ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 730
Αντρουλη μου, μας εκανα οικονομια παλι
Δεν ξερω τι σημαινουν οι παραπανω λεξεις στο δικο σας σπιτικο, αλλα στο δικο μου οταν εκστομιζονται απο την αγαπητη μου συζυγο σημαινουν καταστροφη, πανωλεθρια, λαιλαπα...
-Και που εκανες οικονομια αγαπη μου(που να μην σωσω να μαθω)
-Μας αγορασα τεσσερεις ταινιες DVD απο το εξωτερικο στην τιμη της μιας.Και να σκεφτεις δεν εχουν καν κυκλοφορησει εδω
-Μα για ποιες ταινιες μιλας ξευτερη μου?
-Πηρα την "Τροια", την "Επομενη μερα" ,"The stepford wives" και το "Farenheit 911" η καπως ετσι τελως παντων.
-Και που πετυχες τετοιο..deal λατρεια μου?
-Mα στο Αζερμπαιτζαν
- Τι ειπες μωρη? :evil: Στο Αζερμπαιτζαν?Εκει δεν ξερουν να φτιαχνουν ουτε φερετζεδες
-Ναι, ναι καλα(κλαψιαρικο υφος)Εαν δεν τα κανει ο κυριος ολα ειναι λαθος, εαν δεν τα φροντισει ο κυριος...
-Καλα, καλα συγγνωμη.Και που ειναι το...κελεπουρι?
-Να εδω τα εχω.Βαλε να δεις τι ωραια που θα ειναι
Και βαζω.
Και η "Επομενη μερα" ειναι ολη στα Ρωσικα
Και βαζω.
Και η "Τροια" εχει ποιοτητα εικονας...Θεατρου Σκιων
Και βαζω(σαν τον μαλθακα)
Και τα αλλα δεν παιζουν.
Και η εσωτερικη μου θερμοκρασια εχει ξεπερασει τους 100 υπο σκιαν :twisted:
-Φαε την οικονομια σου αητε μου που μου ηθελες και πειρατιες
-Μα, μα μου ειπαν...
-Και εμενα μου ειχαν πει "Παπουτσι απο τον τοπο σου..." αλλα δεν ακουσα κανεναν.
Βαλε τωρα το Fame Story να δουμε και αν ξαναδω αγορες για να "μου κανεις οικονομια" σε στελνω πισω στην Γενευη να μου πεις πως κολυμπαν οι παπιες στην λιμνη
Ακου εκει πειρατικα και η Ελβετιδα
Δεν ξερω τι σημαινουν οι παραπανω λεξεις στο δικο σας σπιτικο, αλλα στο δικο μου οταν εκστομιζονται απο την αγαπητη μου συζυγο σημαινουν καταστροφη, πανωλεθρια, λαιλαπα...
-Και που εκανες οικονομια αγαπη μου(που να μην σωσω να μαθω)
-Μας αγορασα τεσσερεις ταινιες DVD απο το εξωτερικο στην τιμη της μιας.Και να σκεφτεις δεν εχουν καν κυκλοφορησει εδω
-Μα για ποιες ταινιες μιλας ξευτερη μου?
-Πηρα την "Τροια", την "Επομενη μερα" ,"The stepford wives" και το "Farenheit 911" η καπως ετσι τελως παντων.
-Και που πετυχες τετοιο..deal λατρεια μου?
-Mα στο Αζερμπαιτζαν
- Τι ειπες μωρη? :evil: Στο Αζερμπαιτζαν?Εκει δεν ξερουν να φτιαχνουν ουτε φερετζεδες
-Ναι, ναι καλα(κλαψιαρικο υφος)Εαν δεν τα κανει ο κυριος ολα ειναι λαθος, εαν δεν τα φροντισει ο κυριος...
-Καλα, καλα συγγνωμη.Και που ειναι το...κελεπουρι?
-Να εδω τα εχω.Βαλε να δεις τι ωραια που θα ειναι
Και βαζω.
Και η "Επομενη μερα" ειναι ολη στα Ρωσικα
Και βαζω.
Και η "Τροια" εχει ποιοτητα εικονας...Θεατρου Σκιων
Και βαζω(σαν τον μαλθακα)
Και τα αλλα δεν παιζουν.
Και η εσωτερικη μου θερμοκρασια εχει ξεπερασει τους 100 υπο σκιαν :twisted:
-Φαε την οικονομια σου αητε μου που μου ηθελες και πειρατιες
-Μα, μα μου ειπαν...
-Και εμενα μου ειχαν πει "Παπουτσι απο τον τοπο σου..." αλλα δεν ακουσα κανεναν.
Βαλε τωρα το Fame Story να δουμε και αν ξαναδω αγορες για να "μου κανεις οικονομια" σε στελνω πισω στην Γενευη να μου πεις πως κολυμπαν οι παπιες στην λιμνη
Ακου εκει πειρατικα και η Ελβετιδα