Αθηνα vs Θεσ/νικης

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ααα, ολα κι ολα.
Που θα παει αυτη η ιστορια δηλαδη?
Απο "επανω" τοσες ημερες μας εχουν πεθανει πως ο Τοπαζ ειναι ο καλυτερος 720ρ προβολεας μαλιστα εσπευσαν να τον αγορασουν και πολλοι.
Απο "κατω" ειχαμε ατυπα ανακυρηξει τον Mitsubishi HD1000 ως τον προβολεα που θα επρεπε να κατειχε αυτη την θεση.
Και ερχομαι να σας ρωτησω:
ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ?:mad_1:

Αποκαλυψη της αληθειας εδω και τωρα!:cool_4:

Η μηπως δεν θελετε? :roll:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169
Απάντηση: Αθηνα vs Θεσ/νικης

Θέλουμε θέλουμε.
Βόρειοι και Νότιοι.
Άκου μιτσουμπίσι.
Ελάτε να παλαίψουμε ρε. Θα σας φάμε τη μερίδα σας. :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
6

Και αντε τον Τοπαζ - όπως λες- τον αγορασαν πολλοί βόρειοι και όπως δειχνουν τα πράγματα θα τον αγοράσουν και αλλοι.
Αυτόν τον Mitsubishi τον εχει παρει κανεις νοτιος η μηπως κανεις δεν καταλαβε πως δεν πρόκειται για air condtition αλλα για προβολέα;

Reaction score
1
Απο "κατω" ειχαμε ατυπα ανακυρηξει τον Mitsubishi HD1000 ως τον προβολεα που θα επρεπε να κατειχε αυτη την θεση.

Αντρέα, όταν λες Mitsubishi HD 1000 εννοείς αυτόν που είχαμε δει στο συγκριτικό μαζί με άλλους τρεις προβολείς, και με τον Panasonic 900 στο τέλος, έτσι δεν είναι;
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Αν εννοείς αυτόν, καλύτερα ξέχασέ το, ο Topaz θα τον καταπιεί αμάσητο και θα φτύσει τα κουκούτσια! Ο Topaz έχει μακράν καλύτερο on/off contrast λόγω πολύ πολύ καλύτερου μαύρου με την δυναμική ίριδα και δέκα κλάσεις πάνω καλύτερη κίνηση από τον Mitsubishi, αν είναι αυτός που θυμάμαι, η εικόνα του σχεδόν σταμάταγε και ξαναξεκίναγε!!! :shock:
<o:p> </o:p>
Επίσης είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο Topaz θα έχει μακράν καλύτερο χρώμα, θεωρώ ότι είναι αδύνατον να περάσει τόσο καλά ο Mitsubishi τα πατερνάκια του HD-DVD DVΕ στα τρίγωνα 601 και 709 και στους χρωματικούς κορεσμούς, όπως τα πέρασε ο Topaz.
Στα μόνα σημεία που θα επικρατήσει ο Mitsubishi, θα είναι στη χρωματική ομοιομορφία του πάνελ και στην ορατότητα στο κοτετσόσυρμα, που είναι και η κύρια αχίλλειος πτέρνα του Topaz…

Reaction score
5
Αντρέα, όταν λες Mitsubishi HD 1000 εννοείς αυτόν που είχαμε δει στο συγκριτικό μαζί με άλλους τρεις προβολείς, και με τον Panasonic 900 στο τέλος, έτσι δεν είναι;
<o:p></o:p>
Αν εννοείς αυτόν, καλύτερα ξέχασέ το, ο Topaz θα τον καταπιεί αμάσητο και θα φτύσει τα κουκούτσια! Ο Topaz έχει μακράν καλύτερο on/off contrast λόγω πολύ πολύ καλύτερου μαύρου με την δυναμική ίριδα και δέκα κλάσεις πάνω καλύτερη κίνηση από τον Mitsubishi, αν είναι αυτός που θυμάμαι, η εικόνα του σχεδόν σταμάταγε και ξαναξεκίναγε!!! :shock:
Επίσης είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο Topaz θα έχει μακράν καλύτερο χρώμα, θεωρώ ότι είναι αδύνατον να περάσει τόσο καλά ο Mitsubishi τα πατερνάκια του HD-DVD DVΕ στα τρίγωνα 601 και 709 και στους χρωματικούς κορεσμούς, όπως τα πέρασε ο Topaz.
Στα μόνα σημεία που θα επικρατήσει ο Mitsubishi, θα είναι στη χρωματική ομοιομορφία του πάνελ και στην ορατότητα στο κοτετσόσυρμα, που είναι και η κύρια αχίλλειος πτέρνα του Topaz…
Βρε Παναγιώτη... Απάντησέ μου ειλικρινά... Ταινία έχεις δει ποτέ στον προβολέα σου; :crazy_1:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169

Φερτε μας mitsu να τους φαμε! :violent:
Εσένα ήθελα να ήξερα πως σε κατάφερε αυτός ο DLPάκιας ο Καφάτος να σε πείσει να αλλάξεις γνώμη και από τοπάζ πήγες σε οπτόμα.

Αλλά τι ρωτάω. Το έχω ξαναπεί. Αυτός πείθει αλεπού να αφήσει κοτόπουλο.

NIX

Reaction score
0

Δεν μ`επεισε κανεις. Αυθυποβολη ηταν :cool_11:

Reaction score
119
Κι ενας τερμα Νοτιος παει full για Topaz,εμενα οι 'Βορειοι" με επεισαν παντως:cool_4:

Reaction score
4
Κι ενας τερμα Νοτιος παει full για Topaz,εμενα οι 'Βορειοι" με επεισαν παντως:cool_4:
Σύντεκνε, τσακίσου ρε ανέβα να πάμε να βλεφαριάσουμε κανένα!
Να ετοιμάσω το έδαφος για την απόβαση?
Να ειδοποιήσω το ΥΠΕΣ και ΥΠΕΞ οτι θα δεχτούν την επίσκεψή σου?

Φυσικά με τιμές αρχηγού Κράτος! )(

:twisted:

Reaction score
1
Βρε Παναγιώτη... Απάντησέ μου ειλικρινά... Ταινία έχεις δει ποτέ στον προβολέα σου; :crazy_1:

Βεβαίως βεβαίως, που και που, βλέπω και καμιά ταινία για ξενέρωμα!
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Όπως, π.χ., χτες βράδυ. Που μετά από πολύ καιρό, το ξεχασμένο Cavalier (το πρώτο μου HTPC) ξαναμπήκε σε λειτουργία. Αχ βρε Αντρέα Cinemusic τι μου έκανες, με κατέστρεψες κυριολεκτικά! :shock: Ένα θα σου πω και φυσικά μόνο εσύ θα καταλάβεις! Όλα τα αρχεία avi του «ειδικού φακέλου» έπαιξαν κανονικότατα με το TheaterTek!!! :shock: :shock: :shock:
Αντρίκο μου, εγώ που ξέρεις πόοοοοοσο πολύ σε αγαπάω, θέλω κι άλλο υλικό σαν αυτό του ειδικού φακέλου! :cool_1: Το έχω ανάγκη πολύ!!! Δώσε οδηγίες σε αυτόν τον άχρηστο τον Νίκο (Nix) για το πώς θα μου παίξει το TheaterTek και τα υπόλοιπα αρχεία wmv που τώρα δεν μου παίζουν καθόλου… :mad_3:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.501
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus