Ακουστικό βαρηκοίας Beltone (Reach 25, 17 καναλιών)

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Ελπίζω να μπορεί να θεωρηθεί είδος audio, μπορεί άλλωστε κάποιος να το έχει ανάγκη είτε για χρήση είτε για εργαστηριακές δοκιμές :gamer:

Πωλείται ένα ακουστικό βαρηκοΐας (σε κέλυφος δεξιού αυτιού), Beltone Reach 25, 17 καναλιών, ενδωτιαίο με το κουτί του και δελτίο αποστολής-απόδειξη από Δημόπουλο. Μου παραδόθηκε στις 26/01/11 και η αξία του ανέρχόταν στα 2.250ευρώ.
Δίνεται επειδή δεν κατάφερα ποτέ να το συνηθίσω και δεν έχει δουλέψει πάνω από 10 ώρες, κάθεται σε ένα συρτάρι από τότε που το πήρα!!
Δυστυχώς αποφάσισα να βάλω ακουστικό σε μεγάλη ηλικία (22ετών τόοοοτε) οπότε μου κακοφάνηκε και δεν το συνήθισα, παρά το γεγονός ότι - τουλάχιστον μέχρι αρχές του '11 - ήταν ένα πολύ καλό ακουστικό της αγοράς (όπως μου είπε ένας υπεύθυνος στον Δημόπουλο).

Μερικές σημειώσεις:
- το ακουστικό εξακολουθεί να είναι αδούλευτο - κατά την παράδοση δεκτός κάθε έλεγχος με μπαταρία που θα του βάλω, μαζί με την απόδειξη αγοράς (εκτός εγγύησης) και τα παρελκόμενα
- κατά προτίμηση συναλλαγή χέρι με χέρι εντός Αττικής / σε σταθμό μετρό
- με ενδιαφέρει απλά να το δώσω / δεν μπορώ να παράσχω οποιαδήποτε υποστήριξη after sale του τύπου πάμε μαζί στο κατάστημα αγοράς για αλλαγή κελύφους ή ρύθμιση συχνοτήτων ή να απαντήσω σε τεχνικές ή "ιατρικές" ερωτήσεις που δεν γνωρίζω κτλ. Απλά το παίρνετε σε άριστη εμφανησιακή και λειτουργική κατάσταση και αναλαμβάνετε εσείς το τι θα το κάνετε :)

Τιμή πώλησης 200 ευρώ

Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία της αγγελίας!
Πέτρος

Να σημειώσω ότι:
- η αλλαγή κελύφους και η αλλαγή συχνοτήτων κοστίζει 60 ευρώ και υποθέτω ότι ο Δημόπουλος δεν θα σας το αρνηθεί κι ας είναι εκτός εγγύησης το προιόν, απλά εγώ δεν θέλω να εμπλακώ. Αν σας ενδιαφέρει να το αγοράσετε για χρήση μπορείτε προηγουμένως να επικοινωνήσετε εσείς μαζί του, να εξηγήσετε την κατάσταση (ότι δλδ θα σας δώσουν ένα ακουστικό που είχε αγοραστεί το 2011 κτλ κι αν μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με το σχετικό μικρό κόστος)
- για όσους μπορεί να το θέλουν για πειράμτα, το ακουστικό ρυθμίζεται μέσω ειδικού μηχανήματος που μπορείς να βρει κανείς στο ebay αλλά νομίζω αυτά τα μηχανήματα είναι λίγο ακριβά. Από το κατάστημα που το πήρα τον καιρό που το δοκίμαζα, θυμάμαι ότι ο υπέυθυνος το έκανε connect μέσω καλωδίου σε εκείνο το μηχάνημα, το οποίο μηχάνημα με τη σειρά του ήτανε συνδεδεμένο μέσω USB ή COM στο PC και μέσω του λογισμικού ρύθμιζε το equalizer, ενώ, υπήρχαν και ρυθμίσεις τόνωσης ή μείωσης περιβαλλοντικών ήχων κτλ (του τύπου θόρυβος από τα αυτοκίνητα, μέχρι πιο ειδικευμένα όπως μείωση θορύβου όταν ανοίγει... αναψυκτικό! )
- το ακουστικό παίρνει μία μπαταρία μικρή (φαίνεται στη photo)

Attachments

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe