- Reaction score
- 1.844
Διαβάζοντας τη συνέντευξη του Thorsten Loesch, εκ των ιδρυτών της Abbingdon Music Research, πιο κοινά AMR, της οποίας το θηρίο, πιο κοινά cd player και όχι μόνο, κόσμησε το περίπτερο του AVsite, είδα την εξής νεωτεριστική προσέγγιση:
Εσείς;
Speacon cable connector
Speacon chassis connector
Υ.Γ.: Όλη η συνέντευξη είναι ενδιαφέρουσα, μπείτε στον κόπο. :126:
που, όπως και ο συντάκτης, βρίσκω ενδιαφέρουσα.Αφού αναφερθήκατε στα καλώδια, ας κάνω τώρα την κλασική ερώτηση: Σε τι νομίζετε ότι διαφέρουν τα δικά σας καλώδια;
Σχεδιάζουμε τα καλώδιά μας να μεταφέρουν το σήμα από το ένα σημείο στο άλλο με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες και έχοντας ως στόχο ένα κόστος που να είναι λογικό. Επιλέγουμε υλικά από διάφορες πηγές και τα συναρμολογούμε ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Λάβετε δε υπ' όψιν σας ότι την στιγμή αυτή τα καλώδιά μας τα δίνουμε μαζί με τις συσκευές μας. Δηλαδή αν αγοράσετε ένα cd player θα πάρετε μαζί ένα καλώδιο ρεύματος και ένα ζευγάρι interconnects.
Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον και δεν το βλέπω συχνά...
Την ίδια λογική ακολουθούμε και στην περίπτωση του ενισχυτή και των ηχείων: Θεωρώ ότι η καλύτερη σύνδεση εδώ είναι η επαγγελματική, με τα βύσματα Speacon και το καλώδιο που προσφέρουμε είναι στην ουσία η φυσική συνέχεια του αγωγού που χρησιμοποιήται στο εσωτερικό του ενισχυτή και στο εσωτερικό των ηχείων.
Θέλω να το ακούσω... Πείτε μου γιατί το Speacon είναι καλύτερο;
O λόγος για τον οποίο τα Speacons είναι καλύτερα, κατά την γνώμη μου, είναι απλός: Πρόκειται για έναν μηχανισμό σύνδεσης που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασκεί μεγάλες πιέσεις στις επαφές, οι οποίες είναι όλες από άργυρο και ταυτόχρονα είναι αεροστεγής. Αυτό σημαίνει ότι η οξείδωση γίνεται πολύ δυσκολότερα. Για να πετύχεις τέτοια ποιότητα επαφής με κλασικά binding posts θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ...
Εσείς;
Speacon cable connector
Speacon chassis connector
Υ.Γ.: Όλη η συνέντευξη είναι ενδιαφέρουσα, μπείτε στον κόπο. :126: