Ακουστικα Beyerdynamic DT 770 pro 80 Ohm

Reaction score
0
Πωλουνται τα ακουστικα του τιτλου, που στην κατηγορια τιμης τους φημιζονται για το μπασο τους. Ειναι αγορασμενα απο Αμερικη και γι'αυτο δεν παιζει αποδειξη, για εγγυηση αν συμβει κατι θα πρεπει να μιλησετε με τη μαμα εταιρεια που ευτυχως ειναι πιο κοντα απο αμερικη (στη γερμανια). Παντως δουλευουν κανονικα τεσταρισμενα απο εμενα οπτοε δε τιθεται θεμα DOA, αρα μενει μονο αν παθουν κατι μελλοντικα που ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι. Ειναι ολοκαινουρια, τα πηρα τελη Αυγουστου και εχω ακομα το κουτι τους σε αριστη κατασταση. Εχουν φορεθει 4-5 φορες αλλα δυστυχως δε με βολεψαν οσο θα ηθελα γιατι τα προοριζα για διαδοχικες ταινιες που σημαινει πολλες ωρες και θελω να μη τα καταλαβαινω καθολου. Παρολο που γενικα θεωρουνται απο τα πιο ξεκουραστα. Πχ τα μαξιλαρακια γυρω απο τα αυτια ειναι οντως εξαιρετικα ανετα, αλλα εμενα μετα απο αρκετες ωρες με κουραζαν στην κορυφη του κεφαλιου (εχω και μεγαλο κεφαλι ο ατιμος :D ).Ειναι η εκδοση των 80 ohm οχι των 250 που σημαινει και ευκολοτερη οδηγηση καθως και οτι μπορουν να παιξουν και χωρις ενισχυτη συνηθως, ωστοσο προτεινεται η χρηση καποιου για καλυτερη αποδοση.

Βλεπω στο skroutz οτι παιζουν απο 164 μεχρι 200. Εγω τα δινω σε οποιον κανει την καλυτερη προσφορα απο 120 ευρω και πανω και ειναι απο Αθηνα για να μη μπλεκουμε με μεταφορικα...περιμενω PMs...

ΥΓ: Ανταλασονται και με Audio Technica A900/AD900 , A700/AD700 σε καλη κατασταση και πιθανον με καποια διαφορα τιμης, αφου καποιο απο αυτα σκοπευω να παρω για να τα αντικαταστησω (επειδη ειναι επισης καλα ακουστικα και δεν στηριζονται στην κορυφη του κεφαλιου)

Reaction score
0
τα ταχυδρομικα ειναι 20 ευρω αρα 158, νομιζω σαν πιθανος αγοραστης θα τα επαιρνα απο Ελλαδα για 6 ευρω παραπανω...

Η καλη διαθεση εννοειται και καθενας ευπροσδεκτος να βαλει link απο οποιοδηποτε μαγαζι γιατι και εγω δεν ξερω τι ακριβως παιζει με την τιμη τους στην Ελλαδα (δε ξερω τα εξειδικευμενα μαγαζια και ποσο τα πουλανε) οποτε απλα στηριχτηκα στο skroutz.

Νομιζω 120 ευρω (38ε τουλαχιστον κατω απο τις καινουριες εναλλακτικες = 31% εκτπωση) ειναι μια τιμια τιμη για τα ακουστηκα αυτα με λιγοτερο απο 10 ωρες χρηση.
Αποκει και περα αν καποιος ειναι διατεθημενος να δωσει 100/110 ευπροσδεκτος να στειλει και αν δε βρεθει κατι αλλο, δικα του. Κατω απο 100 δε θα πεση η τιμη ποτε αφου μετα μου γινεται ασυμφορο να παρω τα audio technica, απλα θα κρατησω αυτα και θα βρω καποια λυση σοτ θεμα ανεσης, αφου κατα τα αλλα ειναι αψογα.

Reaction score
0
Στα 100 ευρω γιατι θα ηθελα να τα ξεφορτωθω να παω για τα audio technica συντομα....1 μηνος ειναι, αντε να φευγουν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm