Αδικία! Σπασμένη οθόνη από 52άρα Sharp

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.718
Αδικία! Κρίμα την τηλεόραση! 16 μηνών με ελάχιστη χρήση αλλά με σπασμένη οθόνη. Για αντικατάσταση ούτε λόγος αφού η τιμή της οθόνης δεν είναι απλά απαγορευτική αλλά καταντά γελοία (το Service) αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει 5 χιλιάρικα!!! Το ερώτημα προς την σεβαστή παρέα μας είναι αν μπρορούμε να βρούμε από αλλού οθόνη ή αν όχι τι την κάνουμε, πέταμα, ανακύκλωση, κορνίζα αφηρημένης τέχνης...
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ Για την ιστορία, ο τύπος της οθόνης είναι LK520D3LZ60Y

Reaction score
10
Τι έγινε ρε παιδιά??? Τρίτη σπασμένη μέσα σε 3 μέρες... Λες να μας γκαντέμιασε ο (σιγά μην αναφέρω το όνομά του)?????

Reaction score
0
Αδικία! Κρίμα την τηλεόραση! 16 μηνών με ελάχιστη χρήση αλλά με σπασμένη οθόνη. Για αντικατάσταση ούτε λόγος αφού η τιμή της οθόνης δεν είναι απλά απαγορευτική αλλά καταντά γελοία (το Service) αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει 5 χιλιάρικα!!! Το ερώτημα προς την σεβαστή παρέα μας είναι αν μπρορούμε να βρούμε από αλλού οθόνη ή αν όχι τι την κάνουμε, πέταμα, ανακύκλωση, κορνίζα αφηρημένης τέχνης...
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ Για την ιστορία, ο τύπος της οθόνης είναι LK520D3LZ60Y
Φίλε μου είναι δυνατόν για τηλεόραση που κοστίζει 2000 ευρώ να ζητάνε 5000 μόνο για την οθόνη? Για στείλε ένα email στην μαμά εταιρία και ρώτα. Και παρακάλα τους μπας και σου στείλουν αυτοί panel. Να υποθέσω ότι μιλάς για το panel και όχι απλώς το γυαλί προστασίας.

Reaction score
5.863
Απάντηση: Αδικία! Σπασμένη οθόνη από 52άρα Sharp

Σε Samsung 40a656 αγοραστηκε 1100 ευρω και ζητησαν για καινουργιο πανελ 750 ευρω.

Reaction score
4.453

αναφέρεται και το λόγο που έσπασε , νομίζω ότι αξίζει μνείας!

Reaction score
1

Μην σας κάνει και τόση εντύπωση. Από ότι είδα πάντως με μια μικρή ματιά στο net, τα panels παίζουν από $250 και πάνω και αν κατάλαβα καλά, είναι επισκευασμένα σε αυτές τις τιμές.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι οι οθόνες των κινητών τηλεφώνων.
Π.χ. σε συσκευή αξίας €350 η οθόνη είχε €200!

Reaction score
11.733
Ναι αλλά στα κινητά, μπορείς να βρεις πάμφθηνη οθόνη στο ebay, έστω και ανώνυμου κατασκευαστή, να την αλλάξεις μόνος σου και να σώσεις το κινητό! Φυσικά και αν την παρατηρήσεις υπό γωνία, δεν έχει καλή εικόνα, όπως η αυθεντική, αλλά κάνεις τη δουλειά σου.

Reaction score
1

Σωστά, απλά ήθελα να τονίσω πώς η κατάσταση είναι πάνω κάτω η ίδια στα ΟΕΜ ανταλλακτικά.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.718

Έσπασε από μπάλα του μπιλιάρδου...
Θα στείλω mail στην μαμά. Πάντως μου χτύπησε άσχημα η αντιμετώπιση της ast... service. "Φίλε μου είσαι άτυχος, το κόστος είναι 4092 Ευρώ χωρίς μεταφορικά και ΦΠΑ! Πάρε μια καινούργια. Ανταλλακτικά μεταχειρισμένα (του ζήτησα αν έχει καμιά παρατημένη από ηλεκτρονικά) ΔΕΝ πουλάμε, τι μας περάσατε..." Από την Sharp έχω πάρει 4 τηλεοράσεις μέσα σε δύο χρόνια, γιατί να την ξαναπροτιμίσω;
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
1

Mην καταδικάζεις την κατασκευάστρια εταιρία επειδή ο αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα, έχει εξουσιοδοτήσει μια άλλη εταιρία με κακή υποστήριξη.
Αν η πολιτική του service λέει ότι δεν πουλάνε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά θα σου πει ότι απλά δεν το κάνουν. Αν το λένε με άσχημο τρόπο, κακό δικό τους!

Επικοινώνησε με τη μαμά και βλέπουμε. :)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αδικία! Σπασμένη οθόνη από 52άρα Sharp

Έσπασε από μπάλα του μπιλιάρδου...
Θα στείλω mail στην μαμά. Πάντως μου χτύπησε άσχημα η αντιμετώπιση της ast... service. "Φίλε μου είσαι άτυχος, το κόστος είναι 4092 Ευρώ χωρίς μεταφορικά και ΦΠΑ! Πάρε μια καινούργια. Ανταλλακτικά μεταχειρισμένα (του ζήτησα αν έχει καμιά παρατημένη από ηλεκτρονικά) ΔΕΝ πουλάμε, τι μας περάσατε..." Από την Sharp έχω πάρει 4 τηλεοράσεις μέσα σε δύο χρόνια, γιατί να την ξαναπροτιμίσω;
Φιλικά,
Γιάννης
Και ξαναρωτάω. Υπάρχει bleeding του υγρού (σαν ζωγραφιές στην οθόνη) ή μόνο ραγισμένο τζάμι?

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.718

Υπάρχει bleeding σαν ακανόνιστες χρωματικές ζωγραφιές με γωνίες. Στην αρχή ήταν μέση και κάτω, τώρα είναι και επάνω, δεν βλέπεται. Σήμερα έστειλα mail στην Sharp Europe με το σκεπτικό της ικανοποίησης ενός καλού τους πελάτη και την καταγγελία της αφ' υψηλού αντιμετώπισης του εξουσιοδοτημένου service. Όταν θα έχω την απάντησή τους θα σας ενημερώσω. Σκέφτηκα να στείλω και στην Ελληνική αντιπροσωπεία αλλά θα ήταν μάταιο, το ίδιο τροπάριο θα άκουγα και από αυτούς...
Φιλικά,
Γιάννης

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab