Αλλαζουν τα ορια ταχυτητας εως τον Νοεμβριο.

Reaction score
41
Τι 140? Μόνο? Γιατί δεν βάζουν ταμπέλες 240 να δούμε πόσοι μπορούν να τα φτάσουν.

Reaction score
4
Τι 140? Μόνο? Γιατί δεν βάζουν ταμπέλες 240 να δούμε πόσοι μπορούν να τα φτάσουν.
Ασε δεν θες να γινει αυτο στην Ελλαδα επειδη ΟΛΟΙ πειραζουν τα αμαξια τους και τα εχουν μετατρεψει σε πυραυλο !!! Οποτε πολλοι ειναι αυτοι που θα τα πιασουν τα 240 εστω και με την βοηθεια της κατηφορας.

Οσο για αυτο που με ρωτησες Μιχαλη πως καταλαβα οτι ειναι Αλβανοι ειναι σαν να με ρωτας αν δω Κινεζο αν καταλαβω οτι ειναι Κινεζος. :happy_9:

(Ο μονος Κινεζος που ειδα και δεν τον καταλαβα ηταν η Γιωτα) :cool_11:

Reaction score
0
Τα παλιά όρια ήταν τραγικά. Δεν μπορεί να έχεις 150χλμ. απόλυτη ευθεία (Εγνατία, μετά την Καβάλα μέχρι Αλεξ/πολη) και να πας με 120. Τουλάχιστον 2 φορές που προσπάθησα να είμαι στο όριο νύσταξα τόσο πολύ που κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι. Δεν μπορεί να οδηγάς επί 1 1/2 ώρα χωρίς να κάνεις τίποτα, απλά σαν θεατής. Θα σε πάρει ο ύπνος. Υπάρχουν δρόμοι όπως αυτός που είναι επικίνδυνοι όταν έχεις χαμηλή ταχύτητα, και όχι το αντίθετο.

Βέβαια, η πλειοψηφία των δρόμων είναι σαν ναρκοπέδια από λακούβες, όπου αν πας με 130 θα κατέβεις να μαζέψεις τα κομάτια του αυτοκινήτου σου.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Αλλαζουν τα ορια ταχυτητας εως τον Νοεμβριο.

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση στην Ιταλία όπου βρισκόμουν πρίν μερικές μέρες, ήταν η χωρίς ορια διαδρομή Ρώμης-Πεσκάρα (Autostrada).
Είχα μια BMW 530d, για να κινούμαι και παράλληλα δοκίμαζα τα όρια της (μάλλον τα δικά μου...).
Τα μόνα όρια ταχύτητας που υπήρχαν ήταν όταν γινόταν κάποια έργα που έπεφτε στα 110 η ταχύτητα ή σε κάποια τούνελ στα 120.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα αυτοκίνητα γενικώς έτρεχαν με μέση ωριαία ταχύτητα 130-140 χλμ.

Ο δρόμος ήταν 2 λωρίδων σε κάθε κίνηση με διαχωριστικό τοίχος ενδιάμεσα και θα τον έλεγα στενό για τα νέα δεδομένα της Ελλάδος (Εθνική Α-Θ, Εγνατία, Ατικκή Οδός κλπ.).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.883
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain