Αγορα tv 60-65 inch..?

Reaction score
335
Καλησπερα θα ηθελα τις πληροφοριες σας για αγορα tv 60-65 inch...η χρηση της θα ειναι για ταινιες απο media player και blueray...κ οτε tv....με ενδιαφερει η πολυ καλη εικονα κ οχι τα υπολοιπα που εχουν τωρα επανω..ευχαριστω..!

Reaction score
56
αναμενω και εγω τις απαντησεις σας μιας και ενδιαφερομαι για 65῾῾ για την ιδια χρηση.
Κοστος μεχρι 2500ε.

Reaction score
834
Εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο έχω στην κατοχή μου την LG 60 PA5500. Είναι plasma, 60'' χωρίς δυνατότητες 3D, smart TV κ.λπ. (τις δυνατότητες αυτές τις βρίσκω υπερεκτιμημένες και πολύ ακριβές όταν ενσωματώνονται σε μια TV, χώρια που ένας καλός media player τα κάνει όλα καλύτερα).

Προς το παρόν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί της, αν και είναι γεγονός ότι τα πανελ plasma καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα και ζεσταίνονται αρκετά (από την άλλη όμως θεωρώ ότι έχουν σημαντικά καλύτερη εικόνα). Ο ήχος της επίσης δεν είναι άξιος λόγου (αλλά την έχω συνδεμένη μόνιμα σε ενισχυτή AV οπότε δεν με ενδαφέρει).

Με λίγα λόγια, ένα τίμιο πάνελ για τα χρήματά του.

Και κάτι τελευταίο: Η εποχή είναι πολύ κακή για τέτοιες αγορές, καθότι λόγω capital controls οι τιμές είναι στα ύψη.

Reaction score
56
ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα εγω προσωπικα δεν ενδιαφερομαι για plasma. Σεβομαι αυτα που λενε, τα οποια πιστεψα και στο παρελθον αγορασα panasonic g20 και μετα vt30, αλλα τελικα κατεληξα στην φανταχτερη και ψευτικη εικονα των lcd, led. βλεπεις αφου πληρωσα εμαθα οτι καλυτερο ειναι οτι αρεσει στον καθενα και οχι οι μετρησεις.
Οσο για τα capital control οσο περνουν καρτα ειμαστε οκ και οταν θελεις κατι αν φτανεις το κοιτας και το παιρνεις, αν οχι καθεσαι στα αυγα σου.

Reaction score
834
Σορυ ρε παιδια αλλα μαλλον πραγματι δεν καταλαβα.
Λέω λοιπόν ότι λόγω των capital controls οι τιμές ανεβαίνουν συνεχώς. Κάτι που πριν 3 μήνες κόστιζε π.χ. 1000 ευρώ, τώρα κοστίζει πολύ περισσότερο λόγω της έλλειψης που υπάρχει στην αγορά, αλλά και λόγω της κουτοπονηριάς πολλών εμπόρων. Δεν είναι καλή εποχή για αγορές.

Reaction score
1.550
Δε γίνονται εύκολα εισαγωγές προιοντων και ως αποτέλεσμα πολλά "φτηνά" online μαγαζιά δεν έχουν στοκ και τα μεγαλα βαρανε τις τιμες στο κεφάλι. Εν ολίγοις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas