Ανάλυση 1024Χ1080

Reaction score
0
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βγάλω από τον φορητό μου υποόγιστή (4:3 οθόνη) ανάλυση 1024Χ1080 (από την vga έξοδο) ώστε να είναι στην native resolution της plasma μου. Σε οποιαδήποτε ανάλυση δοκίμασα, τμήμα της οθόνης παραμένει κρυμένο. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
πρεπει να παιξεις με τις ρυθμισεις στο control panel της καρτας γραφικων, και ισως σε βοηθησει και ενα εργαλειο που λεγεται Powerstrip.

Reaction score
0
θα με ενδιέφερε πολύ να μας πεις αν τα κατάφερες... Προφανώς η τηλεόρασή σου είναι η Hitachi σωστά?? Αν θες πες μας τι έχεις κάνει με το θέμα γιατί η συγκεκριμένη Tv είναι υποψήφια για αγορά...

Reaction score
4
Καλημέρα,

και εγώ προσπαθώ στο φορητό να πετύχω ανάλυση 1280x720 αλλά δεν μπορεί να πάει με τίποτα σε αυτή την ανάλυση. Εχω δοκιμάσει και powerstrip και πάλι, δεν μου βγάζει την συγκεκριμένη ανάλυση. Ολα αυτά στην εξωτερική θύρα, γιατί στην on-board LCD οθόνη, δεν μπορείς καν να τν αλλάξεις, δουλευει μονο 1024x768...

ξέρει κανείς τίποτα?

Reaction score
0
Κατεβασε τους τελευταιους drv για την καρτα σου και πηγαινε στο control panel και ξετσεκαρε ενα κουτακι που λεει:

"Hide modes that this monitor cannot support"

Τουλαχιστον αυτα ισχυουν για Nvidia καρτες δεν ξερω αν υπαρχει κατι αναλογο για Αti...
Oποτε μετα απο αυτο θα εχεις κι αλλες αναλυσης στη διαθεση σου εκτος απο αυτες που υποστιριζει το monitor του lap... βεβαια το απολυτο μπορεις να το πετυχεις με το power strip οπως αναφερθηκε και πιο πανω...

Reaction score
0
I douleia mporei na ginei aneta mesa apo to control panel tis kartas(arkei na einai egkatestimenoi oi teleytaioi drivers tis kartas) opos anefere kai o korifaios Blinky

Reaction score
0
Με το power strip έβγαλα 1024Χ1080 αλλά δεν βελτώθηκαν ιδιαίτερα τα πράγματα.
Δοκίμασα όλες τις αναλύσεις και πάντα κάποιο τμήμα της οθόνης κρύβεται.
Μερικές φορές μετακινόντας το mouse μετακινείται και η οθόνη.
Οι drivers είναι από τον Πουλιάδη γιατί είναι Plato και δεν δέχτηκε τους τελευταίου την ΑΤΙ που δοκίμασα αρχικά. Δεν βαριέσαι έτσι και αλλιώς δεν έχω και πολύ HD υλικό για να δω οπότε στα καθήκοντά της σαν τηλεόραση τα καταφένει πολύ καλά. Αυτό με την κομμένη οθόνη το διάβασα και αλλού και αν γνωρίζει κανείς καμία θεραπεία ας την ποστάρει ευχαρίστως.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale