Ακόμα ένας αδαής στην παρέα σας!!!

Reaction score
0
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-μέλη του site.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους για τη βοήθειά σας, στην προσπάθεια μου να εμβαθύνω λίγο περισσότερο στα μυστικά (και φανερά, ας ξεκινήσω καλύτερα με αυτά... :107:) της audio-video τεχνολογίας!
Εϊναι ένα αντικείμενο που με ενδιαφέρει αρκετά, προσπαθώ κι εγώ να αφιερώσω όσο χρόνο και χρήμα μου περισσεύει, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα είναι τόσο ραγδαίες, που εύκολα χάνεις τη μπάλα... :139: (που 'ναι η μπάλα....οεο... :111:)...
Πάνω απ' όλα ελπίζω όμως να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω αρκετούς καινούργιους φίλους εδώ μέσα, με τους οποίους θα μοιραζόμαστε με κάθε ευκαιρία τις απόψεις μας για το κοινό μας πάθος... Και εάν τύχει εκτός από αυτό να μοιραστούμε και κανά ποτάκι, ακόμα καλύτερα!!!
Εύχομαι σε όλους σας πάνω απ' όλα υγεία, γεμάτες τσέπες (όχι με πέτρες, ε...) και ατελείωτες ώρες απολαυστικών ακροάσεων και θεάσεων...
Να περνάτε πάντα καλά!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.951
Απάντηση: Ακόμα ένας αδαής στην παρέα σας!!!

Reaction score
1

Welcome to the club και καλά ποσταρίσματα.

Όπως θα δεις/διαβάσεις, το forum διαθέτει τα πάντα. Καμμιά ερώτηση δεν είναι χαζή και όσο ζούμε μαθαίνουμε όλοι. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες, νέοι και ωραίοι, παλιοί και ψαγμένοι :)

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό σας καλώς όρισμα κι εύχομαι να είμαστε όλοι μας γεροί, ώστε με την πάροδο του χρόνου να γνωριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να σχολιάζουμε μαζί τις εξελίξεις της av τεχνολογίας.
Να 'στε πάντα καλά!
Γρηγόρης

Reaction score
3

Γρηγόρη, σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας...
Eλπίζουμε να βρεις τα μυστικά της της av τεχνολογίας και να έχεις μια ευχάριστη διαμονή εδώ μαζί μας ...

Reaction score
0

Και πάλι χίλια (και λίγα είναι) ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή σας!!! :102:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas