Αλλαγή cd-player ώς 1000€

Reaction score
0
Όπως λέει και το μήνυμα ήρθε η ώρα νομίζω να αλλάξω το sony scd-xe670 που πάει να κλείσει δεκαετία. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα cd player η ακόμα και universal που να βγάζει καλό ήχο. Θα προτιμούσα να έχει και δυνατότητες για δικτύωση καθώς έχω και ένα nas server με αρκετό υλικό. Το κόστος να μην υπερβαίνει τα 1000€
Είχα δει και αυτό εδώ το μηχάνημα της phillips αλλά νομίζω είναι ποιο πολύ blue ray παρά cd player αν και διαβάζω αρκετά θετικά σχόλια για τον ήχο του

http://www.skroutz.gr/s/280618/Philips-BDP9600.html

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κοίτα τα καινούργια Oppo. Δαγκωτό.
Αν μπορείς να φτάσεις το 95 είσαι άρχοντας. Και με το "μικρό" βέβαια θα έχεις ό,τι καλύτερο στα χρήματά του.
Οι υπόλοιποι θα πληρώνουν το ίδιο μηχανάκι με ταμπελάκι Theta και Lexicon (και το αντίστοιχο price premium φυσικα) σε λίγο καιρό.. Αν δεν τους τα έχει δώσει ήδη η Oppo.

Αν θες να πας σε απλό CDp κοίτα και το νέο CD της Audiolab - αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα πάρεις καλύτερο ήχο σε σχέση με το μεγάλο Oppo.

Reaction score
0
Απάντηση: Αλλαγή cd-player ώς 1000€

Aυτά τα oppo ειλικρινά δεν τα γνώριζα και βλέπω ότι το ακριβό τους μοντέλο έχει και δυνατότητες δυκτίωσης μέσω wifi που είναι ότι πρέπει για επικοινωνία με τον nas server μου. Εκτός από αυτό universal player υπάρχουν άλλες αξιόπιστες επιλογές για να συγκρίνω?

Reaction score
3.989
Απάντηση: Αλλαγή cd-player ώς 1000€

Όπως λέει ο Κώστας, δαγκωτό Oppo και καλύφθηκες!!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.596
Members
38.719
Νεότερο μέλος
brokenexe