Ακρόαση Stepcom - Photos!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Kαλε μου Χριστουλη ,
εσυ που γεννηθηκες σαν σημερα βοηθησε με σε παρακαλω να μην σχολιασω την τεταρτη φωτογραφια.
Θα κρατηθω στο υψος της αξιας συγκεντρωσης και δεν θα ανοιξω το στομα μου-που θελει τοσο πολυ να ανοιξει-γιατι δεν πρεπει.
Δεν πρεπει
Δεν πρεπει
Δεν πρεπει
Δεν πρεπει
Δεν πρεπει

Σε ευχαριστω πολυ Χριστουλη μου και σου υποσχομαι να τρωω ολο μου το φαγητο και να ακουω την μαμα μου , τον μπαμπα μου , και τον παπα της ενοριας μας.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.455
Στην 4η φωτογραφία φαίνεται η Α' εξάδα της κριτικής επιτροπής.

Τα σχόλια είναι περιττά. Η ομάδα ετοιμάζεται για την ακρόαση των CDs.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λίγα λόγια για τον συν-συντονιστή μου να μην σας πάρει και σας σηκώσει :twisted:

Μερικές παρατηρήσεις:
- Ο πιο προσηλωμένος από όλους είναι σίγουρα ο επίτιμος. Μετά τις εξορμήσεις να καθαρίζεις το παπούτσι ρε. Πατέρα πες του κι εσύ κάτι. :lol:
- Τι είχε μέσα το ποτήρι του κυρίου και ποιός είναι αυτός που για να ακούσει μουσική πρέπει να τα πιεί πρώτα...? :lol:
- MAC κάνε τις απαραίτητες συστάσεις (κάνε edit στα post με τις φωτογραφίες)
- Καλά μια φωτό με τα λουκανο-τυρο-μπουγατσο-πιτσο-πιτάκια δεν βγάλατε? :lol:

Πάντα τέτοια παίδες!

Reaction score
3.455
Στην 4η λοιπόν φωτογραφία, κι όχι στην πέμπτη, φαίνονται οι ομάδες μας κι ένα πολύ όμορφο κορίτσι ξανθό στο βάθος της φωτογραφίας.
Ευτυχώς που έχουμε και όμορφα κορίτσια μέλη στο φορουμ μας.

Η κοπέλα με τα χρυσά μαλλιά συμμετείχε στις ακροάσεις. Στην αρχή δεν κατάλαβε μάλλον γιατί είμασταν όλοι πίσω από την κουρτίνα και περιμέναμε κάποιος να βγεί, ακούγαντας μουσική. Ακουγε κάποιες φωνές πίσω από την κουρτίνα όπως : τώρα ακούμε το 32 , τώρα το 19, τώρα το 84 .... κ.λ.π. Κατάλαβε όμως στη συνέχεια ότι προσπαθούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα για το ποιο CD player ακούγεται καλύτερα και μάλιστα με την μέθοδο του blind testing.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άκουγε τις λεπτομέρειες πολύ καλύτερα από εμάς. Οι γυνάικες λοιπόν, έχω καταλάβει, ότι έχουν πολύ καλύτερη ακοή από εμάς. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα καλυτερα τραγούδια στην ιστορία της μουσικής γράφτηκαν για τον έρωτα και για μια γυναίκα.

Την ευχαριστούμε για την παρουσία της και την προσφορά της στην ακρόαση.
Ελπίζω σε απόμενη ακρόαση να την ξαναδούμε.

Reaction score
3.455
Προς το παρόν ένα διάλειμα μέχρι να ανέβουν οι επόμενες φωτογραφίες.

Να σας δείξω κάποια φωτογραφία επό ένα άλλο μέλος που θα συμμετέχει στην επόμενη ακρόαση που προτείνω να κάνουμε για τους πρπενισχυτές και τα καλώδια ρεύματος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab