Αλλαγη τηλεορασης

Reaction score
56
Εδω και πεντε μηνες ειμαι κατοχος μιας samsung ps50b850 και αφου μου παρουσιασε καποιο προβλημα θα ερθουν μεσα στην εβδομαδα να μου την αλλαξουν. Το προβλημα μου τωρα ειναι το εξης, επειδη με χαλασε αυτο που εγινε και δεδομενου οτι η εταιρια θα δεχθει να μου αλλαξει μοντελο, σκεφτομαι να ζητησω την 52b750. Σας παρακαλω πειτε μου τις γνωμες σας γιατι εχω πελαγωσει. Να μου στειλουν παλι την β850 'η να ζητησω να μου στειλουν την β750. Σας παρακαλω μην αρχισουμε το οτι η μια ειναι πλασμα , η αλλη lcd και τετοια γιατι παλι θα μπερδευτω , με απλα λογια ποια θα περνατε για την ευχαριστηθητε καλητερα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Εξαρτάται απ την χρήση που θέλετε να της κάνετε.
Ταινίες,τηλεοπτικό σήμα,παιχνίδια;
Με τι συνθήκες φωτισμού βλέπετε;

Τι πρόβλημα είχε;

Reaction score
56
Απάντηση: Αλλαγη τηλεορασης

η χρηση ειναι κυριως τηλεοραση και ταινιες. το φως ειναι αρκετο εκτος οταν βλεπω ταινιες που ειναι αρκετα σκοτεινα με συχνοτητα 3 την εβδομαδα.

Το προβλημα που εγαλε ειναι μια καθετη γραμμη σε παχος ενος πιξελ και ειναι πολυ εντονη οταν υπαρχει κοκκινο φοντο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Η πλάσμα δεν θα αποδώσει όπως πρέπει σε συνθήκες μέτριου πρός έντονου φωτισμού.Αντίθετα η lcd σε αυτό τον τομέα έχει προβάδισμα(θέμα τεχνολογιών).Αντίθετα κατά την θέαση των ταινιών σε χαμηλό φωτισμό η plasma πέρνει κεφάλι.Συνολικά πάντως (κατ εμε) ή πλασμα έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλά η lcd είναι μια πιό all around λύση.Οπότε ζυγίστε προτεραιότητες και πράξτε αναλόγως.

Reaction score
56
Απάντηση: Re: Αλλαγη τηλεορασης

Η πλάσμα δεν θα αποδώσει όπως πρέπει σε συνθήκες μέτριου πρός έντονου φωτισμού.Αντίθετα η lcd σε αυτό τον τομέα έχει προβάδισμα(θέμα τεχνολογιών).Αντίθετα κατά την θέαση των ταινιών σε χαμηλό φωτισμό η plasma πέρνει κεφάλι.Συνολικά πάντως (κατ εμε) ή πλασμα έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλά η lcd είναι μια πιό all around λύση.Οπότε ζυγίστε προτεραιότητες και πράξτε αναλόγως.
κατα αρχην μιλα μου σε παρακαλω στον ενικο, ειμαστε μαλλον συνομιλικοι. Εσυ τι θα εκανες???

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Εγώ προτίμησα lcd(μεταξύ μας όμως,εεεε.Μην το δούν άλλοι και πέσουν να με φάνε:137:) γιατί η τηλεόραση είναι αρκετές φορές ανοιχτή με συνθήκες μέσου προς έντονου φωτισμού.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7