Αλλαγή οθόνης σε laptop Turbo-X (ΠΛΑΙΣΙΟ)

Reaction score
3.085
Καλημέρα.

Πριν μερικούς μήνες αγόρασα για την κόρη μου ένα Turbo-X Flynote με 12άρα οθόνη από το ΠΛΑΙΣΙΟ, για το οποίο μάλιστα πλήρωσα και έξτρα εγγύηση 3 πί πλέον χρόνων.

Ο υπολογιστής μεταφέρθηκε πρόσφατα μέσα σε μια βαλίτσα, προστατευμένος φυσιολογικά μέσα στη θήκη του, αλλά όταν ανοίχθηκε και τέθηκε σε λειτουργία, η μισή οθόνη (από τη μέση και κάτω σε οριζόντια διάταξη) ήταν κατεστραμμένη (δείχνει γραμμές μόνο).

Τον πήγε η κόρη μου στο ΠΛΑΙΣΙΟ, όπου της είπαν ότι πρόκειται για συμπίεση του LCD και δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Ζητάν τα μαλλιά της κεφαλής μου για επισκευή.

Υπάρχει δυνατότητα άλλης λύσης; Σκέφτομαι - ίσως - το αν μπορεί να ανοιχθεί ο υπολογιστής και να αφαιρεθεί η βλαφθείσα οθόνη, ώστε να βρεθούν τα στοιχεία της και να την προμηθευτώ από την ελεύθερη αγορά.

Ξέρει κάποιος κάποιον τεχνικό μέσα ή έξω από το ΠΛΑΙΣΙΟ, ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε απ' ευθείας και να αποφύγουμε το υπέρογκο κόστος της επισκευής;

Ευχαριστώ.
-

Reaction score
3.085
Απάντηση: Αλλαγή οθόνης σε laptop Turbo-X (ΠΛΑΙΣΙΟ)

Κώστα, σ' ευχαριστώ πολύ. Τους έστειλα μια φόρμα με την περιγραφή. Ελπίζω να επικονωνήσουν σύντομα και βέβαια να είναι προσιτοί.

Καλημέρα.
-

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.616
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger