Αγορα TV για απόσταση 3,5 - 5 μέτρα

Reaction score
0
Γεια χαρά

θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση επειγόντως. Η απόσταση θέασης θα είναι περίπου 3,5 με 4,5 - 5 μέτρα (είναι γωνιακός καναπές οπότε εξαρτάται το που κάθεσαι) αλλά συνήθως υπολογίζω 4 - 4,5 μέτρα μέσω όρο.

Οπότε χρειάζομαι βοήθεια στο:
1. Πόσες ίντσες να πάρω ώστε να ΜΗΝ ζαλίζομαι όταν βλέπω? Έχω τους λόγους μου. Ποιες είναι οι ιντσες όπου κ είναι καλά κ δεν θεωρεις ότι είναι πολύ μικρή η τηλεόραση;
Προσανατολίζομαι σε 37" maximum για να μαι ειλικρινείς κ όσο χαμηλότερα ms γίνεται!
2. Plasma 'η LCD? Σκεφτόμουν Plasma για τα ms. Από την άλλη η Plasma κάνουν για Blue Ray μελλοντικά? Δεν θα αργήσει κ πάρα πολύ όπως πάει.
3. Πολύ καλές κριτικές έχει όπως βλέπω μέσα στο forum μια Panasonic Πλασμα (37px80 νομίζω). Κάνει όμως για Blue Ray ή Full HD Video από Video Camera;
4. ΄Αλλες εναλλακτικές;

Ευχαριστώ

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορα TV για απόσταση 3,5 - 5 μέτρα

Κατ' αρχάς καλώς ήρθες στην κοινότητα του avsite.
Για την απόσταση που λες μίνιμουμ πηγαίνεις για 50 ίντσες.
Για τα 5 μέτρα θες 60 ίντσες.
Οι πλάσμα είναι μια χαρά για bluray και τώρα και μελλοντικά.
Πόσα θέλεις να ξοδέψεις;
Επειδή η απόσταση είναι μεγάλη μπορείς να βολευτείς και με μία hd ready, πχ την lg pg 6000 (plasma) ή την kuro 5080xd, της οποίας η τιμή έχει πέσει. Αν πάλι έχεις να δόσεις γύρω στα 3500, τότε πας για το απόλυτο, την lx5090 kuro.
Αυτά από μένα για τις πλάσμα.
Από κάποιον ειδικότερο στις lcd θα ακούσεις προτάσεις για αυτή την κατηγορία τηλεοράσεων...

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση!

Θέλω να δώσω γύρω στα 900 - 1500 max. Εάν μπορούσες να μου υποδείξει κάποιος 2-3 μοντέλα στις 37" γιατί εκεί έχω κολλήσει (ξέρω έχω απόσταση αλλά δεν θέλω πιο μεγάλη. Τώρα μπορεί να το μετανιώσω μελλοντικά...) αλλά όχι απαραίτητα σε plasma. Και LCD μια χαρά είναι αρκεί να έχει καλή εικόνα και χαμηλά ms.

Έχω ήδη διαβάσει μεγάλο μέρος του forum και ψάξει πολύ στο ιντερνετ και το μονο που κατάφερα είναι να μπερδευτώ ΠΟΛΥ! Είμαι και αναποφάσιστος! :107:

Ευχαριστώ!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo