Αλλαγη πανιου

Reaction score
9
Καλημερα και καλη χρονια.Εχει κανεις διαβασει ή να εχει κανει ποτε αλλαγη πανιου που εχει ζαρες?Εχω μια escreen 92'' η οποια εχει γινει χαλια.:122:

Reaction score
0
Απάντηση: Αλλαγη πανιου

Καλη χρονια Ισιδωρε
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα και ψαχνομαι και εγω για οθονη απ οτι καταλαβα το πανι για να μη ζαρωσει ποτε, πρεπει να πας στην ηλεκτρικη με προεταντηηρες (χρησιμευουν για να τεντωνει το πανι μονιμα)..οι τιμες τους ομως ειναι απλησιαστες η σε σταθερες οθονες που κρεμιουνται στον τοιχο σα καδρο..Εγω ψαχνω κατι τετοιο μεχρι 300 ευρω που και παλι ειναι δυσκολο να βρουμε κατι τετοιο αφου οι καλες οθονες ξεκινουν απο τα 500 και πανω,πραγμα που θεωρω απαραδεκτο..

Reaction score
9

Η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι οταν μπηκαμε στο καινουργιο σπιτι η εσοχη εγινε στις διαστασεις της escreen και δεν βρισκεις πανι με προεντατηρες στα 226.:203:

Reaction score
384

Μονο αν κανεις ειδικη παραγγελια θα γινει ακριβως στο μεγεθος που θελεις. Γινεται, αλλα οχι με 300 ευρο!

Reaction score
384

Να μια σχετικα οικονομικη λυση. Παιρνεις μια με προεντατηρες και καθαρισες.:109:

Reaction score
0

Γεια χαρα παιδια επειδη ενδιαφερομαι και εγω και μου φανηκαν ενδιαφερουσες οι συγκεκριμενες προτασεις...για τον epson eh 5900 γκρι πανι η ασπρο ειναι το πιο καταλληλο? Καπου διαβασα οτι το γκρι ειναι για χαμηλη φωτηνοτητα..Τι προτεινετε εσεις οι ειδικοι?

Reaction score
15.548

η γκρι οθονη....και συγκεκριμενα αυτη,θα ριξει την φωτεινοτητα ενα 20%...και το οποιο σημαινει λιγοτερο φωτεινα πλανα,αλλα και καλυτερο επιπεδο μαυρου.....επισης ανεβαινει και το ansi contrast....
Οποτε ειναι θεμα του τι φωτεινοτητα θελετε....

Kαι οι δυο σε 92"-100" το αντεχουν το γκρι.

Οι οθονες αυτες δεν εχουν δοκιμαστει.....θεωρω οτι ειναι καλυτερες λογω εντατηρα.....

Εαν καποιος κανει κινηση αγορας,θα ηθελα να μας πει τις εντυωσεις του....και με φωτο.

θεωρω οτι αξιζει το ρισκο της αγορας.....

Reaction score
0

Σε επικοινωνια που ειχα με τον πωλητη της συγκεκριμενης οθονης μου ειπε οτι ειναι θεμα το τι προτιμας να βλεπεις. Σε αθλητικα το λευκο πανι ειναι προτιμητεο,αν ομως ειναι για θεαση ταινιων παιχνιδιων τοτε το γκρι ειναι καλυτερο λογω μαυρου.Ο ιδιος λεει οτι εχει γκρι πανι και ειναι πολυ ευχαριστημενος.Το θεμα ειναι τα φωτεινα πλανα και πως θα φενονται με το γκρι πανι...Δεν ειναι εποχες για "κορωνα η γραμματα"...

Reaction score
15.548

Eγω εχω γκρι οθονη με 1.35 gain stewart firehawk....(ειναι το πρωτο που εβγαλε)
To εχω απο το 03.....και ο λογως αγορας του,ειναι η ελαφρος καλυτερη αποδοση μαυρου και το υψηλοτερο ansi contrast που δινει οπτικα,λογω μεγαλυτερης απορροφησης των ανακλασεων...

Παιζει με εναν ταπεινο panasonic 4000 σε 92" οθονη,εχοντας αριστα αποτελεσματα....
Ειναι σαν καινουργια εως σημερα....με 3500 ωρες περιπου στο ενεργητικο της..

Reaction score
0

Η stewart σιγουρα ειναι εγγυηση.Τα φωτεινα πλανα ειναι το ζητημα πως θα φενονται με τη συγκεκριμενη οθονη σε ενα περιβαλλον απολυτης συσκοτησης...παντως η τιμη της συγκεκριμενης ειναι προκληση,,

Reaction score
0

Η γκρι οθονη δεν θα επηρεασει πολυ τη θεαση κατα την αναπαραγωγη 3d ταινιων στον epson? Εγω λεω ναι λογω γυαλιων...

Reaction score
15.548

δεν θα το επηρεασει πιστευω.....με βαση τον 9000 που ειδα...για ποσες ιντσες μιλατε ρε παιδες.?

ο πανυ ποσες ωρες εχει Ισιδωρε..?

Reaction score
15.548

μιλαμε για τον Panasonic PT-AX200E ?

με την προηγουμενη οθονη,το φως ηταν ικανοποιητικο..?

....γιατι με την γκρι οπως σου ειπα ποιο πανω θα χασεις 20%

δεν τον εχω δει τον προβολεα και δεν ξερω την συμπεριφορα του.....
....απο οτι ειδα σε μετρησεις,βγαζει 500 -550 lumens και το οποιο σημαινει οτι για 84" ειναι πολυ φως...
20% φως που θα χασεις απο την οθονη και 20% που εχεις χασει απο την λαμπα εισαι οκ.

η αποσταση φακου-οθονης θυμασαι ποση ειναι....?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514