Αλητεια . & -

Reaction score
4
Το ελαβα και εγω σαν μαιλ σημερα το πρωι και το εστειλα οπου ηξερα.
Τι αλλο να κανεις...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Σχετικό τόπικ ανοίχθηκε κι εδώ , στη ΔΟΘ, αλλά κατά τη γνώμη μου, Σταύρο, καλά έκανες και το έβαλες και στην Car Audio. Κρατήστε το θέμα ψηλά για λίγες μέρες για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Το θέμα επικολλήθηκε στην αρχή της σελίδας περιεχομένων της κατηγορίας.

Για όσους δεν κατάλαβαν, το thread έγινε στicky. :cool_4:

Reaction score
51
Απάντηση: Αλητεια . & -

Captaindim said:
Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων »

Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
[ edit mod 21/11 13:20 ] Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.

ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.

Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .

Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.

Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….

Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ……..
.

Reaction score
51

Captaindim said:
Δημοσιεύθηκε: 19 Νοε, 2007 - 11:21</SPAN>

Κύριοι καλή σας μέρα.

Λίγο πριν φύγω για το χωριό Μοναστηράκι Αλεξανδρούπολης για την τελείται πράξη του δράματος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα πολύτιμη προσπάθεια που κάνετε.

Σε όσους ξέρω και όσους δεν ξέρω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ο αδελφός μου ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ , ήταν πάντα ελεύθερος από μικρό παιδί δεν έμπαινε σε μέτρα ,αν και Αθηναίοι σχεδόν τρεις γενιές αυτός κορόιδεψε την φυλακή της Αθήνας και έφυγε μακριά , πήγε σε αυτό το χωριό σχεδόν από το πουθενά για να μεγαλώσουν τα παιδιά του και να παίζουν ελευθέρα στους δρόμους , και να μεγαλώνει φασιανούς και πέρδικες , και ότι άλλο έκανε ευτυχισμένη την ζωή του και των παιδιών του.

Από μικρό παιδί ήταν ερωτευμένος με το τιμόνι και ήταν οδηγός στις νταλίκες και ανεβοκατέβαινε Αλεξανδρούπολη – Αθήνα , την Παρασκευή το βράδυ φόρτωσε από τα πρακτορεία και κοιμήθηκε μέσα στο φορτηγό , η γυναίκα του το ξύπνησε με το τηλέφωνο τα μεσάνυχτα και αυτός ευσυνείδητος όπως πάντα κατέβηκε να ξανά ελενξει το φορτηγό , τα λάστιχα , τα δεσίματα του φορτίου πριν βγει από την Π.Ραλλη στην Εθνική οδό
– ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ – έτσι μου έλεγε

Μαρτυρία του αυτοκίνητου που εκείνη την ώρα ήταν στην αριστερή λωρίδα με 70 χιλ. ήταν ότι ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και δεν του έφταναν 2 λωρίδες μεσαίες κενές μέχρι το φορτηγό και ίσως στην προσπάθεια του να προσπέραση από δεξιά έχασε τον έλεγχο………………………….
Από το πίσω μέρος της ρεμούλκας ο αδελφός μου βρέθηκε τουλάχιστον 20 μέτρα μπροστά από το εμπρός μέρος του τρακτορα………………..

……………στις 4 το πρωί στο Τζανειο του Πειραιά δεν μπορούσα να τον αναγνωρίσω …. άνοιξα τα βλέφαρα του για να δω τα γαλανά του μάτια για να σιγουρευτώ…και μετά του τα ξανάκλεισα

Άλλη μια φορά ευχαριστώ

.

Reaction score
51

[QUOTE="Captaindim]

21 Νοε, 2007 - 13:14

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΒΑΣΤΕΤΟ ΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

S.O.S ΟΧΙ SAXO ΑΛΛΑ CITROEN C3 model 2003 ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

[/QUOTE].

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μεταφέρω από το link που παρέθεσε ο Σταύρος:

ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ.
ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ TOY internet ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.

ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ CAPTAINDIM.

Με όλο το ελληνικό Διαδίκτυο από πίσω του, ο δράστης δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά... Ήταν πια ζήτημα χρόνου.

Μπράβο σε όσους είχαν την πρωτοβουλία να διαδώσουν το μήνυμα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην απονομή της δικαιοσύνης και τη δικαίωση της ψυχής του θύματος, και δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο το μεγαλείο που μπορεί να έχει το Διαδίκτυο, αυτό το πρακτικά απεριόριστο κανάλι επικοινωνίας.

Reaction score
51

Mέσα σε τόση τραγωδία βγήκε και κάτι καλό!
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου που χάθηκε. Να ζήσουν να τον θυμούνται. Η καρδιά κρατά ζωντανούς αυτούς που αγαπάμε, ακόμα κι αν έχουν φύγει!

VG

Reaction score
0
Το συμπερασμα ειναι οτι αν ειχες αυτες τις μερες κοκκινο Saxo τρακαρισμενο την ειχες πουτσίσει, ενω ο ενοχος με το citroen C3 θα γυριζε ανενοχλητος.

Reaction score
0
Το συμπερασμα ειναι οτι αν ειχες αυτες τις μερες κοκκινο Saxo τρακαρισμενο την ειχες πουτσίσει, ενω ο ενοχος με το citroen C3 θα γυριζε ανενοχλητος.
:cool_11:

Reaction score
51

Παιδιά ας σεβαστούμε έναν άνθρωπο που χάθηκε αλλά και την οικογένειά του!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.875
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain