Ακουστικά βαρηκοΐας

Reaction score
283
Οχι το φοραω, βεβαια δεν εχω τοση απωλεια ειμαι στο 50 αλλα απο οτι θυμαμαι καλυπτει σιγουροτατα 70 τα εκατο, ισως και 80 ,ειναι πρωτοποριακο για τον λογο οτι οντως ο συγκεκριμενος τυπος ακουστικου δεν καλυπτει τοσο μεγαλα ποσοστα απωλειας ακοης.Μια ερωτηση στο μαγαζι θα σας λυσει αποριες.Οσον αφορα το θεμα με τον ιδρωτα οντως θελει τακτικη συντηρηση,αλλα σκεψου να φορας ακουστικο και να μην φαινεται με τιποτα,δεν ειναι λιγο αυτο.

Reaction score
1
πρωτα απο ολα σκεψου ενα ακουστικο να προσφερει την φυσικοτητα του ηχου και να ακους ακριβως οπως οι υπολοιποι ανθρωποι...αυτο δεν γινεται!!!πρωτα κοιτας να σου προσφερει το καλυτερο λειτουργικα και μετα το οπτικο μερος...αλλωστε θα επρεπε καποιος να ντρεπεται για το γεγονος οτι φοραει ακουστικα???ασχετο εσυ ποια ακουστικα εχεις δοκιμασει????αυτο που εχεις σε καλυπτει απολυτα???

Reaction score
283
Κανενα ακουστικο δεν καλυπτει απολυτα κανεναν,και που ειναι το προβλημα τωρα;Δηλαδη επειδη δεν ντρεπομαστε να φοραμε σημαινει οτι αμα βγει κατι που μας καλυπτει και δεν ειναι ορατο θα μας χαλασει;Φυσικα οσο μεγαλυτερα ειναι τα ακουστικα τοσο καλυτερα ειναι λειτουργικα,αυτο δεν το συζηταμε.Αλλα εμενα το οπτικο με ενδιαφερει για πολλους και διαφορους λογους,και δεχομαι καποιους περιορισμους,Τωρα επειδη εισαι γυναικα και φανταζομαι δεν θα εχετε και τοσο κοντο μαλλι,λογικα δεν θα εχετε προβλημα κανενα με το οπτικο,εγω εχω πολυ κοντο μαλλι οποτε με ενδιαφερει περισσοτερο το οπτικο.Τωρα το τι μπορει να κανει το καθε ακουστικο μονο με εμπειρια προσωπικη ο καθενας μπορει να αποκομησει.Και εσεις ειστε λιγο αρνητικη και καχυποπτη με τα οσα ειπα,καθως αναφερατε το γεγονος μηπως και ειμαι υπαλληλος της εταιριας.Δεν μπορω να σας απαντησω σε τιποτα αλλο,διοτι δεν γινεται με τα γραφομενα να δωσουμε μια ρεαλιστικη αποψη το πως ακουγεται το καθε ακουστικο,μιας και υπαρχουν και διαφορες μορφες βαρηκοιας,και εκτος αυτου διακρινω μια καχυποψια απο μερους σας,κανετε μπαμ!!!

Reaction score
1
ειναι πως το βλεπει ο καθενας και κατα ποσο εχει ωριμασει και τι εχει βιωσει...καχυποπτη???μπορει να σου φαινομαι ..παντως προσωπικο με σενα δεν εχω..θα ηθελα παντως να υπηρχε μεγαλυτερη συμμετοχη ατομων με την δικη μας θεση ας μη πω κατι και θεωρηθω οτιδηποτε....ή τουλαχιστον να υπηρχε ενα φορουμ οπου να καταθεταμε αποψεις σχετικα με το προβλημα μας και με λυσεις τους...αλλα δεν βρισκω πουθενα κατι...

Reaction score
283
Θα συμφωνησω οτι ειμαστε πισω σε συτο το θεμα,και θα πρεπει να ανατρεξεις σε ξενα φορουμ,βεβαια δεν ειναι το ιδιο με εδω,μακαρι να υπηρχε κατι πιο οργανωμενο στα θεματα αυτα,Ας ελπισουμε να εχουμε στο αμεσο μελλον.

Reaction score
1
γνωριζεις καποιο ξενο φορουμ???θα ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις εστω και απο αλλες χωρες...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas