Αναβάθμιση ήχου σε Laptop

Reaction score
0
Χρησιμοποιώ το laptop μου για να αναπαράγω τα mp3 στο στερεοφωνικό μου σύστημα. Όμως δεν είμαι ικανοποιημένος γενικά με την ποιότητα του ήχου. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάρτες ήχου για laptop (ή με σύνδεση usb) με αρκετά καλή ποιότητα αντάξια ενός ηχητικού συστήματος αξιώσεων.
Μπορείτε να μου προτείνετε μερικές από αυτές; Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το πόσο χρήματα θα διαθέσω, αυτό θα εξαρτηθεί και από το αν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ

Reaction score
2
Μιας και δουλεύεις laptop για να εξοικονομήσεις και χώρο θα σε ενδιέφερε κάτι σε express card όπως αυτό εδώ?Δεν την έχω δουλεψει καθώς δεν έχω απαιτήσεις από το laptop μου αλλά γενικά θα βρείς πολλά πράγματα σε αυτό που ψάχνεις και σε πολλές τιμές.

Reaction score
0
Απάντηση: Αναβάθμιση ήχου σε Laptop

Ναι την έχω δει αυτή την κάρτα, όπως και μια audigy για laptop. Αναρωτιόμουν αν κάποιος γνωρίζει (θα προτιμούσα να έχει χρησιμοποιήσει) αυτές τις κάρτες ή ακόμα και καλύτερες από τις παραπάνω. Θα ήθελα κάτι πιο ειδικευμένο.
Αλλά μάλλον από ότι φαίνεται θα πρέπει να στήσω ένα κανονικό HTPC για να πάρω κάτι καλύτερο σε ήχο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.691
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis