Αλλη ερωτηση...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Εχω μια καρτα γραφικων ατι 2600 χτ και θελω να παρω μια 3870,τι πρεπει να κανω?
Πρεπει να παω στο BIOS και να αλλαξω κατι?
Εχω εγκαταστησει τους drivers 7.12 στην 2600 και λειτουργουν αψογα.Πρεπει να απεγκαταστησω τους drivers με την νεα καρτα η οχι?
Ποια ειναι η σωστη διαδικασια με το που θα παρω στα χερια μου την νεα καρτα χωρις να κανω καμια παπαρια????????

Reaction score
1.847
Πέρα απ τη νέα κάρτα γραφικών καλό είναι να πεις τροφοδοτικό, επεξεργαστή και μητρική, για πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Ποιά 3870 έχεις στο μάτι;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Πέρα απ τη νέα κάρτα γραφικών καλό είναι να πεις τροφοδοτικό, επεξεργαστή και μητρική, για πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Ποιά 3870 έχεις στο μάτι;
Hi Anemelous.......λοιπον εχω cpu intel Quad dual core 6600.power supply Enermax Galaxy 850 watt,2 giga ddr3 supertallent 1333fsb,mobo Asus Blitz extreme και σχεδον 2 τερα hi definition αρχεια .........Αχ θεε μου ποτε θα τα κανω τρια??????
Για 3870 κοιταω την Saphire......Eχεις κατι αλλο στο μυαλο σου ποιο φρεσκο????????

Reaction score
1.847
Αν εννοείς την Sapphire HD3870 512MB DDVI, συμφωνώ. Πρόσεξε μόνο είναι μεγάλες σε μέγεθος, μέτρα να χωράει. Απο την εικόνα στο άλλο νήμα βλέπω να μπαίνει, αλλά σιγούρεψέ το. :cool_4:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Grazie mio amico.....για αυτην την ρουφιανα λεω και γω.....
Σχετικα με τα ερωτηματα που ανεφερα τι παιζει?????????Παω BIOS η οχι????
Απεγκαθιστω τους drivers 7.12 που ηδη εχω η οχι......Παρε να εχεις ερωτησεις Σαββατιατικα.....χιχιχι

Reaction score
1.847
Στο Bios δεν θε χρειαστεί να μπεις. Και οι drivers 7.12 είναι οι τελευταίοι. Κανονικά θα δει την καινούργια αυτόματα ή θα χρησιμοποιήσει αναλύσεις standar vga. Αν γίνει το 2ο, δεξί κλικ στην Επιφάνεια Εργασίας, Catalyst Control Center και στο αναδιπλούμενο μενού Grafics Adapter θα επιλέξεις την 3870.

Αλλά πρόσεξε το μήκος της, είναι όλες σχεδόν πολύ μακριές!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
OK ...Μολις την παρω θα παει το πραμα κατα γραμμα!!!!!!Αν κολωσω εσεις να ειστε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω φιλος Ανεμελος....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Κ Τ Η Ν Ο Σ........Με εφτιαξες μπαγασα Regunator!!!!!!!!!!!!Πω πω πω ...κανω
χωρο!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728