Όχι δεν είναι θέμα φέτας.Κάποια player(πχ το dune) μπορούν να γίνουν multiregion επειδή οι εταιρίες έχουν αφήσει αυτή την επιλογή ανοιχτή.Ούτε θέμα σύνδεσης στο διαδύκτιο καθότι η αλλαγή γίνεται είτε με κάποιο συνδυασμό πληκτρων που πατάει κάποιος στο τηλεχειριστήριο είτε με κάποιο patch που περνάτε μέσω της usb.
Τα region είναι ένας κωδικός που υπάρχει σε κάθε player και αυτός αλλάζει για να αναγνωρίζει τα αντίστοιχης περιοχής δισκάκια.
Οπότε δεν λαμβάνει μέρος καμία μετατροπή και δεν τίθεται θέμα αλλοίωσης είτε σε ήχο είτε σε εικόνα.
Αυτή η δυνατότητα multiregion πως αναγράφεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός player?
Επειδή θέλω να πάρω το παρακάτω Denon player,υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα?
Για να μην σας το χαλάσω το denon γίνεται , αλλά με ενα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό .
Οχι μόνο για dvd αλλά και blu ray.
Εγω το εχω κάνει στο δικό μου αλλά κόστισε περί τα 700e.
Υπόψην οχι το 2010 , αλλά το a1ud.
Τώρα δεν με νοιάζει αν μετά το player είναι region free.
Ασε που όταν ειπώθηκε οτι κοστίζει ακριβά ήδη το ξέχασα.Εγώ νόμιζα κατεβάζεις απο αντιπρόσωπο κανένα αρχείο και φορτώνεις και τέλος..Σιγά μην αγοράσω ακριβό μηχάνημα και να βάλω χέρι για τέτοια κόλπα,σαν έναν φίλο μου που είχα παλιότερα playstation slim του λέγανε "βάλε τσιπάκι να διαβάζει τα copy" και όταν το έκανε του το χάλασε ο μάστορας και τρελάθηκε..