Αλγεινή εντύπωση...

Reaction score
5.895
Σκέφτομαι (τι να κάνω με αυτό το μικρόβιο!!) να αλλάξω καλώδια....όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά έτσι για αλλαγή, για ανανέωση βρε παιδί μου!
Ακούω καλά λόγια για κάποια καλώδια hand made in Germany, οικονομικά σχετικά...τα ViaBlue...
και λέω δεν ρωτάω μήπως και γίνεται καμιά τράμπα με τα δικά μου; Μπας και γλυτώσω μερικά ευρώπουλα!
Τηλέφωνο λοιπόν στον αντιπρόσωπο...μπλα, μπλα, μπλα....ναι κύριε μου, μπορώ να κρατήσω τα δικά σου στην μισή τους τιμή (150 ευρώ)...μάλιστα ωραία σκέφτομαι...ξέρετε ενδιαφέρομαι για τα ViaBlue SC-4 bi-wiring στο ίδιο μήκος φυσικά με τα δικά μου...πόσο κάνουν παρακαλώ; Μια στιγμή να δω τον κατάλογο....ναι, λοιπόν κάνουν 450 ευρώ μείον 150 τα δικά σου...κάνει να μου δώσεις 300 ευρώ...και αν είναι μετρητοίς 290!
Ωραία μέχρι εδώ....το θέμα είναι ότι τα συγκεκριμένα καλώδια από όπου και αν τα πάρεις κάνουν 299 ευρώ https://www.audiophonics.fr/en/cabl...-bi-wiring-speaker-cables-5m-pair-p-2043.html!!!!!!!
Και εγώ που ήθελα να υποστηρίξω τον ντόπιο επιχειρηματία...τι να κάνω;

A

AKARL

Guest
το θέμα είναι ότι τα συγκεκριμένα καλώδια από όπου και αν τα πάρεις κάνουν 299 ευρώ
Όχι ακριβώς.....

Τα βρίσκεις και ..... φθηνότερα (και χωρίς μεταφορικά). ;)

https://www.ebay.de/itm/2x-5-00m-Vi...279992&hash=item238acc6d31:g:I2kAAOSwU1RZhvPu

:idk::idk::idk:

Reaction score
27.117
ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΑ ΜΥΔΙΑ ΣΟΥ......

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΛΕΜΕ.....

Last edited by a moderator:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
καντα σουβλακια.....πιτσες μπυρες...κις λορεν,.....γλυκα απο την δεσποινα το φρες το πολ....το λα μπουσε
στηριζεις την τοπικη επιχειρηση της γειτονιας.....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
257 από τη μπέλλα Ιτάλια, συν κάτι ψιλά περ κόστι ντι σπεντιτσιόνε για 1,5 μέτρο, ήγουν, κάπου 800 ευρώ για 5 μέτρα ματισμένο. Εντάξει ρε, τo hi-end έχει περιπέτεια, όπως και να το κάνεις. :D

Reaction score
1.469
πρωτα ρωτα τον ελληνα αν μπορει να στα δωσει σε αυτη την τιμη
αν οχι τοτε παρτα απεξω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης