- Reaction score
- 1
Άνεργος,διαβάζει αγγελία η οποία λέει ότι ζητείται υπάλληλος,με γνώσεις Αγγλικών,Γαλλικών,Γερμανικών και Χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.Τηλ. ....Δ/νση....
Ξεκινάει λοιπόν και πάει στα γραφεία της εταιρείας.
-Καλημέρα σας,έχω έρθει για την αγγελία.
Μάλιστα,του λέει ο προιστάμενος,μιλάτε Αγγλικά?
-Όχι,αλλά από πάνω μου μένει μια καθηγήτρια Αγγλικών και θα ξεκινήσω μαθήματα...
Χμμμμ,Γερμανικά μιλάτε?
-Ούτε Γερμανικά μιλάω,αλλά πρόσφατα έφτασε στην Ελλάδα ένας θείος μου,που ζούσε πολλά χρόνια στη Γερμανία μετανάστης και φαντάζομαι ότι με την βοήθειά του σε λίγο χρόνο θα μιλάω φαρσί.
Χμμμμ, ε τότε θα μιλάτε σίγουρα Γαλλικά...
-Δεν ξέρω κουβέντα,ευτυχώς όμως,απέναντί μου είναι η Γαλλική Ακαδημία.
Θα γραφτώ και θα μάθω.
Ε τότε σίγουρα θα ξέρετε από Υπολογιστές!!!
-Τους έχω δει μόνο στην τηλεόραση,αλλά απ΄ότι βλέπω,τους χειρίζονται και μικρά παιδιά άρα η εκμάθησή τους θα είναι παιχνιδάκι για μένα.
Έξω φρενών ο προιστάμενος του λέει,καλά άνθρωπέ μου,Αγγλικά δεν μιλάς,Γαλλικά δεν μιλάς,Γερμανικά δεν μιλάς,από υπολογιστές δεν ξέρεις τίποτα,τι ήρθες να κάνεις εδώ????
Αυτό ήρθα να σας πω,ότι εμένα για φέτος μην με υπολογίζετε...
Ξεκινάει λοιπόν και πάει στα γραφεία της εταιρείας.
-Καλημέρα σας,έχω έρθει για την αγγελία.
Μάλιστα,του λέει ο προιστάμενος,μιλάτε Αγγλικά?
-Όχι,αλλά από πάνω μου μένει μια καθηγήτρια Αγγλικών και θα ξεκινήσω μαθήματα...
Χμμμμ,Γερμανικά μιλάτε?
-Ούτε Γερμανικά μιλάω,αλλά πρόσφατα έφτασε στην Ελλάδα ένας θείος μου,που ζούσε πολλά χρόνια στη Γερμανία μετανάστης και φαντάζομαι ότι με την βοήθειά του σε λίγο χρόνο θα μιλάω φαρσί.
Χμμμμ, ε τότε θα μιλάτε σίγουρα Γαλλικά...
-Δεν ξέρω κουβέντα,ευτυχώς όμως,απέναντί μου είναι η Γαλλική Ακαδημία.
Θα γραφτώ και θα μάθω.
Ε τότε σίγουρα θα ξέρετε από Υπολογιστές!!!
-Τους έχω δει μόνο στην τηλεόραση,αλλά απ΄ότι βλέπω,τους χειρίζονται και μικρά παιδιά άρα η εκμάθησή τους θα είναι παιχνιδάκι για μένα.
Έξω φρενών ο προιστάμενος του λέει,καλά άνθρωπέ μου,Αγγλικά δεν μιλάς,Γαλλικά δεν μιλάς,Γερμανικά δεν μιλάς,από υπολογιστές δεν ξέρεις τίποτα,τι ήρθες να κάνεις εδώ????
Αυτό ήρθα να σας πω,ότι εμένα για φέτος μην με υπολογίζετε...