Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τραγούδι...;

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τραγούδι...;

..making love with..the mic..! οχι οτι μ αρέσει το κομμάτι, αλλά ειναι το μονο βιντεο που χω πετυχει σε τοσο καλη ποιοτητα..
http://www.youtube.com/watch?v=0LtPVBqQsf8
Πολύ ερωτιάρα μας προέκυψες ή νομίζω?:114::142: Δεν είναι κακό..:138:

Τώρα τι να πούμε με αυτό το τραγούδι? Τα λέει όλα από μόνο του ναι?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το

Οχι ρε πλεο....! Σαν τον Τσιπρα 16 χρονων στην συνεντευξη με την Παναγιωταρεα στις καταληψεις! :107:
:143:

Ναι είδες; Εμμμ, χμμμ... τι είναι καταλήψεις; :138:

Εμείς τότε δεν τα ξέραμε αυτά τα πράματα. :137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.579
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τρα

Όμορφο αγοράκι ήσουν :119:
:136::138:

Reaction score
40
Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τραγούδι...;

Τι εννοείς abcd για τον φίλο μου τον Pleo? Mια χαρά είναι και τώρα...ζηλεύεις ζηλεύεις ε?:105:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακού

Ναι είδες; Εμμμ, χμμμ... τι είναι καταλήψεις;

Εμείς τότε δεν τα ξέραμε αυτά τα πράματα.

Πρεπει να βλεπες εμενα. Ηταν μια περιοδος τοτε που ηταν πολυ Morissey... Ξεβαμμενα τζιν, καρω βαμβακερα πουκαμισα με κομμενα τα μανικια και "σπασμενο" ζευγαρι Allstar, δεξι παπουτσι κοκκινο, αριστερο μαυρο!!!:120::142:

Και να βρω καμια φωτο απο τοτε, φοβαμαι να την ανεβασω, θα πεσει ο server!! Ασε που θα γκρεμισω και ενα μια νυκτι το image που με κοπο χτιζω τοσο καιρο εδω μεσα!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν

Πρεπει να βλεπες εμενα. Ηταν μια περιοδος τοτε που ηταν πολυ Morissey... Ξεβαμμενα τζιν, καρω βαμβακερα πουκαμισα με κομμενα τα μανικια και "σπασμενο" ζευγαρι Allstar, δεξι παπουτσι κοκκινο, αριστερο μαυρο!!!:120::142:

Και να βρω καμια φωτο απο τοτε, φοβαμαι να την ανεβασω, θα πεσει ο server!! Ασε που θα γκρεμισω και ενα μια νυκτι το image που με κοπο χτιζω τοσο καιρο εδω μεσα!!
Ναι αλλά είχαμε καλύτερη μουσική τότε. :144:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ναι, ητανε πιο ρομαντικα τα πραγματα... Τωρα η ποιοτητα ειναι "σουπερμαρκετ"...

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακού

Πρεπει να βλεπες εμενα. Ηταν μια περιοδος τοτε που ηταν πολυ Morissey... Ξεβαμμενα τζιν, καρω βαμβακερα πουκαμισα με κομμενα τα μανικια και "σπασμενο" ζευγαρι Allstar, δεξι παπουτσι κοκκινο, αριστερο μαυρο!!!:Και να βρω καμια φωτο απο τοτε, φοβαμαι να την ανεβασω, θα πεσει ο server!! Ασε που θα γκρεμισω και ενα μια νυκτι το image που με κοπο χτιζω τοσο καιρο εδω μεσα!!
Γι αυτή τη στιγμή ζούμε...έλα...:607:...έλα...:607: Βάλε φωτό...:138:

Reaction score
40

ναι, ητανε πιο ρομαντικα τα πραγματα... Τωρα η ποιοτητα ειναι "σουπερμαρκετ"...
Μπορείς να βρεις τα πάντα όμως ή κάνω λάθος...?:121:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τραγούδι...;

Μπορείς να βρεις τα πάντα όμως ή κάνω λάθος...?:121:
Σε οικονομική συσκευασία των 5 και κερδίζεις και πόντους στην κάρτα για τις επόμενες αγορές. :138:

Not my cup of tea... :121:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

"Μπορείς να βρεις τα πάντα όμως ή κάνω λάθος...?"

ναι αλλα επειδη ολα ειναι προσιτα, εχει χαθει η εννοια της διαδικασιας. Τωρα τα κομματια ειναι απροσωπα αρχεια σε Η.Υ.
Τοτε μαζευαμε το χαρτζηλικι κ τελος του μηνα πηγαιναμε παιρναμε το βινυλιο, οι πιο τυχεροι το cd, καθομασταν, ανοιγαμε το κουτι, διαβαζαμε το booklet.... και ενα αλμπουμ που ακουγαμε ολο το μηνα , το "λειωναμε". Τωρα λεει ο ενας στον αλλο "το θυμασαι το τελευταιο κομματι των ταδε?" και απανταει ο αλλος "ναι ρε, το 8 ειναι". Εμεις ακομα θυμομαστε αλμπουμ με εξωφυλλα..:126:

Ναι οντως μπορω να βρω τα παντα ευκολα, και κοντα στο βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα :126::426::136:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τραγούδ

Σε οικονομική συσκευασία των 5 και κερδίζεις και πόντους στην κάρτα για τις επόμενες αγορές. :138:

Not my cup of tea... :121:
Όλες οι εποχές είναι καλές Pleo αρκεί να ξέρεις τι ζητάς και που θα το βρεις...:126:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Θα χρησιμοποιηθει!:126:
Γι αυτή τη στιγμή ζούμε...έλα...:607:...έλα...:607: Βάλε φωτό...:138:

ΟΚ , να εκτεθουμε , αλλα οχι μονο τα αρρενα μελη.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τρα

Όλες οι εποχές είναι καλές Pleo αρκεί να ξέρεις τι ζητάς και που θα το βρεις...:126:
Θα το βρεις αλλά θα είναι κόπια (στη μουσική αναφέρομαι) και αν είσαι και τυχερός μπορεί να είναι καλή κόπια.
Τίποτε το καινούργιο όμως.

Reaction score
40

"Μπορείς να βρεις τα πάντα όμως ή κάνω λάθος...?"

ναι αλλα επειδη ολα ειναι προσιτα, εχει χαθει η εννοια της διαδικασιας. Τωρα τα κομματια ειναι απροσωπα αρχεια σε Η.Υ.
Τοτε μαζευαμε το χαρτζηλικι κ τελος του μηνα πηγαιναμε παιρναμε το βινυλιο, οι πιο τυχεροι το cd, καθομασταν, ανοιγαμε το κουτι, διαβαζαμε το booklet.... και ενα αλμπουμ που ακουγαμε ολο το μηνα , το "λειωναμε". Τωρα λεει ο ενας στον αλλο "το θυμασαι το τελευταιο κομματι των ταδε?" και απανταει ο αλλος "ναι ρε, το 8 ειναι". Εμεις ακομα θυμομαστε αλμπουμ με εξωφυλλα..:126:
Συμφωνώ με τα παραπάνω αλλά έχω να προσθέσω και το εξής....Όσο πιο εύκολα τα πάντα γύρω μας τόσο πιο μεγάλη ικανοποίηση για το ένα και σημαντικό καθώς και περηφάνια χωρίς προκατάληψη για την επιλογή μας είτε πρόκειται για cd , βινύλιο ή ακόμα και ...γλάστρα:126: γιατί ο βασιλικός μαραίνεται ή γλάστρα ποτέ...:143::143:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε α

Θα το βρεις αλλά θα είναι κόπια (στη μουσική αναφέρομαι) και αν είσαι και τυχερός μπορεί να είναι καλή κόπια.
Τίποτε το καινούργιο όμως.
Δυστυχώς τη δεκαετία του 60 ήμουν αγέννητη και την δεκαετία του 70 πίκολο για να μπορούσα να είμαι τυχερή για το πρωτότυπο...όμως δεν έχω παράπονο όλο και κάποιο πρωτότυπο που τυχαίνει που να μην γνωρίζει την αξία του ο προκάτοχός του...αυτό μόνο για μουσική μην πάει αλλού το μυαλό σας έτσι?:142:
Η εποχή που θα ήθελα να ζω είναι από το 30' και μετά.. τι να κάνουμε όμως?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τραγούδι...;

Συμφωνώ με τα παραπάνω αλλά έχω να προσθέσω και το εξής....Όσο πιο εύκολα τα πάντα γύρω μας τόσο πιο μεγάλη ικανοποίηση για το ένα και σημαντικό καθώς και περηφάνια χωρίς προκατάληψη για την επιλογή μας είτε πρόκειται για cd , βινύλιο ή ακόμα και ...γλάστρα:126: γιατί ο βασιλικός μαραίνεται ή γλάστρα ποτέ...:143::143:
Έχουμε ανάγκη από βασιλικούς. Τη γλάστρα τι να την κάνουμε; Υπάρχει περίπτωση να προσφέρει ότι και ο βασιλικός;

Και κάτι ακόμα, τι εννοείς με το όσο πιο εύκολα τα πάντα γύρω μας τόσο πιο μεγάλη η ικανοποίηση για το ένα και σημαντικό;
Αυτό εμένα σε απ' ευθείας σύγκριση με άλλες καταστάσεις περισσότερο με θλίβει.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Συμφωνώ με τα παραπάνω αλλά έχω να προσθέσω και το εξής....Όσο πιο εύκολα τα πάντα γύρω μας τόσο πιο μεγάλη ικανοποίηση για το ένα και σημαντικό καθώς και περηφάνια χωρίς προκατάληψη για την επιλογή μας είτε πρόκειται για cd , βινύλιο ή ακόμα και ...γλάστρα γιατί ο βασιλικός μαραίνεται ή γλάστρα ποτέ...

Σωστο! Για μενα η διαδικασια οσον αφορα τη μουσικη παραμενει η ιδια οπως κ πριν απο 25 χρονια. Οι πολλοι ομως...Μιλωντας για κηπουρικη, και τι απομενει η γλαστρα οταν μαραθει ο βασιλικος που της δινει οντοτητα?? απλα σκευος...?:107::446:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακού

Δυστυχώς τη δεκαετία του 60 ήμουν αγέννητη και την δεκαετία του 70 πίκολο για να μπορούσα να είμαι τυχερή για το πρωτότυπο...όμως δεν έχω παράπονο όλο και κάποιο πρωτότυπο που τυχαίνει που να μην γνωρίζει την αξία του ο προκάτοχός του...αυτό μόνο για μουσική μην πάει αλλού το μυαλό σας έτσι?:142:
Η εποχή που θα ήθελα να ζω είναι από το 30' και μετά.. τι να κάνουμε όμως?
Εντάξει δεν ήμασταν τυχεροί, αλλά κάποιος πήρε το μαχαίρι και έκοψε από τη ρίζα την καλή μουσική από ένα σημείο και μετά. Κι εγώ λίγα πράγματα πέτυχα καλά, στα περισσότερα ήμουν μικρός.

Τώρα όμως; Να ζήσω με τη γλάστρα ψάχνοντας το βασιλικό;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7