Αλλαγή user name...


Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.106
Reaction score
20.588
Δεν ξέρω ποιος αποφάσισε αυτές τις αισθητικές αλλαγές, αλλά η αισθητική του AVSite είναι πλέον άθλια. ΑΘΛΙΑ. Είναι σαφώς προτιμότερη η εγκατάσταση του skin μέσα από το οποίο φαίνεται ο τόπος του vbulletin στον Web, παρά αυτά εδώ τα skin, που αρμόζουν ΜΟΝΟ σε τριτοκλασσάτο Κινέζικο site.

Και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό. Η κόκκινη επιγραφή, με τον λογότυπο του AVSite, βλέπω ότι έκανε φτερά. Πέραν όλων αυτών που επιτάσσει το marketing, και τα οποία απαγορεύουν την αλλαγή του λογότυπου, και μάλιστα ενός τόσο καλάισθητου λογότυπου, έχετε την εντύπωση ότι αυτή εδώ η ΜΑΛΑΚΙΑ είναι καλύτερη; Μήπως πρέπει να σας κοιτάξει κανένας γιατρός;

Τέλος πάντων, συγγνώμη για το ύφος. Στο κάτω κάτω, δεν είναι το δικό μου site...
 


Μηνύματα
5.581
Reaction score
297
Έχω καταθέσει τις απόψεις μου εν πλήρει λεπτομερεία. Για μένα όλο το κομμάτι πάνω από την πορτοκαλί γραμμή (της γραμμής συμπεριλαμβανομένης) καθώς και οι γαλάζιες "πιέτες" που κατεβαίνουν αριστερά, είναι για πέταμα. Έχω επίσης περιγράψει, πάλι εν λεπτομερεία, το πώς σκέφτομαι τον νέο λογότυπο (βασισμένο πάνω στον παλιό) και πρότεινα τον kiteman, ως επαγγελματία, για να το φτιάξει. Ο kiteman, ορθά σκεπτόμενος, δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο επειδή "δεν ξέρουν τι θέλουν". Δεν επέμεινα, γιατί απλούστατα έχει δίκιο.
 


Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
1. Είμαστε σε διαδικασία αλλαγής του logo, έχουμε αρκετές προτάσεις και δεν θα αργήσουμε να αποφασίσουμε. Κώστα υπάρχει αντίστοιχο thread που εξηγεί ότι αυτό είναι ένα προσωρινό logo και πριν αντιδράσεις έτσι, καλό θα ήταν να έςχεις άποψη. Όποιος θέλει να κάνει μία πρόταση ή να πει την άποψή του για το πως θέλει να είναι το νέο logo, είναι φυσικά ευπρόσδεκτος.

2. Υπάρχει ήδη αναρτημένο poll στο οποίο φαίνεται ποιό skin χρησιμοποιεί ο κόσμος και συνεπώς ποιό βρίσκει καλύτερο. Μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλα στο poll. Το εν λόγω skin μπορεί να δεχτεί πολλές μετατροπές και κάτι τέτοιο θα γίνει εφόσον επιλέξει η πλειοψηφία να παραμείνει.

Επειδή όμως βαρέθηκα τις αμπελοφιλοσοφίες, θεωρώ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ τέτοιου είδους κριτική, ειδικά όταν δεν έχετε ιδέα πόσα πράγματα ακόμη έχουν να γίνουν, πράγματα πολύ πιο σοβαρά από το... look, για το οποίο έχετε τόσο... εμπεριστατωμένη άποψη.

Ένα παραπάνω που στο AVSite ΠΟΤΕ δεν πήραμε αποφάσεις μόνοι μας, παρά μόνον με δημοκρατικές διαδικασίες, ΑΚΟΜΗ και για το look του...

- Περιμένω από όλους σας την απαιτούμενη υπομονή και τουλάχιστον να σεβαστείτε ότι κάποιοι άνθρωποι ακόμη ξενυχτάνε για να το κάνουν να δουλέψει σωστά. Όταν έρθει η ώρα να ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα θέματα θα το κάνουμε.

Τέλος, ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.583
Μηνύματα
2.866.421
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top