Αλλαγή ηχείων..

Reaction score
26
Καλησπέρα!

Θα ήθελα τα φώτα σας, μιας και δεν είμαι και τόσο έμπειρος, όσο πολλοί από εσάς.

Ύστερα από καιρό (ουδέν μονιμότερο...) θα ήθελα να αντικαταστήσω τα Crystal Audio Tx (τα είχα πάρει προσωρινά), με κάποια καινούρια ηχεία και έχω στο πρόγραμμα να ακούσω τα Quadral Rhodium 70 τα Cambridge Audio Aero 6 και ίσως κάποια αντίστοιχα Monitor Audio (είχα παλιότερα τα BX2) και εάν θα προτείνατε εσείς κάποια άλλα. Βέβαια πρώτα θα πρέπει να δώσω (λόγω χώρου) και τα Crystal, τα οποία για την τιμή τους μια χαρά ήταν, αλλά μου λείπει το χαρακτηριστικό να κατεβαίνει χαμηλότερα (συχνότητα..).

Ευχαριστώ!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Καλησπέρα.
Σχετικά με το θέμα των χαμηλών, που αναφέρεις παραπάνω, ρίξε μια ματιά στις υλοποιήσεις των εταιρειών Monitor Audio (silver, bronze) - Klipsch.

Reaction score
26
Καλησπέρα,
μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί:
Focal 716 Chorus V
Monitor Audio MR6
Heco Aleva 400
Jamo s 628
Cambridge Audio Aero 6
Προσπαθώ να ακούσω κάποια Quadral και Klipsch (που ανέφερε και ο Ιάκωβος παραπάνω).
Όλα τα άκουσα με τον ενισχυτή μου (NAD 320BEE)

Αυτά που προσωπικά ξεχώρισα είναι τα Cambridge Audio μαζί με τα Monitor Audio και σε τρίτη θέση τα Focal.
και συνεχίζουμε....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Για klipsch επίδειξη κατά την γνώμη μου (αν βέβαια υπάρχει αυτή η δυνατότητα) αποκλειστικα στο παραπάνω κατάστημα:

http://www.audioshow.gr/
Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σύγκριση ταυτόχρονα με πολλές άλλες προτάσεις.

Reaction score
29
Μιας και θα πας στο Audio Show ακου και Magnat. Προσφατα εκανα και εγω αγορα απο εκει και αφου ειχα ακουσει αρκετα κατεληξα σε αυτα και τα κλιπς r-26. Τελικα πηρα τα magnat quantum 675, η τιμη που τα ειχε ηταν αχτυπητη και πιστευω οτι τα κλιπς παρ'οτι επαιζαν και αυτα οπως ηθελα ηταν too much για τον σχετικα μικρο χωρο μου.

Reaction score
26
Ύστερα και απο δεύτερη ακρόαση των cambridge audio (aero6) κατέληξα... και εδώ και μια εβδομάδα στρώνονται.
Εξ όψεως, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική αισθητική.
Ο ήχος τους όσο πάει και βελτιώνεται και είμαι πολύ ικανοποιημένος για την απόδοση τους σε όλο το φάσμα (χαμηλές-μεσαίες-υψηλές).
Σε μουσική Bill Evans όποτε μπει το κόντρα (Scott Lafaro/Chuck Israels) είναι όσο βαθύ χρειάζεται.
Ακόμα και ακούγοντας την Αγνή Μπάλτσα στο "CHE FARO SENZA EURIDICE?" (Gluck) ο ήχος είναι εκπληκτικός, χωρίς να "τσιρίζει".
Η ακρόαση συνεχίζεται....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members