώνουν την εικόνα. Δες εδώ για άλλο μοντέλο της Samsung για να πάρεις μία ιδέα http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/13303-samsung-ue46es7000-review.html

Reaction score
2.557
Για να μην ανοίγω άλλο νήμα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τον ήχο στις καινούριες υπέρλεπτες τηλεοράσεις. Ακούω ότι είναι ψόφιες.

Τώρα έχω μια Plasma Panasonic 37" (την TH-37PX8E) και έχει εξαιρετικό ήχο, γεμάτο και δυνατό. Δεν θα ήθελα αν πάρω καινούρια να χρειάζεται να ανοίγω το Home cinema γιο να ακούσω ένα πρόγραμμα TV...

Επίσης το 3D είναι πράγματι εντυπωσιακό αλλά τι υλικό υπάρχει σε 3D;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa