Ακύρωση λήψης firmware

Reaction score
58
Καλησπέρα σε όλους!
Έχω στην κατοχή μου ένα Samsung Galaxy Tab A 10.1 wifi (2016) αγορασμένο πριν 10 μέρες. Το θέμα που έχω είναι το εξής:
Παρόλο που έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις και έχω μη αυτόματη λήψη ενημερώσεων, μόλις συνδεθεί σε δίκτυο wifi αρχίζει να κάνει λήψη των ενημερώσεων για εφαρμογές αλλά κυρίως κατεβάζει την τελευταία έκδοση Nougat 7.0 του Android. Υπάρχουν λόγοι που δεν θέλω την Nougat καθώς έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά και κάποια θέματα με την μπαταρία.
Νομίζω στην αρχή που είχα συνδεθεί τρεις τέσσερις φορές στο internet μέσω wifi δεν μου κατέβαζε τίποτα, αυτό γίνεται τώρα τρεις μέρες.
Έχω κάνει δυο φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι...
Αν κάποιος φίλος γνωρίζει τι πρέπει να κάνω θα χαιρόμουν να ακούσω την γνώμη του.
Η δεν μπορώ να κάνω κάτι, και υποχρεωτικά θα πρέπει να κάνω τη λήψη και την εγκατάσταση του νέου firmware;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.469
Είναι μάλλον ζήτημα ασφαλείας, οπότε παρακάμπτει τις ρυθμίσεις.
Έτσι κι αλλιώς όμως, το 7 είναι πολύ καλύτερο.

Reaction score
58
Είναι μάλλον ζήτημα ασφαλείας, οπότε παρακάμπτει τις ρυθμίσεις.
Έτσι κι αλλιώς όμως, το 7 είναι πολύ καλύτερο.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Μάλλον έτσι πρέπει να είναι γιατί τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα. Έψαξα και στο xda developers και δεν βρήκα κάτι που να βοηθήσει.
Θα προχωρήσω σε λήψη και μακάρι αν δεν την εγκαταστήσει αυτόματα να μου δώσει κάποια επιλογή/ες στην συνέχεια...
Η Nougat σε μερικές συσκευές είναι καλύτερη και σε άλλες όχι. Για την δική μου έχω ακούσει κάποια αρνητικά σχόλια από κάποιους που την χρησιμοποιούν.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.469
Η Nougat σε μερικές συσκευές είναι καλύτερη και σε άλλες όχι. Για την δική μου έχω ακούσει κάποια αρνητικά σχόλια από κάποιους που την χρησιμοποιούν.
9/10 είναι μεμονωμένες περιπτώσεις, συχνά με σπασίματα.
Στο internet θα διαβάσεις κυρίως τα λίγα προβλήματα και όχι την πλειοψηφία που δεν αντιμετώπισε θέματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.784
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo