Αλλαγή προβολέα

Reaction score
0
Έχω ένα προβολέα Philips 6131 monroe ανάλυσης 800χ600 ,έχει γράψει 1700 ώρες περίπου και σκεφτόμουνα να τον αλλάξω με έναν καινούργιο High def όπως Epson tw 700 ή Sanyo z4.Το θέμα είναι θα δω διαφορά στην ποιότητα σε προβολή DVD ; ή μόνο σε υλικό high def
; Αξίζει δηλαδή η αλλαγή ;

GTX

Reaction score
39
Φίλε ProtosJ η διαφορά που θα δείς με έναν σύγχρονο προβολέα θα είναι συγκλονιστική σε κάθε επίπεδο, και με DVD και με οτιδήποτε άλλο. Άσε που με τις 1700 ώρες που έχει γράψει η λάμπα σου πιστεύω οτι θα έχει πέσει πάρα πολύ η φωτεινότητα της που ακόμα και λάμπα να αλλάξεις πάλι θα δείς μεγάλη διαφορά στην εικόνα σου. Λογικά πάντως δε σε συμφέρει να αλλάξεις λάμπα σε τέτοιο προβολέα.

Reaction score
0
Φιλε καλως ηρθες στο AVSite. :D
To καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ,να πας να δεις μονος σου αν βλεπεις εσυ τις διαφορες.
Παντως απο την 800χ600 στην 1280x720 δυσκολο να ΜΗΝ δεις.
Διαβασε στο AVSite να δεις τι κυκλοφορει στην αγορα , υπολογισε ποσα θες να ξοδεψεις , και το βασικοτερο πηγαινε και δες μονος σου.
Και εμεις εδω ειμαστε. :wink:
Απ τους 2 που ανεφερες πιο πανω ,νομιζω οτι ο pany ειναι στα ματια μου καλυτερος.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.173
Ο συγκεκριμμένος προβολέας της Philips έχει λάμπα για 6000 ώρες.
Τον είχα κι εγώ κάποτε.
Οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες σε σχέση με όποιο από τα σημερινά αλλά και χθεσινά μοντέλα (σε χαμηλή τιμή) μπορείς να βρεις.
Αρκεί να αναφέρουμε ότι οι ρυθμίσεις εικόνας του Monroe είναι φωτεινότητα, κοντράστ και χρώμα.
Τίποτε άλλο.
Και λόγω παλιάς γενιάς LCD πάνελ το κοντράστ είναι πολύ χαμηλό.
Ότι και να πάρεις με 1000 ευρώ σήμερα είναι μακράν καλύτερο από αυτόν.

Reaction score
14
Μη το σκεφτείς καν... ΄Οποιον και απο τους δυο να διαλέξεις θα ξετρελαθείς..
Εγω προσωπικά έχω Ζ4 και θα στον πρότεινα για τις ευκολίες στον καθαρισμό και κυρίως για την ευκρινέστερη εικόνα του (που για μένα π.χ είναι ζητούμενο).
Παντως και ο Πανασόνικ είναι πολύ καλός..Σίγουρα καλή αγορά ότι και να διαλέξεις..
go for it !!

Reaction score
0
Μηπως είναι καλύτερα να περιμένω λίγο μπας και πέσουν οι τιμές ; Το λέω αυτό γιατί είναι καθοδον οι 1080 προβολείς :D .Και μια απορία ο Z3 έχει μεγάλη διαφορά απο τον Ζ4 ; Το ρωτάω γιατι μπορώ να τον βρώ γύρω στα 900 ευρώ.

Reaction score
14
Ναι , εχει μεγάλη διαφορά...
Η προσωπική μου γνώμη έχοντας δει όλα τα μοντέλα 720ρ εκείνης της γενιάς είναι οτι όλα ειναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο...
Και αν ξεχώρισα και πήρα Ζ4 ήταν η εμφανώς κατα την ταπεινή αποψή μου ευκρινέστερη εικόνα όπως είχα προαναφέρει...
Για τον Ζ3 τώρα νομίζω οτι έχει παλιώσει πολύ και θα του φαίνεται...
Πάντως απο την στιγμή που κυκλοφορούν καταπληκτικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς μπορείς και να βρεις Ζ4 ή 900ρη σε πολύ καλή τιμή...

Reaction score
0
Ευχαριστω για τις διαφωτιστικες απαντήσεις σας :) θα το ψαξω λιγο ακόμα αν και μου έχει κολλήσει ο Epson tw700 για αγορα 8)

Reaction score
0
Oτι και να παρεις φιλε ProtosJ (ειτε epson ,ειτε panasonic ,ειτε Ζ4 ειτε ..ξερω εγω τι)
να ζητησεις να τον δεις πριν τον αγορασεις . 8)

Reaction score
12
Είχα τον Ζ3 και τώρα έχω τον πανασονικ 900, είναι κατά πολύ καλύτερος από τον Ζ3.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.526
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas