Αλλαγή συντονιστή High End...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάνε σχεδόν 4 χρόνια, όταν σε μια ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων στο AVSite (που τότε είχε μερικές ώρες ζωής), γνωρίστηκα με τον ιδρυτή της σελίδας και μου προτάθηκε η ανάληψη καθηκόντων συντονισμού της High End. Πρέπει να αναγνωρίσω ότι σε αυτά τα χρόνια έκανα πολλά λάθη. Ελπίζω ότι παρόλα αυτά, έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι μαζί με όσους μας τιμούν με την παρουσία τους καθημερινά, στην δημιουργία μιας δημοφιλούς κατηγορίας που πέραν των απλών συζητήσεων, έχει και αρκετή ουσία για να βοηθήσει όσους ασχολούνται με το χόμπι.

- Ήρθε η ώρα όμως να πάρουν την σκυτάλη κάποιοι άλλοι.

Μιας και είμαι παρόν σε αυτήν την κατηγορία από τα σπάργανά της, την αισθάνομαι σαν το διαδικτυακό μου σπίτι. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσα να την αφήσω σε οποιαδήποτε χέρια. Οι δύο Βασίληδες είναι δύο ικανότατοι άνθρωποι, με εμπειρία και γνώσεις που δύσκολα συναντάς στον χώρο. Μαζί με αυτούς η κατηγορία θα πλαισιωθεί από έναν εξίσου ικανό φίλο, έναν άνθρωπο του οποίου η διαδικτυακή ιστορία πάει πολύ πίσω, στις εποχές του avforum.

O DOLFON, κατά κόσμον Μιχάλης, είναι ένας καθαρόαιμος χομπίστας με μεγάλη αγάπη για την μουσική και τις μηχανές αναπαραγωγής. Διαθέτει εμπειρία πολλών ετών και αξιοζήλευτες γνώσεις σε κάθε επίπεδο, μιας και η εμπλοκή του στα δρώμενα ήταν και είναι πολυδιάστατη. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία του, μαζί με τους άλλους δύο συντονιστές, θα δώσει μια νέα πνοή στην κατηγορία η οποία μπαίνει πλέον σε νέα τροχιά.

Θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την τιμή που μας κάνει και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο ομολογουμένως δύσκολο έργο που έχει.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σταματα, δακρυσα ρε συ:411:

Και ποια τιμη μας κανει?
Στον νου του εχει που θα χωσει τα βρωμοδαχτυλα του....:142:

Reaction score
5
Μιχάλη Καλή Επιτυχία στην νέα σου θέση και καλό κουράγιο!

Νίκο σε ευχαριστούμε για ότι έκανες μέχρι τώρα στην κατηγορία!

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Αλλαγή συντονιστή High End...

Μιχάλη καλή σου επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.

Νίκο στάσου μην φεύγεις... Μύγδαλα!! :137::116:

Reaction score
10
Μεγαλη υποθεση!

Συγχαρητηρια Μιχαλη!!!!Καλοριζικος και καλο κουραγιο!

Νικο thanks for your time and effort!;)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μιχάλη, καλή επιτυχία!

Νίκο, καλή συνέχεια στους υπόλοιπους τομείς του avsite!

:615:

Reaction score
0
Νίκο σε ευχαριστώ. Όποτε σε χρειάστηκα ήσουν εκεί!!!

Μιχάλη σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα Μιχάλη!

Είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρεις πάρα πολλά στην κατηγορία από την θέση του Συντονιστή.

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.540
Έλα Μιχάλη, καλημέρα, καλώς ήλθες στην ηλεκτρική καρέκλα, και σιδεροκέφαλος!

(Άντε, μπας και αποκατασταθεί η φιλία μας με τον Κώστα Φ., γιατί άμα περιμένω απ' τον Τσαρουχά, βράσε ρύζι με μύδγια. Αυτός είναι ειδικός μόνο στα πσάργια. Όπως λέει και μια ολλανδέζικη παροιμία, φάτε μάτχια μύδγια, παρντόν, πσάργια... :138: :137:)

Reaction score
0

Μιχαλη συγχαρητηρια και απο μενα και καλη επιτυχια στα νεα σου καθηκοντα.
Λιγο με το χωριο με τους Γαλατες θυμιζουν το site μας οπου ολοι ενδιαφερονται για το χομπυ τους σε υπερβολικο βαθμο αλλα δεν ειναι και λιγες οι στιγμες που ολοι τσακονονται μεταξυ τους. Την επομενη ολα μελι-γαλα. Ωστοσο ειναι πολυ ωραια.
Νικο δεν μας ειπες γιατι φευγεις? Μηπως σε παιρνει αλλo forum μεταγραφη? (ACA).

Reaction score
10
Μα που ειναι πια? Βεντετα εχει γινει.....:116:

ΜΙΧΑΛΗ, ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ!!

Παλι θα μας πουλησει το γνωστο παραμυθι. "Ετρεχα με τα πλακακια...."!:136:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Αλλαγή συντονιστή High End...

τι ειπες τώρα!!!
Πληροφοριες απο εκγυρες πηγες που θελουν να κρατησουν την ανωνυμια τους αναφερουν οτι ο Νικος δεχτηκε μια πολυ δελεαστικη προταση απο το ACA να αναλαβει θεση παρα το προεδρω που ηταν αδυνατο να αρνηθει. Η προταση συμπεριελαμβανε ενα ηγεμονικο κλειστο συμβολαιο και ενα σπιτι με πισινα διπλα στο Θανοπουλο.:142:

Reaction score
0
Ομολογω Ανδρεα Κ. οτι στις μεταγραφες ξεπερασες και τον Κοκκαλη!

Καλοσωριζω τον Μιχαλη dolfon ως διαχειριστη της πιο δυστροπης, ιδιομορφης αλλα και γλυκιας κατηγοριας.

Μιλαμε για ενα ατομο καταρχην με ΑΥΤΙ, επαρκεστατες γνωσεις επι του αντικειμενου και μεγαλη εμπειρια.

Εναν Highenda με ολη την σημασια της λεξεως.

Αλλα το κυριοτερο απο ολα, εναν αξιολογο ακεραιο ανθρωπο με ΑΝΤΡΙΚΟ φερσιμο, αμεμπτη ηθικη, εξυπναδα, αντερα και "ουμπαλα" απο αυτους που δυστυχως σπανιζουν στις μερες μας απο τον κοινωνικο περιγυρο αλλα και απο τον χωρο μας ο οποιος αποτελει προεκταση του.

Ενα ΚΑΛΟ παιδι..

Σου ευχομαι καλο κουραγιο και καλη επιτυχια Μιχαλη στο δυσκολο εργο σου, και συμφωνω με τον Ν.Τσαρουχα οτι η συγκεκριμενη κατηγορια στο avsite αποκτα αλλη διασταση.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Nικολα.....πρωτα-πρωτα και σιγουρα πολλα ευχαριστω και γω απο την μερια μου για την προσφορα,την γνωση,την παρεα αλλα και συναμα την σοβαροτητα που για οσο καιρο βρισκομαι εδω μεσα σε αυτον τον μπαξε επεδειξες!!!!!!!!!
Ευχομαι να συνεχισεις και στα αλλα σου ποστα τον ιδιο ζηλο και να τιμας με την παρουσια σου αλλα και τις αποψεις σου!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα βεβαια στο κατοπι σου ερχεται ο ΜΑΣΤΡΟΜΙΧΑΛΗΣ ο Πλακακιας,ο χαιεντας(Νικο θες να σου πω κατι.......με AIWA και Bluesky ακουει στο σπιτι...!!!!!!!!!!).
Μιχαλακη πουλακι μου καλως μας ηλθες και συ στο κονακι του Χαιεντι !!!!!!
Καλα κουραγια και καλους τσαμπουκαδες --χιχιχιχι-
Αντε σιδεροποδαρος και καλοξεκινημα φιλε DOLPHON......!!!!!!!

Reaction score
23
Σας ευχαριστώ όλους θερμά για το καλωσόρισμα σας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Ν. Τσαρουχά, που με τιμά με την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του.

Πιστεύω να μην ζητήσει…. παραπάνω χρήματα από ΟΣΑ έδωσα!

Μην αρχίσουμε το παρασκήνιο μέσω pm με το καλημέρα σας.

Άλλωστε παρέλαβα με την συμφωνία ότι θα παραμείνει ενεργός στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Κ.Κ. όσο για τον Κώστα Φ. είπαμε να αναλάβω διαχειριστής…όχι θαυματοποιός!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.997

Συνονόματε συγχαρητήρια και καλή δύναμη.

Άντε τώρα που τσακίστηκε ο Τσαρουχάς από την κατηγορία να γίνω κι εγώ λιγουλάκι χαϊεντάς.
Που μου έλεγε ότι για το πρώτο βήμα πρέπει να ξεκινήσω με 100.000 € :142: :142:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos