Αμεση ανάγκη για κεντρικό και surround!!

Reaction score
0
Παιδια καλημερα

Χτες ο γιος μου κατάφερε να καταστρέψει επιτέλους :141: το ενα από τα 2 πισω ηχεια που εχω.. (Sony ψειρες, δεν θυμαμαι μοντέλο).

Δεδομενου οτι ειμαι σε φαση αλλαγων (νεα TV, νεος ενισχυτής) σκεφτομουν να αλλάξω το κεντρικο και τα 2 πισω ηχεια με κατι καλυτερα που να ταιριαζει με τον Denon 1909 που περιμενω και τα υπαρχοντα B&W 602 μπροστά..

Εχετε να προτεινετε κατι για αυτό το συνδυασμο ; με ενδιαφερει να ειναι σχετικά μαζεμένα και να παιζουν καλά σε home cinema

Reaction score
50
Για κεντρικό προφανώς το αντίστοιχο των μπροστινών σου. Για πίσω εξαρτάται απ' το budget, αλλά μπορείς άνετα να πας σε κάτι οικονομικό. Για πόσα χρήματα και τι χώρο μιλάμε;

Reaction score
0
Οι μόνες μου απαιτήσεις ειναι να ειναι σχετικά μικρά ειδικά το κεντρικο γιατί ο χώρος στο έπιπλο ειναι μικρος. (φαντάζομαι οτι τα πισω θα ειναι ετσι και αλλιως σε βάσεις) Με ενδιαφερει κυριως η αποδοσή τους σε Home cinema (Μουσικη ακουω με τα μπροστινά μονο).

Ο χώρος ειναι περίπου 35 τετραγωνικά ο ενισχυτής θα ειναι ο Denon 1909 και το budget παιζει περιπου στα 600-800 Ευρώ

Ξερετε ποιο ειναι το αντιστοιχο των B&W 602 ή ποιο θα ταιριαζε σε αυτά ;

Reaction score
50
Γενικά η σειρά που κοιτάς είναι η 600 series της B&W. Απ' όσο βλέπω αυτή τη στιγμή βγάζει ως κεντρικά τα HTM61 και HTM62 (το 62 είναι το πιο μικρό). Άρα για κάτι καινούριο αυτά θα πρότεινα. Τώρα τα κεντρικά της σειράς 600 την εποχή των δικών σου μοντέλων είναι τα LCR60 S3 (το "μικρό") και LCR600 S3, αν δεν κάνω λάθος. Ίσως τα βρεις κάπου μεταχειρισμένα σε καλή τιμή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.250
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale