Ανέξοδοι Purifiers γιά τον Εγκέφαλο

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
http://vodpod.com/watch/2109904-1-hz-delta-up-to-15-hz-alpha-binaural-beats-tone-mixed-together
Η σχετική με τους διχωτικούς παλμούς θεωρία δημοσιεύεται στο πιό πρόσφατο κεφάλαιο στη ΄΄λειτουργία της ακοής΄΄...Ανεξάρτητα με το βαθμό στον οποίο θα βοηθούσαν τον εκάστοτε ακροατή να καθαρίσει την ακουστική του αντίληψη από την κόπωση(ύστερα από την ακρόαση πολλών διαφορετικών συστημάτων λ.χ. στις εκθέσεις:612:) ή/και την προσαρμογή(άμβλυνση) που υφίσταται με την πάροδο του χρόνου σ'ένα δεδομένο σύστημα,οι παρατιθέμενες δωρεάν εφαρμογές απαιτούν μονάχα ένα ζεύγος ακουστικών και 10 λεπτά περίπου...
[reliops=Kenz Objektion---Binaural Beats(Beta Brain Waves)][youtube]2suxPwhkL2s[/youtube][/reliops]

Η παρακάτω βοηθά την τόνωση του οργανισμού:
[reliops=Binaural Beats - ENERGY][youtube]SBKGWyDgFaQ[/youtube][/reliops]

[reliops=Howto make binaural beats with music....][youtube]UPa80QWATXQ[/youtube][/reliops]
bbwithmus
[reliops=The Secret of Brain Wave Vibration][youtube]kKwD7oYnYmM[/youtube][/reliops]

Θα ήταν πολύ χρήσιμη η παράθεση των εντυπώσεων ΄΄πριν και μετά΄΄ από τους αναγνώστες που θα κάνουν τη δοκιμή με το εγκεφαλικό purifier που τους βολεύει περισσότερο...

Reaction score
3.609
Απάντηση: Ανέξοδοι Purifiers γιά τον Εγκέφαλο

Πολύ μου άρεσαν όλα αυτά
Ευχαριστώ

Reaction score
40

Το Binaural Beats - ENERGY δεν το άντεξα:108: ενώ το Kenz Objektion---Binaural Beats(Beta Brain Waves) μου άρεσε πολύ:102:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

Το Binaural Beats - ENERGY δεν το άντεξα:108: ενώ το Kenz Objektion---Binaural Beats(Beta Brain Waves) μου άρεσε πολύ:102:
Σου διέφυγαν τα υπόλοιπα από το κεφάλαιο των ΄΄Διχωτικών παλμών΄΄ στη ΄΄λειτουργία της ακοής΄΄...Φαντάζεσαι να ταν...διαφυγόντα κέρδη αυτά;:612:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe