Αλλαγή μεγέθους, επιστροφή στο amazon.uk

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Είχα αγοράσει ένα δερμάτινο γιλέκο αυτά τα Χριστούγεννα σε μέγεθος XL. Μετά απο 7 μήνες (τώρα) κατάλαβα οτι μου είναι λιγο μεγάλο και θα ήθελα να το επιστρέψω πίσω για να πάρω ένα σε μικρότερο μέγεθος (S-M). Υπάρχει περίπτωση να μου δεχτεί το amazon.uk την επιστροφή? Και αν ναι, θα κοστίσουν τα μεταφορικά? Επίσης γίνεται να δηλώσω λόγο επιστροφής οτι ειναι ελαττωματικό και ετσι να πάρω πίσω όλα τα λεφτά μου μαζί με τα μεταφορικά που θα πλήρωνα και στη συνέχεια να αγοράσω ξανά το προϊόν στο μέγεθος που με βολεύει?

Reaction score
1.042
Δεν το νομιζω! Υπαρχουν παντως καποιοι οροι αγορων! Διαβασε τους!

Reaction score
495
What can I return?
You may return most new, unopened items sold and fulfilled by Amazon.co.uk within 30 days of delivery for a full refund. During the Christmas season, items dispatched by Amazon.co.uk from 1 November to 31 December may be returned until 31 January.

Copy/paste απο εδω

Reaction score
0
UOTE="Μελίδης Μιχάλης, post: 2085294, member: 5183"]Στο αμαζον ρώτησες;[/QUOTE]
περιμένω απάντηση για το αν μπορούν να μου αλλάξουν μέγεθος, αλλά για το αν μπορούν να το πάρουν πίσω λόγω ζημιάς δεν ρώτησα.

Reaction score
384
Αν πας να το περασεις ως ελαττωματικο εγω πιστευω οτι αν το δεχτουν θα παρεις καινουργιο μεν αλλα στο ιδιο μεγεθος. Επισης, αν το αμαζον το δεχτει πισω, να ξερεις οτι θα υποχρεωσει τον πωλητη να το δεχτει πισω, και συνηθως μιλαμε για μικρες επιχειρησεις που τυχαινει να διαφημιζονται μεσω αμαζον.

Reaction score
0
Αν πας να το περασεις ως ελαττωματικο εγω πιστευω οτι αν το δεχτουν θα παρεις καινουργιο μεν αλλα στο ιδιο μεγεθος. Επισης, αν το αμαζον το δεχτει πισω, να ξερεις οτι θα υποχρεωσει τον πωλητη να το δεχτει πισω, και συνηθως μιλαμε για μικρες επιχειρησεις που τυχαινει να διαφημιζονται μεσω αμαζον.
να το δηλωσω ως ελαττωματικο και να το δωσω πισω και να παρω τα λεφτα μου πισω δεν γινεται?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Μα είναι δυνατόν να μας ρωτάς αν θα δεχθούν να κάνεις απάτη και αν θα σου πληρώσουν τα μεταφορικά, και να μας λες σαν δικαιολογία πως θέλεις να αλλάξεις το XL σε S/M;

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster