Αμεση αγορα πιεστικου

Reaction score
2.649
Ξημερωματα ειχα αυτο

IMG_20231118_040310.jpg

Με αποτελεσμα αυτο

IMG_20231118_070039.jpg

Χρειαζομαι αμεσα πιεστικο γιατι εχουν γινει ολα χαλια. Μενω πρωτο...
Ποιο μου προτεινετε; Επικοινωνησα με συνεργεια καθαρισμου αλλα δεν μπορουν αμεσα κι εγω προς το παρων εχω ενα θεματακι με τη διαμονη.

Reaction score
11.652
Δεν ξέρω αν το πλυστικό θα βοηθήσει :unsure:
Εννοώ μήπως κάνεις επιπλέον ζημιά

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.812
Εξαρτάται πόσα θες να δώσεις. Ο δικός μου εδώ Ανάβυσσο που πουλά λουλούδια, δέντρα, εργαλεία, φάρμακα τα πάντα όλα, είναι ο τοπικός dealer της Karcher. Μέχρι τα 300€ ότι και να πάρεις κατασκευαστικά είναι ίδια. Τα βασικά components είναι πλαστικά. Από τα 300€ - 350€ και πάνω σοβαρεύει το θέμα. Για φθηνότερα τα παιδιά εδώ έχουν προτείνει τα Nilfisk.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.070
Ω ρε φίλε. Γρήγορα "περαστικά" εύχομαι, με την ελάχιστη ταλαιπωρία και απώλειες.

Για πλυστικό επειδή το έψαξα πρόσφατα αρκετά, κατέληξα σε αυτό:

Οι λόγοι είναι πολλοί:

Πρώτον είναι πρακτικό, με 9 μέτρα λάστιχο, καρούλι που το μαζεύει και μακρύ καλώδιο ρεύματος.

Δεύτερον έχει αρκετή δύναμη και ροή για τις περισσότερες δουλειές, χωρίς όμως να είναι υπερβολικό και να ρίχνει τις ασφάλειες (ήδη ρίχνει μια 12αρα, με τις 16άρες είναι οκ). Αντίστοιχα θεωρώ ότι είναι και στο "sweet spot" όσον αφορά την αναλογία τιμής και δύναμης.

Τρίτον (και πολύ σημαντικό για μένα) κάνει πολύ λιγότερο θόρυβο από άλλα. Είτε άλλα της nilfisk είτε άλλες μάρκες. Μπορεί να ακούγεται δευτερεύον όταν θες να κάνεις τη δουλειά σου, αλλά μετά από λίγη ώρα σε τρελαίνει και εσένα και τη γειτονιά αν κάνει πολύ θόρυβο (τα περισσότερα κάνουν).

Επίσης το πακέτο έχει αρκετά εξτρά για διάφορες δουλειές, που είναι χρήσιμα.

Το έχω κάποιο καιρό και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, κανένα παράπονο.

Το μόνο "αρνητικό" είναι ότι το λάστιχό του δεν είναι το πολύ μαλακό/ποιοτικό που έχουν κάποια πιο ακριβά, αλλά είναι μια χαρά.

Reaction score
25.382
Nilfisk, έχουν τα καλύτερα εξαρτήματα και μεγάλη ποικιλία.
Μέχρι 140 bar
Προτείνω με προέκταση μεγάλου μήκους πχ 20μετρα , μην δόσεις σημασία σε αυτούς που θα σου πουν ότι η προέκταση ρίχνει την απόδοση, βάλε προέκταση να δουλεύεις σαν άνθρωπος.

Βέβαια μάλλον θες επαγγελματικό καθαρισμό και ασφαλιστική κάλυψη

Reaction score
1.283
Μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ αν δεν έρθει η Αστυνομία για καταγραφή και πραγματογνώμωνας της όποιας ασφαλιστικής. Βγάλε ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες και βίντεο. Το κόστος καθαρισμού πρέπει να επιβαρύνει τον υπαίτιο, όποιος και να είναι αυτός.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Δε θα ήταν η πρώτη φορά που γίνομαι πουτ εεε θυσιάζ εεε τέλος πάντων εξυπηρετώ/βοηθώ μέλος του forum. :biggrin:

(μεταξύ μας ευχαρίστως θα βοηθούσα αλλά λόγω υποχρεώσεων δε γίνεται).

Reaction score
2.649
Πως ξεκίνησε η φωτιά;
Εμπρησμος σε smart.

Μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ αν δεν έρθει η Αστυνομία για καταγραφή και πραγματογνώμωνας της όποιας ασφαλιστικής. Βγάλε ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες και βίντεο. Το κόστος καθαρισμού πρέπει να επιβαρύνει τον υπαίτιο, όποιος και να είναι αυτός.
Ηδη εγινε. Η κι εζα ιδιοκτητρια ηδη με ζαλιζει για το ποιος θα πληρωσει.

Ενα διπλανο ζαχαροπλαστειο μου δανεισε ενα karcher k3. Συμπαθητικο αλλα οχι ιδιαιτερα δυνατο και με μικρου πλατους βολη. Εκανα το μπαλκονι οσο ειχα ρευμα απο τα παιδια της ΔΕΗ.

Ζητησα για επαγγελματικο καθαρισμο αλλα μετα απο αυτοψια, μου ζητησαν 1000 ευρω μονο για τοιχους χωρις ταβανι ή ντουλαπια, επιπλα κλπ

Ετσι σκεπτομαι να παρω καποιο δικο μου πιεστικο και αν γινεται να εχει και λειτουργια ατμου ωστε να κανω μονος το εσωτερικο του διαμερισματος. Με πιεστικο σιγουρα δε γινεται εσωτερικα γιατι θα γινουν ολα κωλος.

Αυτοι που λενε πως χανει πιεση με τα πολλα μετρα, καλο θα ηταν να τους δειξω τα 180 μετρα που ειχα βαλει σε πιεστικο karcher και εσπερνε..
Σιγουρα καθαριζει με πιεστικο;
Οχι, αλλα αρκετα ωστε να μπορεσω να ξεκινησω να βαφω.

Reaction score
3.164
Εμπρησμος σε smart.

Ηδη εγινε. Η κι εζα ιδιοκτητρια ηδη με ζαλιζει για το ποιος θα πληρωσει.

Ενα διπλανο ζαχαροπλαστειο μου δανεισε ενα karcher k3. Συμπαθητικο αλλα οχι ιδιαιτερα δυνατο και με μικρου πλατους βολη. Εκανα το μπαλκονι οσο ειχα ρευμα απο τα παιδια της ΔΕΗ.

Ζητησα για επαγγελματικο καθαρισμο αλλα μετα απο αυτοψια, μου ζητησαν 1000 ευρω μονο για τοιχους χωρις ταβανι ή ντουλαπια, επιπλα κλπ

Ετσι σκεπτομαι να παρω καποιο δικο μου πιεστικο και αν γινεται να εχει και λειτουργια ατμου ωστε να κανω μονος το εσωτερικο του διαμερισματος. Με πιεστικο σιγουρα δε γινεται εσωτερικα γιατι θα γινουν ολα κωλος.

Αυτοι που λενε πως χανει πιεση με τα πολλα μετρα, καλο θα ηταν να τους δειξω τα 180 μετρα που ειχα βαλει σε πιεστικο karcher και εσπερνε..

Οχι, αλλα αρκετα ωστε να μπορεσω να ξεκινησω να βαφω.
Αυτό με τη κινεζα ιδιοκτητρια δεν το κατάλαβα. Νοικαρης είσαι. Δεν ήταν η φωτιά από εσένα.
Ειδικοί ενοικιαστηριων πείτε μας ποιος πληρώνει την οποία ζημιά που δεν οφείλεται σε νοικαρη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos