Αλλαγή ενισχυτή-DVD

Reaction score
0
Καλημέρα σας . Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με ένα all in one σύστημα Panasonic που έχω . Επειδή πλέον ο ήχος που βγάζει δεν με ικανοποιεί , θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω τον ενισχυτή-DVD player που έχει , κρατώντας όμως τα ηχεία .
Αυτό που θα με σύμφερε να κάνω είναι να αγοράσω έναν ''σωστό και σοβαρό '' ραδιοενισχυτή , και πάνω σε αυτόν να συνδέσω το media player που έχω , αλλά και τα ηχεία της Panasonic που ήδη έχω και τα οποία είναι 3 Ωhm . Γίνεται ; Το έχει κάνει κάποιος , έστω και με πατέντα ; Χρειάζεται κάτι προσοχή ;
Απλώς να προσθέσω , ότι επειδή υπάρχει και παιδί στο σπίτι , ούτώς ή αλλως το σύστημα δεν παίζει σε πολύ μεγάλες στάθμες .

Ευχαριστώ
Λευτέρης

Reaction score
0
Απάντηση: Αλλαγή ενισχυτή-DVD

Aυτο που θα πρσεξεις ειναι ο ενισχυτις να δεχεται 3ομα ηχεια,το sub φανταζομαι ειναι παθητικο οποτε πρεπει να το δεις και αυτο δεν ξερω αν υπαρχουν σημερα ενισχυτες με εξοδο passive sub παλιοτερα υπηρχαν κατι prologic οποτε μαλον θα χρειαστης και sub.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.877

Γενικα τα all in one εχουν χαλια ηχο! Το sub συνηθως βουιζει και τα ηχεια δεν βγαζουν και τον καλυτερο ηχο(εχω ενα Lg στο υπνοδωματιο).
Σιγουρα με ενα καλο av ενισχυτη θα παιξουν καλυτερα αλλα ακομα καλυτερα αν παρεις καποιο
πακετο 5.1 ηχειων.
Το sub ειναι σιγουρα παθητικο οπως γραφει και ο φιλος Papathanasiou οποτε θα χρειαστεις ενα ενεργο.
Τωρα πια υπαρχουν φτηνες και καλες λυσεις σε καινουργια και ακομα καλυτερες σε κατι μεταχειρισμενο.
Για οτι αλλο χρειαστεις ρωτα!

Reaction score
0
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις .
Το θέμα με την ποιότητα του ήχου την γνωρίζω , ότι δεν θα είναι και η καλύτερη . Αλλά στις στάθμες που ακούω ( επειδή όπως είπα υπάρχει και παιδί στο σπίτι , και δεν μπορώ να ανεβάζω όσο θέλω ) είμαι ικανοποιημένος τώρα . Σίγουρα ένας ενισχυτής και μια καινούργια πεντάδα ηχείων θα ήταν το καλύτερο , αλλά τα οικονομικά αυτή την στιγμή δεν το επιτρέπουν . Για αυτό θα ήθελα καταρχήν να ξεκινήσω με την αλλαγή ενισχυτή και αργότερα βλέπουμε .
Η απορία μου είναι σχετικά με τον τύπο του ενισχυτή . Επειδή ώς συνήθως αυτό που βλέπω είναι ενισχυτές που υποστηρίζουν ηχεία 4 και 8 Ωhm . Μπορώ να προσαρμόσω έναν τέτοιο ενισχυτή στα ηχεία 3 Ωhm που διαθέτω ; Και αν ναι , τι πρέπει να προσέξω ( πχ να μην ανεβάζω πολύ τις στάθμες ; ) ;

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.877

Το οτι θα τα δουλεψει θα τα δουλεψει απλα μπορει να ζεσταθει λιγο παραπανω αλλα αν παιζεις σε χαμηλες
σταθμες δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα.
Στο υπνοδωματιο αυτο ακριβως εχω κανει χωρις κανενα προβλημα!
Μπορουν να μας πουν και οι ποιο ειδικοι εδω στο φορουμ....
Αν εχει καποιος φιλος σου εναν κανε μια δοκιμη να δεις την διαφορα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.132
Members
38.659
Νεότερο μέλος
nvg